Ce am invatat in 2015

 

Sincer, nu imi vine sa cred ca mai sunt doua saptamani jumate pana la sfarsitul acestui an. A trecut poate prea repede, cel putin in viziunea mea. Sau poate pentru ca atunci cand imbatranesti, timpul trece repede, repede, repede? 🙂

De fapt, nici nu mai conteaza si asta pentru ca, important e ca fiecare dintre noi sa fi invatat ceva din experienta unui an prin care am trecut, cu bune si cu rele.

Daca sunteti curiosi, doar daca sunteti 🙂 , permiteti-mi sa enumar mai jos lucruri cu care am ramas din experienta anului ce urmeaza sa se consume curand, foarte curand 🙂

 1. Am invatat ca schimbarea, atunci cand am privit-o ca pe o provocare, m-a ajutat sa evoluez si sa imi setez obiective noi.  O viata fara obiective este ca un labirint fara iesire.
 2. Am invatat ca indiferent cat de bun as fi, indiferent cat de multa notorietate as avea, indiferent cat de mult as invata, indiferent cat de mult as munci, nu ma pot transforma intr-un magician. Magia vine doar de la Dumnezeu.
 3. Am invatat ca succesul depinde de foarte multi factori externi din jurul meu. Vestea buna este ca pe majoritatea ii pot alege singur. 🙂
 4. Am invatat ca modestia sincera defineste calitatea umana.
 5. Am invatat ca in fiecare experienta mai putin placuta exista “ceva” care ma ajuta sa merg mai departe. Ma bazez de fiecare data pe acel “ceva”  si caut cu incapatanare sa il identific.
 6. Am invatat ca atunci cand am incredere in mine totul este posibil. Din fericire, increderea nu mi-o poate lua nimeni.
 7. Am invatat sa selectez oamenii din jurul meu. Am ramas doar cu cei care imi pot influenta viata intr-un mod pozitiv  prin fapte, inspiratie si incredere.
 8. Am invatat ca echilibrul vine de acasa.
 9. Am invatat ca vorba “cine se aseamana se aduna” este perfect adevarata si ma bucur ca ma aseman cu cei cu care ma adun 🙂
 10. Am invatat ca inainte sa ma raportez la ceilalti, trebuie sa ma uit mult mai atent in propria mea ograda. Valabil in business si in viata.
 11. Am invatat sa ma inspir in fiecare zi de la oameni care fac mai mult decat spun.
 12. Am invatat sa privesc lucrurile si din perspectiva celuilalt.
 13. Am invatat sa ma bucur de ceea ce am si sa multumesc pentru asta. (familie, prieteni, cariera, etc)
 14. Am invatat ca nu pot multumi pe toata lumea si mai ales ca nu pot fi placut de toata lumea.
 15. Am invatat ca doar fiind corect cu cei din jurul meu ma pot bucura de increderea lor.
 16. Am invatat ca nu totul e roz, asa cum am invatat ca nu totul este negru. Suna gay, insa eu aleg rozul 🙂
 17. Am invatat ca nu este suficient sa imi doresc, mai trebuie sa si muncesc si mai ales sa cred.
 18. Am invatat ca presiunea nu are nicio legatura cu responsabilizarea ci din contra are legatura cu deciziile pripite si gresite, de cele mai multe ori.
 19. Am invatat ca primesc inapoi fix aceeasi doza de respect pe care o arat celor din jurul meu. Mai devreme sau mai tarziu.
 20. Am invatat ca mama nu m-a adus pe lume ca sa fiu un ratat, astfel ca muncesc din greu sa o fac mandra de mine 🙂

Am pus aici doar o mica parte din lucrurile pe care le-am invatat si in care cred (nu am vrut sa risc plictiseala voastra 🙂 ) insa mi-ar placea foarte mult sa invat si eu din invataturile voastre.

Va multumesc 🙂

Sursa foto Friends2.0

Tags : agent de turismagentie de turismconsultant de turismconsultanta in turismmadalin mancilaspecialisti in turism
Madalin Mancila

The author Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com

2 Comments

 1. ” Ce am invatat in 2015″ – ati puncat doar 20 de lucruri din “mica parte” .Sa inteleg ca anul 2015 a fost ca o revelatie pentru dumneavoastra. Eu le-am descoperit de-alungul timpului. Dupa modul cum le-ati insiruit , anul 2015 v-a”lovit” si v-ati trezit la realitate.

 2. Angela, din fericire sunt mai pragmatic decat ar trebui uneori, asadar si ancorat in realitate in fiecare zi 🙂 . Nu pot spune ca m-au lovit ci doar ca m-au invatat 🙂

Leave a Response