Intalnire despre travel blogging in Ajun de Mos Nicolae

IMAG0030

Suntem deja in luna decembrie iar sfarsitul de an bate la usa.

Tocmai s-a incheiat cea de-a doua intalnire Turism Market si ultima pe 2012. A fost o editie cu si despre bloggingul de travel.

Asa cum am promis in articolul in care anuntam intalnirea aceasta, am vorbit despre cum poti ajunge de la hobby la business cu blogul tau de travel.

Intalnirea a avut 3 parti structurate astfel:

  • Andrada a fost cea care a sustinut prima prezentare si a spus cateva lucruri esentiale pentru a incepe sa te gandesti ca la un business la blogul tau daca vrei sa ai o sursa de venit din el.S-a insistat pe ideea targetarii blogurilor de turism si a cunoasterii persoanelor carora te adresezi. Totodata, s-au dat exemple legate de ce fac bloggerii din afara atunci cand privesc blogul ca pe un business.
  • Daca Andrada a spus in teorie ce are de facut un blogger de travel,  Madalin a venit in partea a doua a serii si a dat cateva exemple din practica. A spus cam ce cauta o agentie de turism atunci cand vrea sa colaboreze cu un blogger (bineinteles, lista exemplelor poate continua si cu ceilalti operatori de turism, nu se opreste la exemplul agentiilor de turism)
  • partea a treia a serii a fost cea mai inspirationala ca sa spun asa. L-am avut alaturi de noi pe Doru Panaitescu (multumim, Doru pe aceasta cale ca ai fost alaturi de noi). Doru ne-a povestit de cele mai recente proiecte ale sale de travel. Cu totii l-am ascultat cu mare placere cum ne povestea patanii de prin calatorii si cum ne dadea exemple de activitati si idei de calatorie inedite.

A fost o seara minunata! Multumim tuturor ce au ales sa petreaca alaturi de noi, echipa Turism Market, seara de Ajun de Mos Nicolae (apropos, a venit Mosul la voi?)

Vreau sa va multumesc si eu personal pentru ca ati fost acolo in aceasta zi speciala pentru mine. Ma bucur ca mi-am petrecut ziua de nastere alaturi de voi si sper ca tortul a fost gustos 🙂

Ne revedem din 2013 cu mai multe intalniri si workshopuri Turism Market!

Multumim Sorin Rusi pentru fotografii!

Au mai scris despre intalnirea aceasta:

Iulian Sirbu – Trans Ferro

Anda Stanciulescu- Hai la Bord

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: blog de turismCarmina Nitescueveniment turism marketspecialisti in turism

9 Comentarii

  1. La Multi Ani inca o data, Carmina! Tortul a fost delicios si a venit la fix ca sa asimilam mai bine informatii primite. Sa ne vedem cu bine si la urmatoarea intalnire “Turism Market”. Multumesc pentru o aseara de Ajun de Mos Nicolae foarte interesanta!

Leave a Reply