TopHotel Conference & Awards 16 – 17 mai 2019

cover-tophotel-conference-2019

Îți spuneam acum o lună că începeau înscrierile la nominalizările TopHotel Awards și iată că tocmai au fost publicate nominalizările finale pentru premiile ce vor fi decernate pe 16 mai 2019 în cadrul primei zile la TopHotel Conference.

Mă bucur să văd pe liste atâtea nume cunoscute și nume noi, deopotrivă. Asta înseamnă că industria turismului și a ospitalității crește de la un an la altul și este un motiv în plus de bucurie.

Odată cu anunțarea nominalizărilor finale s-a dat și startul votului public online. Așadar, fie că lucrezi în industria de turism și a ospitalității, fie că ești un consumator obișnuit de servicii de turism, îți poți vota preferații aici.

Premiile vor fi oferite în cadrul primei zile a TopHotel Conferece (pe 16 mai) în urma unui cumul de voturi: cel public, făcut online de către oricine dorește să participe, și cel al juriului.

După cum spuneam, premiile vor fi oferite în prima zi a conferinței TopHotel Conference iar astăzi mi-am propus să îți dau mai multe informații despre aceasta conferință, precum și despre seminarul ce are loc a doua zi, pe 17 mai 2019.

Evenimentul este structurat în 3 părți:

  • 16 mai 2019 – Conferința: Oferă participanților ocazia să analizeze, alături de specialiști și experți din domeniu, contextul regional al industriei hoteliere și de turism.
  • 16 mai 2019 – Premiile TopHotel Awards: Vor fi premiate hotelurile, agențiile de turism, restaurantele și profesioniștii care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității în 2018.
  • 17 mai 2019 – Training: O sesiune inedită de training susținută de un specialist din industria hotelieră și a turismului, cu al cărui ajutor vei aprofunda teme specializate.

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România, reunește specialiști din domeniu, reprezentanți ai autorităților locale și manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața românească, cu scopul de a identifica provocările și oportunitățile de business și a analiza cele mai importante schimbări din domeniu.

Programul conferinței din acest an abordează subiecte interesante, precum:

  • Oportunități și provocări ale industriei ospitalitatii
  • O vedere de ansamblu asupra pieței globale
  • 3 sesiuni de dezbateri pe teme precum: Investiții, Hoteluri, Destination Management (acestea au loc în paralel)

Programul detaliat îl găsești aici alături de numele speakerilor invitați. Lista finală a speakerilor este încă în formare, însă, din câte știu de la organizatori, aceasta este aproape completă și o poți vedea aici.

Ziua a doua a evenimentului este dedicată trainingului susținut de Michael Nowlis, Associate Dean, Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management, Cornell University și are tema: “Business Innovation and change management în the travel & tourism industry“.

Acest training va explica cum poți aduce inovația și schimbările pozitive de durată în organizațiile din industria ospitalității. Va oferi exemple de companii care au dezvoltat cu succes culturi și procese operaționale care facilitează adoptarea inovației. În cele din urmă, trainingul se va concentra pe îmbunătățirea creării de valoare și a rentabilității investiției prin gestionarea cu succes a schimbării.

Detalii despre acesta găsești aici. Înscrierile sunt încă deschise atât la conferință, cât și la seminar, iar formularul de înscriere îl găsești aici.

Turism Market este partener media al acestui eveniment, ne bucurăm să îl susținem pentru al patrulea an la rând și ne-am bucura mult să ne întâlnim cu tine în sală la eveniment. Noi vom fi acolo pe 16 mai și vom transmite live noutățile aflate în cadrul evenimentului. Urmărește hastagul #TopHotel19 pentru updateuri în timp real.

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescucompanii de turismeveniment in turismunitati de cazare

Leave a Reply