Job-uri in turism – Bucuresti – noiembrie 2014

joao-silas-I_LgQ8JZFGE-unsplash

A trecut ceva timp de cand n-am mai anuntat niciun job in turism. A sosit timpul sa reiau aceasta categorie de articole asa ca daca esti in cautarea unui job sau vrei sa vezi ce se mai intampla pe piata joburilor din turism, citeste mai departe.

Toate joburile de mai jos sunt pentru Bucuresti, 2 se adreseaza persoanelor care vor sa lucreze in departament de Business Travel, iar 3 sunt pozitii de middle si top management, dupa cum urmeaza.

Departament Business Travel

Corporate Sales Executive: jobul se adreseaza celor fara experienta in turism, dar cu experienta in vanzari (de preferat servicii). Gasesti detaliile aici.

Amadeus Business Travel Consultant (basic): daca ai macar 1 an experienta in Amadeus (basic) si vrei sa te formezi intr-o agentie specializata pe turism de afaceri, acesta este jobul perfect pentru tine. Daca te tii de treaba si te integrezi in colectiv, dupa 1 an de zile ai garantia ca vei fi un agent capabil sa oferteze si sa emita minim 300 bilete pe luna. Detaliile le gasesti aici.

Joburi de middle si top management in cele mai cunoscute companii de turism din Romania

MICE Sales Executive: este pentru o persoana cu experienta in zona de evenimente corporate, care isi doreste sa iasa din sfera operationalului si sa intre in cea de cautator activ de evenimente. Responsabilitatea principala: sa creasca numarul de evenimente derulate in cadrul acestei agentii reprezentative pentru turismul de business din Romania si european. Detaliile le gasesti aici.

Corporate Manager: cautam o persoana capabila sa dezvolte un departament corporate. Agentia are deja un portofoliu de clienti, insa trebuie create proceduri de lucru, echipa, contracte, imbunatatire workflow etc. Persoana care va ocupa aceasta functie, trebuie sa aiba experienta in Worldpsan, sa fie pro activ si sa isi asume responsabilitatea coordonarii activitaii de business travel din companie. Detalii aici.

Business Development Manager: cautam sa identificam un business partener, un egal al actualei conduceri, o persoana responsabila, care are idei, le implemeteaza, le analizeaza si isi asuma raspunderea deciziilor luate. Clientul nostru este o agentie de turism online cunoscuta. Business Development Manager este o oportunitate nu foarte des intalnita in piata, de aceea procesul de selectie va fi unul riguros. De acest job se ocupa colega noastra Oana Diaconu asa ca pentru orice alte detalii o poti contacta. Detaliile si cerintele acestui job le gasesti aici.

Toate joburile de mai sus sunt disponibile in cadrul Recrutare-Turism.ro iar pozitiile mentionate se afla in companii de turism cunoscute din Bucuresti. Pentru a putea aplica, gasesti detaliile pe linkul de langa fiecare job in parte.

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: agentie de turismagentii de turismCarmina Nitescuconsultant de turismjob in turismjoburi in turismrecrutarerecrutare turismturismturism market

1 Comentariu

  1. Pingback: Carmina Nitescu |

Leave a Reply