Romanian Digital Travel – conferinta, premii, #EnjoyBucharest

digital_turismmarket_240x400_finalDe anul trecut, industria de turism din Romania este mai bogata cu un eveniment: Romanian Digital Travel, organizat de Eventur.

Anul acesta evenimentul a ajuns la editia a doua si isi propune sa fie cel mai important eveniment din Romania dedicat dezvoltarii afacerilor din domeniul turismului in mediul online.

Eu abia astept evenimentul asa ca hai sa iti spun, pe scurt, despre ce este vorba.

Atentie, la final am o surpriza pentru tine!

Romanian Digital Travel Conference 2015 are loc pe 3 aprilie la Hotel Intercontinental – Bucuresti (sala Ronda).

Editia de anul acesta vine cu 2 componente noi:

  • Romanian Digital Travel Awards (3 aprilie)
  • #EnjoyBucharest (4-5 aprilie): pune Bucurestiul pe harta mondiala a destinatiilor turistice

Prima zi (3 aprilie) va fi destinata conferintei Romanian Digital Travel, cel mai important eveniment din Romania dedicat dezvoltarii in mediul online a afacerilor din domeniul turismului, urmand ca evenimentul sa fie succedat de Romanian Digital Travel Awards, o gala in cadrul careia vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului romanesc. Ultimele doua zile ale evenimentului vor fi destinate unui tur organizat prin Bucuresti, #EnjoyBucharest, la care vor participa renumiti bloggeri straini, scopul acestuia fiind promovarea Bucurestiului ca destinatie turistica.

Sa le iau pe rand:

  1.  Conferinta de o zi se imparte in 3 sectiuni: Tehnologii in turism Online Marketing Romanian Digital Travel Awards (eveniment cu circuit inchis)
  2. Sectiunea de premii de la finalul conferintei, Romanian Digital Travel Awards este cu atat mai interesanta cu cat tu poti fi cel care alege cine sunt castigatorii. Astfel, pana pe 19 februarie poti nominaliza companiile preferate, aici: http://goo.gl/6ot1EZ, iar incepand cu 23 februarie vei putea vota.
  3. Cea de-a treia componenta, #EnjoyBucharest  este un eveniment care popularizeaza Romania si Municipiul Bucuresti la nivel international ca destinatie de city-break. Cele mai importante valori si obiective turistice romanesti vor fi prezentate unui grup de 30 bloggeri internationali de calatorii care, impreuna, vor atinge peste 1.5 milioane de oameni.

Romanian Digital Travel Conference se adreseaza in primul rand agentiilor de turism si touroperatorilor, apoi unitatilor de cazare si altor companii (de turism sau din domenii conexe – companii aeriene, asociati si fundatii de turism, restaurante, cafenele, companii care ofera servicii de agrement, etc. Totodata evenimentul se adreseaza presei – de turism si nu numai – pentru ca acesta va aduce informatii valoroase legate de noutati aparute in lumea digitala.

Ai 6 motive pentru care sa participi:

motive participare RDTC 2015

Programul detaliat este inca in lucru, insa ceea ce stim sigur in acest moment este faptul ca vor fi prezenti atat speakeri romani cat si invitati internationali.

Pana acum au confirmat prezenta: Robert Katai (markataing.com), Catalin Macovei (moloso.ro), Madalin Mancila (Happy Tour), Matei Psatta (leoburnett.ro), cezar Dumitru (www.imperatortravel.ro), Cristian Curus (vivolis.ro), Alexandru Negrea (agentiaspada.ro)

Invitati internationali: Laurel Robins – monkeysandmountains.com, Earl Baron – www.wanderingearl.com

Turism Market sustine evenimentul Romanian Digital Travel Conference si, daca vei participa la eveniment, uite ce iti oferim:

  • 10% reducere la taxa de participare la Romanian Digital Travel
  • o sedinta de consultanta de business gratuita(sedinta sustinuta de Carmina Nitescu).

Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti codul promotional TM1RDTC2015 la inregistrarea la eveniment (exista un camp dedicat in formular), apoi trimite-mi un email pe adresa carmina@turismmarket.com in care sa imi spui ca te-ai inscris la eveniment cu codul mai sus mentionat. Pentru a te inregistra poti da click pe bannerul din partea dreapta a ecranului sau pe imaginea de mai sus.

Pentru a-ti fi mai usor sa urmaresti updateurile evenimentului in social media, urmareste hastagurile #RDTC2015 si #EnjoyBucharest. Iar eu promit sa revin cat de curand cu noutati legate de eveniment, aici, pe TurismMarket.com

Ramane sa ne vedem pe 3 aprilie!

Romanian Digital Travel Conference face parte din #EnjoyBucharestun eveniment organizat de Eventur Bucharest, in parteneriat cu Bucharest Tourism BoardARCUBPrimaria Bucuresti si cu sprijinul Telekom RomaniaTravelportPrestige ToursBlue AirCDI TransportClinica Dent EstetMosetti si Stejarii Country Club. Parteneri media principali: Europa FM si Observator.tv

Tags : Carmina Nitescuspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response