Planuri pe 2016 pentru Fly Go: Promovarea Romaniei si dezvoltarea City Breakurilor dinamice

IMG_9671

Este final de luna noiembrie si aproape final de an. Este momentul in care tragem linie si analizam ce am facut in anul 2015, cat de mult am crescut si cat de mult am investit. Totodata este momentul planificarii pentru anul ce urmeaza.

Cu gandul la aceste lucruri, in cursul zilei de ieri am participat la o conferinta de presa un pic altfel organizata de Fly Go Voyager, una din cele mai vechi agentii de turism online din Romania.

Intr-o atmosfera calda la Bistro Gourmanderie din Bucuresti, Fly Go si-a asteptat invitatii  la o discutie relaxata despre vacante, calatorii si pasiuni. Spun pasiuni pentru ca intalnirea a fost realizata sub semnul unei pasiuni: pasiunea lui Stefano Iervolino (proprietar al Fly Go) de a gati mancaruri traditionale din Italia pentru invitatii sai.

IMG_9675

Fly Go Voyager a investit in 2015 suma de 1,5 milioane Euro si, dupa lansarea „Zborurilor Combinate”, a ”Ghidurilor Turistice”si a “City Break-urilor Dinamice” pregateste produse noi pentru 2016: doua servicii destinate seniorilor si strainilior care calatoresc in Romania.

Astfel isi vor ideplini o dorinta mai veche, aceea de a promova Romania strainilor si de a aduce grupuri de turisti in tara noastra.

IMG_9695Stefano Iervolino, proprietarul agentiei de turism a declarat ca promovarea Romaniei si atragerea de turisti straini aici este un vis al lui de 7 ani de zile si ca deja a inceput sa se indeplineasca. Cu produsele noi pe care le vor introduce pe piata in 2016 visul acesta va deveni realitate cu siguranta.

Tot acesta a declarat ca va promova foarte mult zona montana de la noi pentru ca pe aceasta o cunoaste foarte bine, frecventand-o de ani de zile si simtindu-se extraordinar de bine aici. El este de parere ca o asemenea frumusete naturala precum avem noi in Romania merita sa fie admirata si de turistii straini.

Anul acesta Fly Go a lansat varianta imbunatatita a serviciului “City Break”, cu o componenta dinamica. Ca si exemplu, clientul isi poate configura singur structura de city break dorita: isi poate alege durata ideala, tipul hotelului din gama variata de unitati de cazare, zborul dus-intors si serviciile conexe. Pe scurt, clientul isi poate personaliza city break-ul in cel mai mic detaliu. Principalul avantaj al produsului acesta este ca, in momentul in care clientul initiaza o cautare pe site-ul Fly Go, rezultatul primit este unul optimizat: pretul returnat clientului este real si intreaga oferta este validata din punct de vedere al disponibilitatii zborului, cat si al hotelului.

Activam pe o piata puternic digitalizata si extrem de competitiva, in care utilizatorii sunt foarte informati si aleg serviciile personalizate si flexibile. Este evident ca o agentie de turism trebuie sa fie, in primul rand, acolo unde exista consumatorul, in on-line. E mai simplu si mai comod pentru client. Este un fapt care ne impune o investitie continua in zona digitala, in comunicare, in zona de resurse umane, dar si in cea de tehnologie.”, declara Stefano Iervolino Director General Fly Go.

Investitiile anului 2015 au fost directionate spre obtinerea unei pozitionari avantajoase in on-line. Astfel ca efortul nostru a fost concentrat spre a adauga un plus de valoare clientului prin produsele oferite. Si am lansat produse noi, cum este City Break-ul cu o componenta dinamica. Am investit in talent management pentru a ne consolida o echipa de profesionisti puternica. Suntem cu un pas inaintea asteptarilor clientului si ne indreptam in directia atingerii obiectivului principal al anului 2016, acela de a fi o solutie la indemana pentru clientii nostri printr-o viziune creativa si prin produsele competitive oferite.”, a adaugat Stefano Iervolino.

In 2016, Fly Go va investi in imbunatatirea experientei clientului atat in online, cat si in offline printr-o intelegere cat mai fidela a turistului roman, a motivatiilor sale, a procesului decizional si prin anticiparea comportamentului sau de consum.

In 2016, dorim sa crestem cota de piata, prin marirea gradului de interactivitate si sa ne fidelizam clientii pe pietele in care activam. Mai mult, ne vom extinde pe orizontala si vom patrunde pe noi piete europene. In 2016, vom lansa o noua versiune a website-ului, vom diversifica oferta de city break cu noi destinatii iubite de romani si vom crea continut relevant si la indemana pentru turistii romani.”, a declarat Stefano Iervolino.

IMG_9718

Turistii romani sunt in cautare de experiente inedite in care aspecte precum relaxarea la malul marii, vizitarea zonelor istorice, experientele culinare si peisajele de basm cantaresc greu in balanta deciziei finale. In topul destinatiilor preferate de romani, Italia ocupa prima pozitie si este urmata de tari precum Marea Britanie, Spania si Franta.

In prezent agentia de turism Fly Go activeaza pe 3 piete, fiind reprezentata exclusiv online in Italia si Spania si atat online cat si offline in Romania (2 agentii in Bucuresti). Pentru 2016 planul include extinderea cu inca o agentie offline in Bucuresti si doua in tara si isi doresc totodata deschiderea unei noi agentii intr-o a patra tara europeana.

Fotografiile din acest articol sunt realizate de Calin Stan – CalinStan.com.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescuspecialisti in turism

Leave a Reply