Social Media Summit – Bucuresti – 19 februarie 2016

Screen Shot 2016-02-09 at 18.22.40

Social Media este unul din subiectele principale de discutie si unul dintre cele mai abordate subiecte in conferintele dedicate marketingului online din ultimii ani in Romania.

Cum turismul nu sta nici el prea departe de social media, canalele de comunicare precum Facebook, Instagram si YouTube fiind printre primele abordate de cei care calatoresc in mod constant, ma bucur sa iti spun ca pe 19 februarie particip Social Media Summit, eveniment organizat de Revista Biz anual.

Editia din 2016 este cea de-a doua la care particip si, avand in vedere ca la editia de anul trecut am aflat diferite lucruri foarte interesante vizavi de evolutia social media in Romania, abia astept editia de anul acesta!

Bineinteles, voi reveni cu un articol dupa eveniment insa hai sa iti spun despre ce este vorba. Poate vrei sa ajungi si tu la eveniment sa participi activ la conferinta. Din experienta proprie iti spun ca e cu totul altfel sa fii prezent la un eveniment pentru ca afli mult mai multe prin simpla prezenta decat poti afla citind despre eveniment online.

Social Media Summit Bucuresti este conferinta care iti prezinta la fiecare inceput de an principalii jucatori din social media. In premiera la editia din 19 februarie 2016, de la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, echipa Biz va lansa, alaturi de Zelist, listele cu influencerii pe cele mai dezvoltate domenii din blogosfera romaneasca.

Companiile au inteles in ultimii ani ca Social Media devine amplificatorul interactiunii consumatorilor cu brandurile si mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand. Pe o piata ce numara peste 3 milioane de cititori de bloguri si 8 milioane utilizatori de Facebook in Romania, business-urile vad tot mai clar alternativa la bugetele imense cheltuite pe campanii traditionale de advertising.

In plus, ultimele evenimente sociale si politice au reusit sa arate inca o data puterea pe care social media o poate avea atunci cand este folosit cu inteligenta si cand mesajul transmis rezoneaza cu o masa critica de utilizatori.

In acelasi timp, insa, companiile descopera ca Social Media nu este nici pe departe gratuita si nici macar ieftina, daca vor rezultate care sa se reflecte in business si nu doar numar mare de like-uri la o postare inspirata. Noile cuvinte de ordine in Social Media sunt strategie, planificare si integrare.

Vino si tu la Social Media Summit pe 19 februarie 2016 in Bucuresti pentru a afla care sunt strategiile eficiente de promovare in retelele sociale. Organizatorii promit sa dezbata despre cele mai bune campanii din ultimul an si vei afla care sunt tedintele pentru 2016.

Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare din companii si agentii de PR, oamenilor de marketing si vanzari, dar si bloggerilor.

Programul evenimentului il gasesti detaliat aici. Pe scurt, iata ce include:

Sesiunea 1 – Social media, Nivelul urmator

Social media a devenit deja o forta care transcende tot mai mult din online in offline. Companiile, brandurile si creatorii de continut trebuie sa treaca acum la urmatorul nivel, in care creativitatea aduce rezultate de business. Care sunt strategiile eficiente in 2016? Ce inseamna pentru companii explozia retelelor sociale? Ce vor, de fapt, consumatorii de la branduri in era retelelor sociale? Afla tendintele care vor schimba regulile jocului in acest an.

Sesiunea 2 – Campionii social media in Romania 

Analizam in fiecare an campaniile create si implementate de companii pe cont propriu sau cu ajutorul agentiilor de PR si digitale. Cine sunt cei mai utilizati bloggeri, care sunt agentiile cele mai active in domeniu? Identificam cele mai folosite tehnici si strategii de pe retelele sociale si verificam de la an la an starea blogosferei din Romania. Cum schimba nisele peisajul blogosferei din Romania?

Studii in exclusivitate ce vor fi prezentate in cadrul summit-ului:

  • Blogosfera in Romania in 2015
  • Top bloggeri cu care colaboreaza agentiile si companiile
  • Top agentii care au lucrat cu bloggerii in 2015
  • Topul bloggerilor pe 10 nise
  • Top canale de comunicare in 2016 – Cine domina peisajul social media si ce canale vor deveni vedete in acest an?

Sesiunea 3 – Strategii castigatoare in Social Media 

Sesiune exclusiva despre secretele a 3 campanii de succes din 2015. Afla de la companiile si agentiile din Romania care au realizat campaniile de social media cu cel mai mare impact strategia, mecanismele din spate si rezultatele pe care le-au inregistrat. Care au fost lectiile invatate si cum le puteti aplica in campaniile pe care le pregatiti pentru 2016?

Daca vrei sa participi si tu, gasesti detaliile inscrierii la Social media Summit aici. Tariful este 75 euro + TVA/persoana.

Ne vedem pe 19 februarie la Summit?

Daca nu vei putea ajunge la eveniment si vrei sa urmaresti noutatile direct in social media urmareste hastagul #smsbucuresti .

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina NitescufacebookinstagramRevista Bizsocial mediasocial media in turismsocial media summitspecialisti in turismturismturism marketYouTube

2 Comentarii

Leave a Reply