Job-urile lunii in turism: Aprilie 2018

credit foto: unsplash.com

Primavara incepe cu o multime de oportunitati de cariera in turism. Recomandarile lunii aprilie sunt urmatoarele:

Business Analysis Representative (2 posturi), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, 2 persoane pentru postul Business Analysis Representative.

Persoana cautata trebuie sa aiba studii universitate finalizate, sa cunoasca bine limba engleza, sa aiba abilitati de organizare si atentie la detalii, sa cunoasca Microsoft Excel la nivel avansat, sa fie prietenoasa. Pozitia similara avuta intr-o alta companie reprezinta avantaj, insa nu este obligatorie.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

2 Pricing Executives, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, unul dintre cei mai cunoscuti wholesaleri (hotels), cu aproape 30 de ani de experienta pe piata internationala, doua persoane pentru postul de Pricing Executive.

Persoanele cautate sunt absolvente de studii superioare, cunosc bine limba Engleza, au abilitati organizatorice si de comunicare si au cunostinte de excel.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Hotel Contracts Coordinator (Paris Team), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Contracts Coordinators(Paris Team).

Persoana cautata trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, organizare si administrare, sa poata lucra bine atat singura cat si in echipa, sa cunoasca limba Engleza la nivel avansat si limba Franceza la nivel conversational, experienta in negociere reprezinta avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Accounts Payable Clerk, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta sa angajeze pentru clientul lor, o persoana pentru postul Accounts Payable Clerk.

Persoana cautata trebuie sa cunoasca limba engleza la nivel avansat, sa aiba bune abilitati de organizare si comunicare si o experienta de lucru de minim 6 luni.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Business Travel Supervisor (Amadeus), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, o agentie de turism afiliata unei companii tech internationale, o persoana pentru postul Business Travel Supervisor (Amadeus).

Persoana cautata are experienta in business travel si experienta de coordonarea echipelor, cunoaste Sabre/Amadeus la nivel avansat, detine certificari Fares & Ticketing, este atenta la detalii si cunoste geografia lumii la nivel avansat. Cunoasterea limbii engleze este obligatorie, iar cunoasterea unei alte limbi straine (italiana, franceza, spaniola, germana) reprezinta avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Operator facturare, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, agentie de turism cu peste 20 ani vechime, acreditata IATA si afiliata unui TMC international, o persoana pentru postul Operator facturare.

Persoana cautata are experienta de 3 ani intr-o pozitie similara, cunoaste bine programele Excel si Powerpoint, cunoasterea unui soft ERP si Tina constituie avantaj, are abilitati de comunicare si lucru in echipa, este responsabila si exigenta fata de munca depusa, cunoaste bine limba engleza. Se ofera salariu de 2500 – 3000 lei net.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Travel Consultant Business Travel / Coordonator Evenimente, Bucuresti – Explore Travel 

Agentia de turism Explore Travel cauta o persoana pentru postul Coordonator Evenimente.

Persoana catata trebuie sa aiba studii superioare finalizate, minim 2 ani de experienta in turism (de preferat in organizarea de evenimente corporate si in turismul de afaceri), sa fie organizata, atenta la detalii, creativa, cu abilitati de comunicare si negociere, dispusa sa se deplaseze in tara pentru organizarea de evenimente. Printre responsabilitati: organizarea de conferinte, evenimente corporate, sedinte de vanzari , team-building-uri. Activitatea zilnica include cautarea de locatii pentru solicitarile primite din partea clientilor existenti, negocierea tarifelor, ofertarea catre client.

CV-urile pot fi trimise pe adresa dragos@exploretravel.ro

Incoming Travel Agent, Bucuresti – Travel Maker

Agentia de turism Travel Maker cauta o persoana pentru postul Incoming Travel Agent.

Candidatul ideal are 1 an experienta de lucru in turism, abilitati de comunicare si customer service, cunoaste foarte bine Romania ca si destinatie turistica (regiuni, atractii principale, etc), cunoaste bine limba engleza, o alta limba straina reprezentand avantaj; lucreaza bine cu word, excel, email si Internet.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Cv-ul poate fi trimis pe email dan.penciu@travelmaker.ro

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: agent de turismconsultant de turismjob in turismrecrutare turismRTT Romania

Leave a Reply