Intalnire cu autorii si cititorii Turism Market

Articolul de astazi este unul diferit decat am avut pana in prezent 🙂

Astazi vrem doar sa iti multumim ca ne urmaresti articolele si sa te invitam la o intalnire Turism Market.

Ne-am gandit ca ar fi tare interesant sa ne intalnim cu totii: autori si cititori si sa stam la un pahar de vorba. Noua ne-ar face mare placere sa va cunoastem pe toti (sau pe cati mai multi dintre voi, cei care pot veni la intalnirea aceasta).

Astfel, propunerea noastra este urmatoarea:

Data: marti, 30.10.2012

Ora:  19:00

Locatie:  Cafe Klein (acces prin Hotelul Rembrandt din Centru Vechi), str. Smardan nr.11, etaj 1, Bucuresti

Cum va decurge aceasta intalnire? La ce sa te astepti.

  • va fi o intalnire ca intre prieteni, relaxata, la un ceai
  • vom discuta subiectele care te intereseaza pe tine (evenimente in turism, educatie in turism, marketing, social media in turism, recrutare in turism, despre abordarea destinatiilor si multe altele)
  • vei avea ocazia sa propui tu teme de discutie si de articole viitoare – vrem sa stim despre ce ti-ar placea tie sa citesti pe Turism Market
  • la aceasta intalnire vei avea ocazia sa cunosti membrii echipei Turism Market si sa ai o dicutie fata in fata pe temele abordate pe site: Madalin Mancila (Marketing in turism, social media), Andrada Crangus (Marketing in turism, evenimente in turism), Carmina Nitescu (educatie in turism, destination planner), Oana Diaconu (Recrutare Turism), Izabela Glomnicu (MICE), Cristian Francu (Antreprenor in turism), Alex Hampu (hotelarie)
  • aceasta intalnire este dedicata tuturor celor ce lucreaza in domeniul turismului, celor care sunt pasionati de vacante si calatorii si celor care au si ei un blog despre calatorii

Daca vrei sa participi la aceasta intalnire am rugamintea sa imi confirmi prezenta pe e-mail la adresa carmina@turismmarket.com Este suficient sa imi trimiti un e-mail in care sa imi spui numele, numarul de telefon la care te pot gasi si daca vei veni insotit sau nu. Locurile din sala sunt limitate si de aceea este nevoie de confirmare pe e-mail. Vei primi o confirmare de la mine in scurt timp.

Poti da Join si la evenimentul de pe Facebook, insa este nevoie si de confirmarea pe e-mail.

Participarea la aceasta intalnire nu implica niciun cost.

Ne vedem pe 30 octombrie. Abia astept sa ne cunoastem!

Credit foto: unsplash.com

Tags : Carmina Nitescucompanii de turismeveniment turism marketspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response