Conferinta Best Marketing – 23 mai 2018, Bucuresti

Industria de turism este una dintre cele mai ofertante in ceea ce priveste lucrul direct cu oamenii. Nu avem timp “sa ne plictisim” pentru ca o zi nu seamana cu alta si avem ocazia sa fim creativi si totodata sa lucram cu oamenii in momentele cele mai fericite de peste an pentru ei: alegerea vacantei sau concediului.

A lucra cu oamenii insa este un lucru destul de dificil si mi-a luat cativa ani buni sa imi dau seama ca “nu-i pot multumi pe toti tot timpul”. A fost un moment dificil urmat de o constientizare care m-a facut sa imi imbunatatesc serviciile oferite clientilor ulterior.

Tot pe parcurs mi-am dat seama ca pregatirea continua deschide noi orizonturi si ca este esentiala atunci cand iti doresti ca compania ta sau cea in care lucrezi sa se dezvolte.

In acest sens astazi iti propun participarea la o conferinta care iti poate deschide si tie noi orizonturi si iti poate da cateva idei noi despre cum sa abordezi marketingul si comunicarea in compania pe care o reprezinti. Si asta pentru ca in turism avem mare nevoie de oameni care sa stie sa comunice cu clientii – indiferent daca acestia lucreaza intr-un departament dedicat de “marketing”, “comunicare”, “publicitate” sau intr-un departament de vanzari. In ambele cazuri a stii sa comunici este esential si de acest lucru depinde atat imaginea perceputa a companiei cat si vanzarile efective.

Conferinta “Best Marketing” are loc pe 23 mai 2018 la Arcub Gabroveni in Bucuresti si este organizata de Revista Biz.

Best Marketing este conferinta unde se intalnesc cei mai buni specialisti in marketing si comunicare, evenimentul care pune in perspectiva tendintele si identifica problemele cu care se confrunta industria.

Evenimentul include continut relevant, dezbateri la obiect si raspunsuri la intrebari care intereseaza deopotriva agentiile (de publicitate si nu numai) si clientii, marketerii si consumatorii. Fara sa ofere solutii de-a gata sau retete universal valabile, Best Marketing a devenit o platforma de invatare si schimb de experienta pentru profesionistii din industrie.

Cui se adreseaza si de ce sa participi?

Evenimentul se adreseaza oamenilor de marketing si comunicare din companii, specialistilor din agentii de comunicare, media si managerilor care vor sa stie ce doresc consumatorii. Totodata evenimentul se adreseaza si agentiilor de turism si industriei hoteliere pentru ca si acestia lucreaza direct cu consumatorii si au nevoie sa stie sa interpreteze dorinta acestora si s ale ofere solutii personalizate pe nevoia lor.

Daca esti interesat de tendintele din industria de marketing, comunicare si branding, daca doresti cresterea vanzarilor, transformarea fanilor in clienti sau cauti strategii eficiente de marketing conferinta Best Marketing este locul in care vrei sa fii pe 23 mai.

Speakeri si program

Conferinta reuneste specialisti din marketing, publicitate si comunicare, top advertising spenders si manageri de top, intr-o discutie despre provocarile si oportunitatile actuale in marketing.

Mai jos gasesti o parte dintre speakerii invitati la eveniment, insa lista completa o gasesti aici.

Programul este structurat in mai multe parti, dupa cum urmeaza:

 • Manifest pentru curaj
  Vorbim despre curaj, recunoaștem curajul cand il vedem, dar cum gasim ”curajul” sa fim curajosi? Curajul este despre decizii. Inseamna schimbare, dar si anduranta. Este despre a vedea oportunitati acolo unde altii vad doar obstacole. Curajul este o forma de optimism. Implica riscuri. Uneori chiar pericole. Inseama sa fii diferit si sa iti asumi acest lucru. Inseamna multa munca, dar si un dram de nebunie. Pentru tine ce inseama sa ai curaj?
 • Living Agile – Viața ca un Lean Startup
  Arhitect, apoi art director, designer si director de creatie, Mihai Coliban are zece ani de publicitate în Romania, noua in Rusia, patru luni in Ungaria. De trei ani, locuieste in Londra si pana acum a lansat doua business-uri proprii, iar pe al al treilea il are in pregatire.
 • Lansarea Anuarului Directorilor de Marketing 2018
  In cadrul evenimentului se va lansa o noua editie a Anuarului Directorilor de Marketing din Romania.
  Cartea reuneste peste 150 dintre cei mai importanti directori de marketing din Romania, cei care decid strategiile de comunicare ale brandurilor si coordoneaza campanii de marketing. Este cel mai asteptat moment al conferintei.
 • Trends for Smart Marketing & Influencer Marketing
  Se spune ca jumătate din bugetele de marketing sunt irosite. Marketing-ul bazat pe date te ajuta sa intelegi care jumatate se iroseste si care este folosita eficient. Masurarea rezultatelor campaniilor de marketing este una dintre cele mai mari provocari ale marketerilor. Avantajul ultimilor ani este ca au aparut din ce în ce mai multe instrumente prin care poți masura exact ce se intampla cu brandul tau, cine iti sunt clientii, cum poti interactiona cat mai relevant si eficient cu ei. Afla care sunt aceste instrumente si cum le poti folosi.
 • Facebook for Business 
  Cum se pot adapta companiile la schimbarile anuntate de Facebook in 2018?
  Companiile care isi doresc sa comunice eficient pe Facebook in 2018 si in anii care urmeaza au in continuare la dispozitie cel mai complet set de instrumente de marketing de pe internet. Cat timp au resursele potrivite (oameni si instrumente), nu au de ce să se planga de disparitia reach-ului organic.

Atat eu cat si Turism Market sustinem evenimentul “Best Marketing” si vom fi in sala pe 23 mai. Ce zici, ne vedem acolo? Inca mai sunt locuri disponibile si te poti inscrie aici.

Ne vedem pe 23 mai!

Tags : marketing si comunicare in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Reply