Shop-ul de vacanta se deschide pe 7 noiembrie la Timisoara

shopul de vacanta cover

Ai auzit de “Shop-ul de vacanta“?

Este vorba despre editia cu numarul 14 a targului de turism de la Timisoara care are loc in perioada 7-9 noiembrie in Iulius Mall.

Evenimentul aduna sub aceeasi cupola agentii de turism din Romania, touroperatori, hoteluri si zone turistice din tara si din strainatate, precum si companii care activeaza in domeniul turism si agrement.

Daca ajungi la aceasta editie a targului, organizatorii promit ca vei avea parte de:

  • Early Booking 2015
  • reduceri de pana la 50%
  • oferte Speciale de Craciun si Revelion 2015
  • pachete turistice la ski
  • pachete de vacanta in destinatii exotice
  • premii in vacante acordate la tombola evenimentului

Evenimentul este deschis de vineri pana duminica, 7-9 noiembrie 2014, incepand cu ora 10:00, iar intrarea este libera. Gasesti updateuri despre targ si pe pagina de Facebook.

Pana acum nu am mai fost la targul de turism de la Timisoara dar as vrea sa ajung asa ca am 2 intrebari pentru toti cei din Timisoara. Rugamintea mea este sa raspundeti in comentarii la acest articol sau sa imi trimiteti un email pe adresa carmina@turismmarket.com:

1. Cat de multumiti sunteti de targul de turism organizat in orasul vostru (Timisoara) si ce ati avea nevoie sa fie in plus la acest targ fata de ce exista deja?

2. Cum vi se pare ideea organizarii unui workshop Turism Market in cadrul editiei din primavara a Shop-ului de vacanta? Daca vreti sa venim cu un workshop, ce teme de discutie v-ar placea sa adoptam?

Astept raspunsul vostru si daca voi vreti, ne vedem la targul din primavara la Timisoara!

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: agentie de turismCarmina Nitescucompanii de turismspecialisti in turism

Leave a Reply