S-a dat startul vacantelor de vara

Numai cateva ore ne mai despart de startul vacantelor de vara. Asa cum anunta si Madalin acum cateva zile, astazi, 14 martie la ora 10 incepe cel mai mare eveniment de profil din Romania, Targul de Turism al Romaniei editia de primavara 2013.

Cred ca atat noi, cei din industrie cat si turistii nostri asteapta cu nerabdare acest moment.

Ca in fiecare an, toate companiile prezente vor incerca sa aduca un plus ofertelor pe care le au de obicei, vor incerca sa isi faca simtita prezenta in moduri cat mai variate. Si vom vedea multe idei noi de data asta 🙂

Cu totii asteptam sa vedem care sunt cele mai spectaculoase standuri si care sunt cele mai tentate oferte de vacanta, nu-i asa? Valabil atat pentru cei care lucram in domeniu cat si pentru clientii nostri.

Ei bine, eu ma bucur ca a sosit si acest targ si abia astept sa aflu noutatile. Tu nu?

Acum, inainte de targ, vreau sa stiu care sunt asteptarile tale. M-ai putea ajuta cu un comentariu postat mai jos, apoi discutam despre cum a fost targul de turism saptamana viitoare.

Pe scurt:

Ne vedem la targ si ne auzim in curand cu noutati si fotografii!

PS: Incerc sa vin cu cat mai multe updateuri legate de ce se intampla la targ. Voi avea cel putin cate un update pe zi ca sa-ti aduc stiri cat mai calde in cazul in care tu nu ajungi la targ.

Update 14.03.2013

Prima zi de targ…prima zi de oferte speciale, de oameni zambitori si de voie buna 🙂

Tocmai am revenit de la targ cu o energie….de nu stiu ce sa mai fac cu ea. M-am intalnit cu o multime de oameni(ca de, noi cei din turism, profitam la maxim de orice ocazie sa socializam), am vazut standuri mai mici sau mai mari insa majoritatea foarte bine aranjate si, nu in ultimul rand, am fost inconjurata de foarte multi turisti la targ astazi.

Contrar asteptarilor(desi oarca in ultimul timp ar trebui sa devina o asteptare), in prima zi de targ, zi dedicata teoretic specialistilor in domeniu(ca si ziua de vineri de fapt), au fost prezenti la targ o multime de turisti aflati in cautare de oferte speciale.

Targul a inceput la ora 10 insa conferinta de deschidere a avut loc la ora 12. Si aici am intalnit o multime de oameni dornici sa afle cate ceva din ce ne pregateste acest nou an in turism.

Update 15.03.2013

A doua zi de targ s-a dovedit a fi destul de plina. Cativa dintre expozanti au avut prezentari de produse, sisteme de rezervari.

Vremea frumoasa de afara a strans la un loc atat specialisti in turism cat si turisti. Ca si ziua de joi, ziua de vineri este dedicata specialistilor in domeniu, la targ fiind asteptati mai multi reprezentanti ai agentiilor de turism partenere.

Update 16.03.2013

Daca pana astazi am fost inconjurati la targ atat de turisti cat si de alte agentii de turism care au venit in vizita, astazi a sosit timpul publicului larg.

De data aceasta vremea nu a mai fost la fel de blanda ca zilele trecute si chiar a fulguit in aceasta dimineata. Acest lucru insa a fost benefic pentru cei care vroiau sa-si planifice vacanta de vara penru ca le-a oferit un cadru potrivit pentru alegerea activitatilor preferate.

M-am intalnit atsazi la targ cu turisti care vroiau vacante la mare in special dar si city breakuri si circuite. Mi-a atras atentia numarul mare de familii cu copii care au vizitat targul astazi.

Gasesti cateva imagini in albumul de pe Facebook si in postarile pe care le-am facut  la targ pe pagina de Facebook Turism Market

Credit foto cover: unsplash.com

Tags : specialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response