Romanian Digital Travel Conference, Editia V – 8 Mai 2018, Bucuresti

Sezonul de vara se apropie cu pasi repezi, insa inainte de acesta este bine sa fim cu totii la curent cu noutatile. Asadar, noteaza in calendar data de 8 mai 2018 pentru ca atunci are loc cea de-a cincea editie a Romanian Digital Travel Conference.

Evenimentul este initiat de Eventur & Friends 2.0 si are loc la Hotel Sheraton in Bucuresti. Pentru ca i-am sustinut la toate cele patru editii anterioare, ma bucur sa ii sustin si la aceasta noua editie si te invit sa participi si tu.

Ce Este Romanian Digital Travel Conference?

Romanian Digital Travel Conference este una dintre cele mai importante si relevante conferite dedicate dezvoltarii afacerilor din domeniul turismului folosind instrumentele marketingului online. In cadrul acestei conferinte, companii de top si oameni importanti din turism au prezentat patru ani la rand strategii eficiente de marketing online si digital adaptate la profilul unui business local de turism (agentii, unitati de cazare, transportatori, furnizori de servicii conexe). Participantii au descoperit astfel cum sa foloseasca cele mai recente instrumente (gratuite sau foarte accesibile) pentru a-si promova eficient serviciile catre publicul direct interesat.

De-a lungul anilor, evenimentul a adunat la aceeasi masa un grup important de specialisti in tehnologie si marketing cu o bogata experienta pe nisa turismului romanesc. Acestia au vorbit despre experientele proprii si au ajutat participantii sa rezolve o serie din problemele existente in industrie.

Cui Se Adreseaza Evenimentul Si De Ce Sa Participi?

Evenimentul se adreseaza celor care lucreaza in industria de turism si in special agentiilor de turism.

Ca si editia a IV-a, editia a V-a a conferintei se va concentra in cea mai mare parte pe publicul format din reprezentanti ai agentiilor de turism, acest lucru permitand speakerilor invitati sa pastreze gradul de aplicabilitate al prezentarilor si sa prezinte studii de caz mai relevante. Personal consider ca acesta este elementul diferentiator principal al acestui eveniment si ma bucur ca exista companii care fac evenimente nisate in care agentiile de turism sunt puse pe primul loc.

Decizia acestei pozitionari a editiei de anul acesta nu este una intamplatoare ci se bazeaza pe participarea din anii trecuti a agentiilor de turism la eveniment, media lor depasind anual 70%, iar in 2017 ajungand la 90%. Si in acest an obiectivul este de a avea in sala peste 90% agentii de turism.

Pe langa persoane cheie din agentii, la eveniment sunt asteptati o serie de bloggeri ambasadori si jurnalisti parteneri.

Despre Program Si Speakeri

Programul detaliat al acestei editii este inca in lucru insa am aflat de la organizatori care vor fi temele principale de discutie:

  • avand in vedere apropierii datei de 25 mai si intrarea in vigoare a GDPR (General Data Protection Regulation), la conferinta va avea loc o prezentare despre GDPR dedicata agentiilor de turism
  • se va vorbi despre marketing online, Google Adwords si usability in materie de siteuri ale agentiilor de turism
  • client service in turism: de la online la offline
  • tehnologie in turism (B2B si B2C)

La aceasta editie am placerea de a fi unul dintre speakeri si voi vorbi despre un aspect extrem de important in relationarea agentiei de turism cu clientul final. Voi vorbi despre “Client service in turism: de la online la offline”. In aceasta prezentare voi pune toata experienta mea de lucru avuta in ultimii ani alaturi de agentiile de turism cu care am lucrat pe zona de customer service.

O parte dintre speakeri ii gasesti mai jos, insa pentru lista completa cel mai bine intri aici pentru ca este in curs de actualizare.

 

Unde Si Cum Se Fac Inscrierile:

Daca inca nu ai planul facut pentru data de 8 mai, ei bine, ar fi cazul sa-ti treci in agenda aceasta conferinta.

Tariful de participare la acest eveniment este 49 EUR + TVA de persoana si include: accesul in sala de conferinta, doua coffee break-uri si un pranz tip bufet. Inscrierile se fac pe formularul de inregistrare pe care il gasesti aici.

Ce zici, ne vedem pe 8 mai la #RDTC2018 ?

Evenimentul are loc la Hotel Sheraton, Sala Platinum, Bucuresti, pe 8 mai. Organizatorii au luat in calcul feedback-urile primite la ultima editie si au schimbat sala pe care au folosit-o la editia de anul trecut cu cea mai mare sala de care dispune hotelul Sheraton. Personal consider ca este un plus si ma bucur tare mult ca feedback-ul publicului a fost luat in calcul.

Apropos, in cazul in care nu poti ajunge la eveniment urmareste hastagul de mai sus in social media pentru a afla noutati in timp real de la eveniment. Noi vom transmite live informatii pe pagina noastra de Facebook insa recomandam sa urmaresti hastagul pentru a vedea cat mai multe updateuri in timp real.

Tags : eveniment in turismRomanian Digital Travel Conferencespecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response