Top 5 reclame de sarbatori ale companiilor de turism

aaron-burden-5AiWn2U10cw-unsplash

Atmosfera sarbatorilor de iarna incepe sa-si faca simtita usor, usor prezenta, prin vremea de afara, muzica de la radio, atmosfera din mall-uri sau de pe strazi, dar si prin reclamele de la televizor care mai de care mai ingenios gandite.

De aceea, m-am gandit sa va propun un top 5 reclame ale companiilor din turism in ton cu luna cadourilor, realizat de cei de la Skift.com.

In acest ad, cei de la Park Hyatt ne ureaza tuturor sarbatori fericite. Desi este un video scurt, reuseste sa ne contureze o idee asupra sarbatorilor petrecute in acest lant hotelier: muzica traditionala de sarbatoare intr-un cadru luxos. Nici dorintele din wish list-urile celor cazati la Park Hyatt nu sunt mai prejos: costum de designer, laptop-uri noi pentru scolile publice, pace mondiala, o degustare de vinuri de iarna.

(videoclip indisponibil)

Cei de la Australian Airlines fac o comparatie intre stresul petrecerii vacantei de iarna acasa (impachetarea cadourilor, aprinderea lumanarilor si alte pregatiri) si o bine meritata vacanta undeva departe de casa.

(videoclip indisponibil)

Delta Air Lines ne introduce in atmosfera sarbatorilor de iarna printr-un video ce ne arata familii fericite, reunindu-se in aeroport. Cardul Delta Gift e propus drept un cadou de Craciun ce se potriveste perfect atmosferei de sarbatoare.

(videoclip indisponibil)

Hotelul Peninsula din Bangkok ne arata exact toate pregatirile ce stau in spatele unei luxoase petreceri de Revelion, de la aranjarea salii, la repetitii ale spectacolului ce va avea loc in noaptea dintre ani. Aceasta “destainuire” aduce relatia angajat-client intr-un cadru mai putin formal asa cum presupune reputatia lantului hotelier, deci, mai familial.

Acest ultim ad, este facut de un orasel din Marea Britanie, Shrewsbury vine ca un exemplu ca desi este un oras mic, afacerile creative isi au locul aici si infrumuseteaza anotimpul rece.

Gasesti articolul original aici.

In Romania, traditiile de Craciun si de Anul Nou sunt foarte bine conservate in satele din nordul tarii si nu numai. Se cere un video prin care sa le facem cunoscute in lumea intreaga.

Sursa foto: unsplash.com

Tags: agentie de turismmarketing si comunicare in turismspecialisti in turism

Leave a Reply