Targuri de Evenimente in 2015

Stiu ca v-am mai zis, insa nu ma las si va tot bat la cap, anul acesta, cand va faceti planurile de dezvoltare personala, nu ignorati si mergeti la cel putin un targ al specialistilor industriei de evenimente in afara.

Am tot povestit despre ele, Barcelona, Slovenia, Londra, Frankfurt.

Dar nu am liniste pana nu va zic din nou si acum, la inceput de an, daca puteti sa mergeti, sa va inscrieti ca si Hosted Buyers (si sa fiti si acceptati) sau sa mergeti ca simpli vizitatori, deci, din nou, revin, cele mai importante sunt:

Dar vin din urma si cu siguranta se vor impune din ce in ce mai mult crescandu-si standardul calitatii, inca trei targuri de profil:

  • The Meetings Show – Londra, UK – 07-09 iulie 2015
  • Conventa – Ljubljana, Slovenia (pentru cei interesati in special in zona SE Europei) – 21-22 ian 2105
  • Convene – Vilnius, Lituania – 11-12 feb 2015

La cel din urma am primit invitatie si anul trecut, chiar mi-au scris si personal pe email sa ma duc, insa nu am putut pentru ca aveam altceva in agenda.

Insa anul acesta mi-au scris inca din noiembrie, au insistat sa ma invite, asa ca o sa particip pentru prima data la Convene in Lituania si o sa revin cu impresii. Am un sentiment ca probabil voi avea aceeasi amaraciune ca dupa Conventa din Slovenia, cand am vazut ce poate face o tara mica, la fel de mica precum un oras din Romania, dar cu o vointa mare si cu oameni interesati de a-si promova destinatia si serviciile. Cred ca si Lituania ma va surprinde placut, sunt avansati fata de noi oricum, de la 1 ianuarie in acest an au intrat si in zona Euro (deci deschidere si mai mare pentru turisti, libertate de miscare si mai multa) iar Vilnius a fost si capitala europeana in anul 2009.

Deci o sa povestesc impresii, la finele lunii februarie, dar pana atunci, cautati, cititi, inscrieti-va, mergeti, vedeti cu ochii vostri.

Parteneriatele pe care le veti face si informatiile pe care le veti primi intr-un astfel de eveniment, stiu ca suna a cliseu, dar sunt cu adevarat nepretuite pentru un specialist in domeniu, pasionat de ceea ce face.

Multa inspiratie va doresc, acum la inceput de 2015 !

Credit foto: unsplash.com

Tags : eveniment in turismIzabela Glomnicuspecialisti in turismtarg de turism
Izabela Glomnicu

The author Izabela Glomnicu

2 Comments

  1. Da, interesant ! Chiar nu stiam de targurile astea, recunosc ca nici nu am cautat expres, dar uite ca e bine cand exista cineva care iti da informatia fara sa o cauti prin toate partile. 🙂 De curiozitate, la noi exista asa ceva? Sau a existat vreodata?

Leave a Response