Turism Market Insider: episodul 19 – Hoteluri vs Experiente de calatorie

tm29

Tu ce vinzi? “Hoteluri” sau “Experiente de calatorie”? In episodul de astazi al Turism Market Insider vorbim despre ce cumpara clientul.

Gandeste-te: cati dintre clientii tai vin sa ceara “hoteluri” si cati vin sa ceara “o oferta” de vacanta sau pentru concediu?

Daca vrei sa vinzi mai eficient este timpul sa pui altfel “problema” cu clientii tai. Atunci cand cere o oferta de vacanta, atentia clientului este intotdeauna pe cum se va simti la destinatie si este timpul ca si atentia ta sa se indrepte spre acelasi lucru – spre a-i oferi clientului o vacanta in care sa se simta bine.

In episodul de astazi intru in detalii legat de acest aspect. Poti viziona videoclipul aici:

Concluzie: ofera-i clientului hoteluri bune insa in procesul de vanzare nu mai pune accent pe “cum sa fie hotelul” ci mai degraba pe cum isi imagineaza clientul viitoarea vacanta. Cu cat clientul va fi mai entuziasmat de solutia oferita de tine  (care va raspunde nevoilor sale), cu atat acesta va raspunde pozitiv propunerii tale.

Turism Market Insider nu ar putea exista fara partenerii nostri carora le multumim pe aceasta cale: imagine si sunet – CalinStan.com si ClubulFoto.com.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescucompanii de turismspecialisti in turismturism market insider

Leave a Reply