Job-urile lunii in turism: mai 2018

Aproape ca am intrat in sezonul de vara. Daca inca nu ti-ai gasit echipa de colegi dorita poate te inspira job-urile lunii mai in turism.

Evenimente corporate, RTT Romania

In acest moment RTT Romania cauta mai multe persoane pe zona de evenimente corporate asa ca daca iti place sa organizezi evenimente si ai o minima experienta in aceasta directie trimite CV-ul tau pe adresa oana.diaconu@rectutare-turism.ro.

Cateva dintre job-urile in zona corporate gasesti mai jos insa RTT Romania are mult mai multe pozitii deschise in afara de acestea.

Hotel Contracts Coordinator (Paris Team), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Contracts Coordinators(Paris Team).

Persoana cautata trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, organizare si administrare, sa poata lucra bine atat singura cat si in echipa, sa cunoasca limba Engleza la nivel avansat si limba Franceza la nivel conversational, experienta in negociere reprezinta avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Events Planner, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, o companie de travel & events management acreditata IATA, o persoana pentru postul Events Planner.

Persoana cautata trebuie sa aiba experienta de 1-3 ani pe un post similar, sa aiba abilitati de vanzare si orientare spre client, sa fie atenta la detalii,sa aiba abilitati de prezentare si comunicare creativa, sa cunoasca limba engleza la nivel avansat (orice alta limba straina reprezinta avantaj), sa fie sociabila, calma si sa stie sa isi managerieze timpul eficient.

Persoana selectata trebuie sa fie disponibila pentru deplasari.

Salariul net oferit 4000 -4500 lei + comision. Se ofera asigurare medicala, discounturi pentru calatorii, masina de serviciu.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

International Events Coordinator, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, o companie de travel & events management acreditata IATA, o persoana pentru postul International Events Coordinator.

Persoana cautata trebuie sa aiba experienta de minim 3 ani pe un post similar, sa aiba abilitati de vanzare si orientare spre client, sa fie atenta la detalii,sa aiba abilitati de prezentare si comunicare creativa, sa cunoasca limba engleza la nivel avansat (orice alta limba straina reprezinta avantaj), sa fie sociabila, calma si sa stie sa isi managerieze timpul eficient.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Tags : agent de turismCarmina Nitescucompanii de turismjob in turismOana Diaconu Tigaurecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response