Turism Market se intalneste cu bloggerii de travel

Asa cum am promis la Prima intalnire Turism Market, urmeaza sa mai organizam astfel de intalniri pentru ca stim ca ti-a placut sa fii alaturi de noi.

Daca ai fost la prima noastra intalnire din 30 octombrie cu siguranta iti amintesti ca ai completat un formular in care ne-ai spus sugestiile tale de subiecte pe care vrei sa le abordam in articole dar si la intalniri.

Totodata, in urma discutiilor din 30 octombrie noua ne-a fost clar ca toata lumea este interesata de colaborare: agentiile de turism , hotelieri (sau alte unitati de cazare) si bloggeri. Asa ca ne-am gandit sa organizam niste intalniri chiar cu aceasta tema.

Urmatoarea intalnire o vom dedica bloggerilor de travel si va avea loc in Ajun de Mos Nicolae, pe 5 decembrie.

Cum va decurge intalnirea?

  • vom vorbi despre cum sa treci la partea de business
  • vei afla ce sa faci efectiv pentru a sparge gheata si a intra in contact cu agentiile de turism, unitatile de cazare si a celorlalte companii legate de turism
  • iti vom face recomandari legate de abordarea operatorilor de turism: definirea pozitionarii pe piata si a targetului, comunicarea cifrelor de audienta, definirea zonelor de interes in colaborarea cu operatorii de turism, livrarea materialelor)
  • next level in travel blogging-ul international (proiecte individuale sau in parteneriat)
  • in partea a doua a intalnirii vor fi discutii libere intre toti participantii pentru ca fiecare sa isi poata impartasi experienta legata de colaborarile avute pana acum

Locatie: Cafe Klein, Str. Smardan nr.11, etaj 1,  Bucuresti (intrarea se face prin Hotel Rembrandt din Centrul Vechi)

Data si ora: 05.12.2012, ora 19:00-21:30

Participarea la aceasta intalnire este gratuita, iar cei de la Cafe Klein ne  asteapta cu o oferte speciale de goffre si ceaiuri.

Pentru a participa la workshop trebuie sa te inscrii pana pe 28.11.2012 pentru ca locurile sunt limitate. Workshopul este dedicat in exclusivitate bloggerilor de travel  si avem numai 20 de locuri disponibile.

Daca vrei sa vii la workshop este suficient sa te inscrii aici. Vei primi un e-mail de confirmare din partea mea apoi…ne vedem pe 5 decembrie!

Gasesti mai multe detalii despre ce se va intampla la workshop pe Facebook pe pagina evenimentului.

Update: 24.11.2012 ora 20. In acest moment am inchis inscrierile pentru intalnirea Turism Market din 5 decembrie pentru ca locurile au fost epuizate. Multumim celor ce s-au inscris iar pentru cei ce n-au reusit sa se inscrie pana acum va asteptam la urmatoarea intalnire.

Credit foto: unsplash.com

Tags : blog de turismCarmina Nitescumarketing si comunicare in turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response