Job-uri in turism – Vanzari, Ticketing, Web Development si Internship -decembrie 2015

capturing-the-human-heart-TrhLCn1abMU-unsplash

Anul 2015 este pe sfarsite, insa acesta este unul din cele mai potrivite momente pentru ca o companie de turism sa isi reintregeasca echipa. Astfel, mai jos gasesti cateva propuneri de joburi in turism disponibile in luna decembrie 2015 in Bucuresti.

Joburile din acest articol se impart in 4 categorii: Vanzari, Ticketing, Web Development in turism si Internship

Job-uri Vanzari si Ticketing

 • Senior Travel Agent – Agenius Travel 

Agenius Travel este o agentie de turism ce ofera pachete de servicii tailor made in destinatii indepartate si nu numai. De-a lungul timpului agentia s-a diferentiat datorita programelor complexe pe care le-a dezvoltat pentru clientii sai si datorita atentiei la detalii pe care o are. Incepand cu 2016, Agenius Travel isi mareste echipa din Bucuresti cu inca o persoana.

Candidatul ideal cunoaste piata de turism din Romania, are 3-5 ani experienta in turism, este un bun cunoscator al platformei Worldspan si este foarte bun prieten cu toate tipurile de sisteme de rezervari. Ii place sa lucreze in special din birou (jobul nerezumandu-se la asta, insa mare parte din timp este petrecuta in birou), cunoaste la perfectie limba romana si engleza, este o persoana cu initiativa, proactiva si self-sufficient. Acesta are abilitatile de comunicare foarte bine dezvoltate si este un bun vanzator.

Daca esti interesat de acest job trimite cv-ul pe adresa agenius@ageniustravel.ro

 • Reprezentant vanzari (tabere si programe scolare) – Recrutare Turism
Recrutare Turism cauta reprezenta vanzari – tabere si programe scolare pentru un client agentie de turism din Bucuresti.
Agentia de turism touroperatoare pentru care angajeaza are produse (tabere interne si externe, programe scolare), are un nume pe piata (experienta de peste 10 ani), are know-how (peste 140 de destinatii vizitate fizic de catre angajatii din agentie), are flexibilitate si are nevoie de un Sales Representative. Cauta pe cineva cu portofoliu de clienti (din domeniul invatamantului), conexiuni in domeniul invatamantului, placerea de a vizita scoli, gradinite, licee si de a interactiona cu persoanele decizionare pentru a propune variante perfect si sigure. Programul este flexibil si poate sa nu implice prezenta la birou ci doar deplasare la clienti. Exista si varianta de full time sau part time birou. Totul in functie de candidati.
Mai multe detalii despre job gasesti aici.
 • Partners Contracting SpecialisteSky.ro

Postul necesita, pe de o parte, cunoasterea la nivel avansat a pietei de turism si, pe de alta parte, vaste cunostinte operationale, complementate de o atitudine comerciala ireprosabila. Pozitia presupune o colaborare indeaproape cu departamentele operationale (Call Center, Ticketing) si Marketing. Avantaje: program fix, salariu motivant cu bonusuri in functie de KPI, activitate partial in afara biroului, mediu de lucru relaxat.

Daca esti interesat de acest post trimite CV-ul tau pe adresa recrutare@esky.ro

 • Business Travel Consultant – eSky.ro

Business Travel Consultant este o pozitie ce imbina vanzarea si emiterea intr-un timp record de bilete de avion, rezervari hoteliere, asigurari calatorie si car rental, oferirea de informatii privitoare la vize si intermedierea acestora, customer service la nivel excelent, cu obiectivul principal de a satisface toate cerintele clientilor corporate intr-un mod cat mai profesionist si cu un timp de raspuns redus la maximum.

Cerinte: experienta anterioara pe un post similar este obligatorie; experienta de lucru cu Amadeus/Worldspan, cunostinte solide de customer service, buna cunoastere a limbii engleze.

Avantaje: program fix, salariu motivant cu bonusuri in functie de performanta, oportunitatea de a lucra intr-o piata challenging alaturi de alti specialisti la nivel international.

Numar posturi: 1-2

Daca esti interesat de acest post trimite CV-ul tau pe adresa recrutare@esky.ro

 • Training and Development Specialist eSky.ro

Aceasta este o pozitie nou deschisa in cadrul Call Center-ului eSky.ro, unde se doreste o persoana foarte bine instruita profesional, foarte comunicativa si calma, care acceseaza in intregime la valorile eSKY si care se va dedica atat instruirii angajatilor noi (basic training), cat si dezvoltarii si specializarii angajatilor cu experienta. Avantaje: program fix, salariu motivant cu bonusuri in functie de performanta, dezvoltare profesionala, acces la cursuri de specializare.

Daca esti interesat de acest post trimite CV-ul tau pe adresa recrutare@esky.ro

 • Operations ManagereSky.ro

Operations Manager este o pozitie dedicata persoanelor cu un background puternic si o specializare in ticketing, cunostinte operationale si de GDS aprofundate, o foarte buna intelegere a sistemelor de rezervare si back-office, precum si a workflow-ului. Pentru aceasta pozitie se cauta pe de o parte o persoana cu o experienta de ticketing impresionanta si pe de alta parte cu abilitati de comunicare, organizare, supervizare si administrare, experienta de project management, dar, mai ales, cu people skills si un nivel ireprosabil de limba engleza. Avantaje: program fix, salariu motivant, dezvoltare profesionala.

Daca esti interesat de acest post trimite CV-ul tau pe adresa recrutare@esky.ro

Job-uri Web Development in turism

 • Technical project manager (Web Development) – Travelio 

Un tip de job mai putin cautat in turism, dar pe care Travelio (companie ce oferta servicii de programare web pentru agentii de turism) il are acum deschis este Technical Project Manager.

Candidatul ideal are experienta in programare si cauta sa isi largeasca perspectivele in zona de project management.
Se cauta o persoana care este dornica sa lucreze intr-un mediu competitiv, urmareste atingerea obiectivelor de calitate, a termenelor de executie si duce la bun sfarsit proiectele. Persoana aleasa va coordona o echipa de 9 programatori, va realiza specificatii tehnice si functionale pentru aplicatii, va realiza cotatii de durata pentru proiecte si impartirea acestora pe task-uri. Proiectele in care va fi implicat sunt din zona de Travel, Internet Booking Engine, Channel Manager, aplicatii ERP si CRM.

Cerintele postului includ:

 • Experienta in programare sau intelegerea functionalitatii unor aplicatii web based este esentiala
 • Posibilitatea de a oferi estimari si de a urmari stadiile dezvoltarii proiectelor
 • Studii superioare de profil (Automatica/Informatica/Cibernetica sau asemanator)

Daca esti interesat de acest job poti trimite CV-ul tau pe adresa: filip@travelio.ro

Internship in turism

 • Internship in turism – Explore Travel

Agentia de turism Explore Travel pune la dispozitie 2 joburi de internship in turism incepand cu 2016.

In urma cu 3 ani agentia a folosit acest sistem pentru prima data iar astazi una din persoanele alese atunci face parte in continuare din echipa agentiei.

In prezent cauta 2 persoane active, cu initiativa si totodata pasionate de turism care sa participe la dezvoltarea viitoarelor proiecte dezvoltate de Explore Travel. Cele 2 persoane vor avea un program part time si flexibil la sediul firmei din Str Ermil Pangratti Nr 3 (zona Aviatorilor/Televiziune), vor descoperi modul de lucru intr-o agentie de turism alaturi de viitorii lor colegi, vor experimenta lucruri noi precum sisteme de rezervari online, tendinte noi in turism, modalitati de vanzare, social media in turism, travel blogging, vor participa la prezentari din domeniul turismului si cel mai important, vor avea posibilitatea sa isi faca o idee generala despre ce inseamna munca intr-o agentie de turism, deoarece vor munci cu adevarat in timpul acestui internship.

Internshipul dureaza 3 luni si va fi unul platit in functie de program si implicare. Va exista posibilitatea de a continua in acelasi mod sau chiar varianta de angajare la finalul celor 3 luni in functie de rezultatele personale pe durata practicii.


Candidatul ideal ar trebui sa aiba deja ca interes turismul, sa fie sociabil si sa isi doreasca sa invete lucruri noi, sa aiba initiativa, sa fie organizat si sa poate lucra la mai multe proiecte in paralel. Limba engleza nivel avansat si cunostinte foarte bune operare PC sunt esentiale.

Daca acest post ti se potriveste trimite CV-ul insotit de scrisoarea de intentie pe adresa dragos@exploretravel.ro. Mentioneaza in titlu “Internship la Explore Travel”.

Multa bafta tuturor!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: agenius travelcariera in turismCarmina Nitescuesky.roExplore Traveljobjob in turismpiata de turism din Romaniarecrutare turismspecialisti in turismtravelioturismturism market

1 Comentariu

Leave a Reply