Cadoul ideal de Valentine’s Day? O vacanta la Paris!

Suntem in luna februarie si mai sunt numai cateva zile pana la Ziua Indragostitilor sau, mai bine spus, Valentine’s Day.

Magazinele sunt pline de cadouri, simboluri ale iubirii si parca iti fug ochii peste tot. Anul acesta vrei ca ziua de Valentine’s Day sa fie una speciala, una in care sa ii oferi persoanei iubite un cadou inedit. Oare ce sa fie? Un parfum, o cutie de bomboane, un buchet mare de trandafiri, sau poate o prajitura decorata cu simbolul iubirii?

Eu cred ca cel mai frumos cadou ar fi o mini vacanta. Nimic nu se compara cu o escapada de cateva zile 🙂 Ai putea face acest lucru de Valentine’s Day. Si, daca tot e vorba sa sarbatoresti o asemenea zi, cea mai potrivita destinatie ar fi orasul iubirii, Paris.

Parisul este locul ideal pentru a petrece o zi a iubirii! Poti sarbatori aici ziua de Valentine’s Day: poti lua cina intr-un restaurant, te poti plimba pe stradutele Parisului unde vei putea simti sufletul orasului, poti merge la un spectacol la vestitul Moulin Rouge, poti face o plimbare pe Sena, iar daca alegi ca plimbarea sa fie seara, poti lua cina chiar pe vaporas!

Un alt loc in care poti petrece o parte din ziua de Valentine’s Day este Turnul Eiffel. Poti vedea de aici intregul Paris, iar privelistea este superba! Seara vei vedea si luminile orasului si ai sa te convingi de ce i se spune Parisului si „orasul luminilor”.

Totodata, la Paris poti vizita magazinele de pe Champs Elysees unde vei gasi cu siguranta un cadou potrivit pentru perechea ta.

Surprinde-ti iubita/iubitul cu o vacanta surpriza saptamana viitoare. Inca mai ai timp sa te pregatesti 🙂

Credit foto: unsplash.com

Tags : Carmina Nitescu
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response