Job-uri in turism: Bucuresti, Brasov, Cluj, Galati – Martie 2015 + Concurs

Asa cum te-ai obisnuit, o data pe luna gasesti pe siteul TurismMarket.com cateva propuneri de job-uri in turism.

Daca luna trecuta iti propuneam o serie de joburi entry level in turism in Bucuresti, astazi avem cateva propuneri de job-uri la care se cere experienta in Bucuresti, Brasov, Cluj si Galati. Toate calde si care isi asteapta candidatii.

Job-urile le gasesti mai jos. La finalul articolului am o mare rugaminte la tine si totodata un concurs.

Job-uri in Bucuresti

Accent Travel & Events angajeaza “Consultant de turism extern- Bucuresti“. Daca ai o experienta medie in turism, esti un foarte bun comunicator, ai energie si entuziasm mai tot timpul, este posibil sa fii persoana potrivita. Cerinte speciale ale postului: profil de hunter pentru lead-uri. Poti trimite CV-ul si poti cere detalii mai multe pe adresa madalin.mancila@accenttravel.ro

Recrutare Turism & Training cauta 5 Ticketing Agents (Bucuresti) pentru o agentie d eturism online internationala. Nu este necesara experienta in ticketing, pentru ca se ofera training sustinut pentru Amadeus si Woldspan, inca de la angajare. Programul este in ture (o saptamana/ luna se va lucra noaptea), se deconteaza transportul, se ofera salariu fix, bonuri de masa, asigurare medicala privata. Vor obtine pozitiile persoanele care au experienta dovedita in customer care/ customer support si un nivel excelent al limbii engleze. Experienta in turism/ ticketing este un plus. Detaliile jobului le gasesti aici.

Job-uri in Brasov, Cluj si Galati

Recrutare Turism & Training cauta Agent de turism & ticketing- Brasov: se cere o experienta de minim 2 ani in turism, limba engleza, iar cunoasterea limbii germane constituie un avantaj. Pentru orice destinatii sau sisteme pe care agentul nu le cunoaste se ofera training.  Salariul fix lunar este competitiv, acesta fiind completat de  bonusul din vanzari… Detalii aici.

Recrutare Turism & Training cauta Consultant  ticketing corporate: Cautam un agent ticketing (sau turism) specializat in turism de afaceri, corporate, experienta de minim 3 ani. Job-ul este pentru unul dintre cei mai buni angajatori din Cluj (in urma feedback -ului primit de la candidatii nostri care au obtinut deja o pozitie in aceasta agentie). Se cere cunoasterea solida a Worldspan iar detaliile sunt aici.

Recrutare Turism & Training cauta Consultant  turism & ticketing- Galati: Candidatul ideal trebuie sa aiba capacitatea de a oferi raspunsuri rapide si de a gasi solutii, sa cunoasca piata turistica internationala, sa fie capabil/a sa recomande destinatii, sa personalizeze oferte, sa stie sa rezolve cereri complexe, sa stie sa opereze in sisteme de rezervari precum Dertour, Meier’s, GTA, TUI, Kuoni, etc. Se cere limba engleza la nivel avansat iar cunoasterea limbii germane reprezinta un avantaj. Detalii aici.

Acestea sunt noutatile lunii in materie de job-uri in turism.

Concurs- Raspunde la chestionar si castiga o sedinta de coaching in cariera

Pentru ca ne citesti de mult timp si am observat ca articolele legate de cariera si joburi in turism sunt din ce in ce mai apreciate, vrem sa imbunatatim aceasta sectiune pe site.

Pentru aceasta avem nevoie de ajutorul tau asa ca ne-am gandit ca pentru sprijinul tau sa iti oferim ceva valoros legat de cariera: o sedinta de coaching in cariera.

Astfel te provoc la concurs: completeaza chestionarul cu cele 5 intrebari pana pe 10 aprilie 2015 ora 23:59 si vei castiga prin tragere la sorti o sedinta de coaching in cariera.

Gasesti chestionarul cu intrebarile aici.

Detalii legate de premiul oferit: Poate ai nevoie de o schimbare sau poate vrei sa afli ceea ce ti se potriveste exact in cariera. Vei gasi raspuns la toate acestea in sedinta de coaching pe care o vei castiga (daca vrei mai multe informatii despre ce inseamna coaching si cu ce te ajuta, gasesti aici). Sedinta este potrivita atat unei persoane aflate la inceput de drum, cat si unei persoane care lucreaza de multa vreme in turism sau chiar in alt domeniu si care vrea o schimbare in cariera.

Castigatorul va fi anuntat pe 14 aprilie, imediat dupa sarbatoarea Pastelui, aici, pe Turism Market.

Daca ai intrebari ma poti contacta oricand e email pe adresa carmina@turismmarket.com

Bafta tuturor!

Credit foto: unsplash.com

Tags : agent de turismCarmina Nitescujob in turismrecrutare turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response