Webstock 2014

webstock2014

Toamna se numara evenimentele. Nu numai in turism, ci in mai multe industrii.

Si cum in turism avem nevoie de informatii cat mai noi legate de marketing si comunicare, Webstock este una din conferintele care ne poate aduce cateva noutati importante.

Maine are loc o noua editie Webstock, eveniment mult asteptat de piata din Romania.

Inca de la prima editie care a avut loc acum 7 ani, Webstock s-a diferentiat de alte evenimente de profil prin multitudinea de teme abordate, prin speakerii de calitate pe care i-a avut intotdeauna si prin conceptul de conferinta + 3 workshopuri in paralel.

Ca si in anii trecuti, cele 3 workshopuri care au loc in paralel sunt extrem de interesante si… din nou, nu stiu ce sa aleg! Daca as putea fi in 3 parti in acelasi timp ar fi minunat, insa din pacate nu pot!

Daca inca nu stii detaliile despre Webstock, iata-le: Webstock este cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, este organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone si are loc pe 26 septembrie 2014.

Evenimentul dureaza o zi intreaga si include:

  • Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.
  • Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Programul detaliat il gasesti aici, iar pe scurt este acesta:

09:00-11:00 Sectiunea I – Inspired to inspire

Cunoastem zilnic oameni care ne inspira, care ne motiveaza sa fim mai buni si sa ne dorim sa ajungem mai sus. In cadrul sesiunii veti patrunde in culisele unor povesti de succes si veti avea ocazia sa aflati secretele care stau in spatele unor reusite.

Vorbitori:

Steven van Groningen, Presedinte si CEO, Raiffeisen Bank Romania
Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania
Razvan Exarhu, Jurnalist
Catalin Nastasoiu, Graphic Desginer, RONATIV

11:30 – 13: 30 Sectiunea II – The road to success

Cunoastem zilnic oameni de succes, care ne motiveaza sa fim mai buni si sa ne dorim sa ajungem mai sus. In cadrul sesiunii veti patrunde in culisele unor povesti spuse de oameni de succes.

Vorbitori:

Emi Gal, Founder & CEO, Brainient
Sergiu Biris, Co-Founder & CEO, Zonga
Florin Dobre, Designer
Mihai Sfrijan, Head of Studio, King.com

14:30 – 18:00 Micro – conferinte/workshopuri (au loc in paralel, in sali diferite)

  •  Sectiunea “Blogging & Online Content”

14:30 – 16:00 – Sesiunea “Making your content go viral”

Descopera in cadrul sesiunii cum poti distribui continut pe Internet si cum poti atinge prin intermediul retelelor sociale o audienta cat mai larga.

16.30 – 18.00 – Sesiunea ” New Trends in Blogging”

Sesiunea aduce in prim plan strategii si tactici eficiente in blogging, cresterea audientei pe bloguri, nise in blogging, proiecte speciale si multe alte aspecte corelate cu activitatile de blogging.

  • Sectiunea “ Innovation in Communication”

14:30 – 16:00 – Sesiunea “New Tactics in communication”

Nu mai este o noutate faptul ca digitalizarea a schimbat activitatile de relatii publice, nici ca orientarea oamenilor din industria de comunicare este tot mai mult spre mediul online. Relatia agentiilor cu bloggerii a devenit si ea mai stransa si comunicarea se indreapta intr-o alta directie. In cadrul sesiunii vei afla totul despre relatiile publice in era digitala.

16.30 – 18.00 – Sesiunea “Social Media Professionals”

Nu de putine ori ne intrebam de ce ar trebui sa utilizam un canal de comunicare in detrimentul altuia, ce functioneaza mai bine si de ce. Sesiunea va oferi idei si sfaturi despre marketingul in Social Media si va aduce in prim plan cele mai bune studii de caz.

  • Sectiunea “Mobile Trends”

14:30 – 16:00 – Sesiunea “Tactics in a mobile world”

Afla oportunitatile actuale de monetizare a aplicatiilor mobile si cele mai bune studii de caz din domeniu. Descopera care sunt cele mai utilizate metode de monetizare de catre specialisti.

16.30 – 18.00 – Sesiunea “New ideas in development”

Sesiunea isi propune sa ii aduca in acelasi loc pe actuali dezvoltatori de aplicatii mobile, dar si pe cei care vor sa fie la curent cu noutati din acest domeniu. Vor fi prezentate inovatii tehnologice dar si resurse prezente pe plan local.

Incepand cu ora 19 are loc Gala Webstock Awards unde se vor decerna premiile celor mai creative si inedite campanii in social media din Romania, lansate in ultimul an.

Maine voi fi prezenta la Webstock si voi transmite live pe pagina de Facebook noutati de la eveniment, urmand sa revin apoi aici pe blog cu impresii si noutati. Pana atunci insa poti urmari hashtagul #webstockro pe retelele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram).

Totodata poti urmari transmisiunea live aici.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: specialisti in turism

2 Comentarii

  1. Chiar merită să participi la Webstock, indiferent de domeniul în care activezi. Dacă nu ești din București e un pic mai greu, dar nu imposibil.

Leave a Reply