De ce sa vizitezi o destinatie anume? (partea 1)

alexander-kagan-t9Td0zfDTwI-unsplash

Esti un impatimit al vacantelor, ai calatorit foarte mult pana acum. Ai vazut locuri unice, de neuitat. Ai descoperit locuri noi, iar de fiecare data cand plecai dintr-un loc fara sa reusesti sa vezi tot ce era de vazut ai spus ca “trebuie” sa te intorci in acel loc…

Care dintre locurile pe care le-ai vizitat pana acum ti-a placut cel mai mult? Ce experienta ti-a ramas in suflet? Te-ai gandit cum ar fi sa petreci fiecare vacanta descoperind mereu ceva unic intr-un alt colt al lumii?

M-am gandit sa iti dau cate 1 motiv inedit pentru a vizita o destinatie anume. Am ales cate 5 destinatii de pe fiecare continent si ti le voi prezenta pe rand, dupa cum urmeaza: destinatii din Europa, Asia, America de Nord, America de Sud, Africa, Australia si Oceania.

Astazi iti voi prezenta destinatiile din Europa. Mai jos gasesti cate 1 motiv pentru a vizita cele 5 destinatii alese. Fiecare are ceva unic si vei avea ocazia sa traiesti cate o experienta de neuitat indiferent in care destinatie alegi sa mergi prima data.

1. Bruxelles: aici vei gasi o mare varietate de tipuri de bere, fiecare dintre acestea fiind produsa intr-un stil traditional. Berea specifica zonei se numeste Lambic si se gaseste in diverse sortimente.

2.Roma: viziteaza Coloseumul iarna! Coloseumul din Roma este unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din lume si una dintre cele mai mari cladiri construite de Imperiul Roman (Coloseumul a fost construit astfel incat cei 60000 de spectatori sa poata iesi in 20 de minute). Cea mai buna perioada a anului pentru a vizita Coloseumul este iarna pentru ca atunci sunt mai putini turisti si vei avea ocazia sa te plimbi in liniste si sa observi frumoasa constructie incarcata de istorie.

3.Daca vrei sa participi la o petrecere pe cinste mergi in Reykjavik! Nimic nu se compara cu o petrecere in acest micut oras in toiul verii! Spre deosebire de orice alta locatie din lume, aici ai 24 ore de lumina, timp numai bun pentru o petrecere continua!

4. Moscova: o calatorie cu metroul in acest oras este ca o calatorie intr-o galerie de arta. Linia Koltsevaya se distinge de celelalte prin frumusetea unica. Statia Park Kultury a fost prima construita pe aceasta linie si se deosebeste de celelate prin frumoasele basoreliefuri cu care este decorata.

5. O calatorie in vestul Norvegiei te va incanta fiordul Geiranger. Acesta este numai unul dintre fiordurile Norvegiei, insa este cel mai impunator dintre toate – combina perisaje formate in Epoca Glaciara cu peisaje formate recent. Este o frumusete naturala unica!

Saptamana viitoare urmeaza partea a II-a in care iti voi prezenta alte 5 destinatii, din Asia!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: BruxellesCarmina Nitescufiordul GeirangerMoscovaNorvegiaReykjavikRoma

3 Comentarii

  1. Pingback: Carmina Nitescu |

Leave a Reply