Top 10 Agentii de Turism pe Facebook – Ianuarie 2015

Ma bucur sa va anunt ca si in anul 2015 Topul Agentiilor de Turism pe Facebook va continua pe Turism Market luna de luna.  Prima dovada in acest sens este chiar topul lunii ianuarie pe ca va invit sa il analizati si sa il comentati daca este cazul, mai jos.

Locul 1: Interra Travel 15646 Fani activi

Locul 2: Paravion.ro11592 Fani activi

Locul 3: Explore Travel 8758 Fani activi

Locul 4: Extreme Travel – 5646 Fani activi

Locul 5: Vacante Speciale – 5486 Fani activi

Locul 6: eSKY Romania – 4332 Fani activi

Locul 7: Paralela 45 – 3103 Fani activi

Locul 8: Vola.ro – 1965 Fani activi

Locul 9: Perfect Tour – 1647 Fani activi

Locul 10: Croaziere.net – 1588 Fani activi

Un aspect interesant este ca Top 10 din luna Ianuarie a inregistrat un total de 59763 fani activi prin comparatie cu luna Decembrie care a adunat doar 49607 fani activi.

Ma bucur sa vad o crestere a activitatii agentiilor de turism evident cu sustinerea unor bugete mai mari de promovare.

Disclaimer:

Fani activi = utilizatori de Facebook unici care au interactionat cu elemente de continut din pagina (post pe timeline, comment sau like la un post de pe pagina, share)

Sa fim inspirati 🙂

Tags : agentie de turismconsultant de turismconsultanta in turismmadalin mancilaspecialisti in turism
Madalin Mancila

The author Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com

10 Comments

  1. Este aiurea! Vorbim de fani și de like-uri?! Ce-au vândut și cât au vândut, câți clienți au cumpărat, despre asta se vorbește în turism și nu de fani.

    1. Adrian, ai dreptate. Conversiile din Facebook sunt calculate de fiecare agentie in parte. Banuiesc ca nimeni nu investeste fara sa vada si rezultate in vanzari. Noi analizam doar activitatea din Facebook aici. Multumesc

  2. Sa inteleg ca ai studiat toate agentiile de turism si toate paginile lor de facebook. Daca imi lasi o adresa de email iti trimit print screen cu activitatea fanilor nostri pe pagina de facebook si o sa observi ca suntem in top 5. Nu dezinforma te rog..topul nu este corect:)

    1. Salut Marius, se iau in calcul aproximativ 30 de agentii de turism cu istoric de activitate in Facebook. Sigur ca mai pot aparea agentii in top si ma bucur ca imi atragi atentia pentru ca vom lua in calcul si new entry-urile. Te rog sa imi scrii pe private pe Facebook si iti promit ca daca exista activitate vei fi in top. Multumesc

  3. Ti-am lasat mesaj in privat. Nu suntem o agentie noua, suntem din 2010 pe piata. Nu este corect pentru ca sunt persoane care depun efort pentru a fi acolo unde sunt. Avem o medie de 4-5000 de persoane lunar care interactioneaza cu site-ul ba chiar uneori am ajuns si la 12.000 . Am fost in acest top dar cu toate ca am crescut vertiginos am disparut din topul tau. Aceste lucruri pot dauna in primul rand moral. Nu iti contest impartialitatea dar te rog sa fii mai atent la studiu pe viitor. E doar un top dar doare cand vezi ca depui efort si altii doar ca sunt un “brand” iti iau locul nejustificat.

Leave a Response