Romanian Digital Travel Conference: ediţia VI + concurs

Se știe că toamna au loc cele mai interesante evenimente din industria de turism așa că astăzi îți scriu cu vești despre o nouă conferință și cu o provocare.

Pe 28 octombrie 2019 are loc ediția a șasea a Romanian Digital Travel Conference, eveniment organizat de Friends 2.0 și dedicat industriei de turism din România.

Evenimentul are loc la Sheraton Bucharest Hotel și este împărțit în trei paneluri principale alese foarte bine. Conferința începe cu panelul Digital, continuă cu cel Legislativ și se încheie cu cel dedicat Hotelierilor.

Programul împărțit pe paneluri și pe ore a fost deja anunțat și îl găsești aici.

Totodata, lista speakerilor include nume interesante precum: George Cioceanu (Travelfuse), Alexandru Hodoiu (Travelport), Claudia Tocilă (Vola), Cristina Huzum (Sheraton Bucharest Hotel), Raluca Constantinescu (Epoque Hotel), Cristian China-Birta (Kooperativa 2.0), Tudor Galoș (Consultant GDPR), Eugen Potlog (UX Studio), Eugen Predescu (Canopy), Bogdan Chiritoiu (Consiliul Concurenței), Mădălin Măncilă (Millennium Tour & Concediu.com), Anita Panait (Brandelligence), Ana Smadeanu și Gabriela Peset (Seven Media).

La fel că în cadrul ediției anterioare, ediția a VI-a a conferinței Digital Travel se va concentra în cea mai mare parte pe publicul format din reprezentanți ai agențiilor de turism. Acest lucru va permite speakerilor invitați să păstreze gradul de aplicabilitate al prezentărilor și să prezinte studii de caz relevante. Această decizie a fost luată în special datorită participării masive a oamenilor din agenții în anii trecuți, media lor depăsind an de an 70% din publicul prezent în sala de conferintă. Pe lângă reprezentanții agențiilor de turism, în sala de conferința vor fi prezenți reprezentanți ai unităților de cazare, precum și o serie de bloggeri ambasadori și jurnaliști parteneri.

Înscrierile la conferință au început deja, așa că dacă vrei să îți rezervi locul de pe acum, intră aici și găsești toate detaliile.

Mă bucur să văd că an de an colegii de la Friends 2.0 aduc teme de discuție din ce în ce mai interesante în cadrul conferinței și îi felicit pe această cale pentru că de informațiile acestea avem nevoie noi toți cei ce lucrăm în industria de turism. Mai mult de atât, Romanian Digital Travel Conference este un motiv în plus pentru noi toți să ne întâlnim și să discutăm pe tema subiectelor arzătoare din industria noastră.

Din acest motiv mi se pare extraordinar de important panelul Legislativ pe care îl pregătește conferința în acest an. Știm cu toții că legea turismului s-a schimbat, urmează noi schimbări și avem nevoie să ne implicăm și noi, să punem întrebări, să dezbatem soluțiile cele mai potrivite pentru industie și pentru fiecare tip de companie de turism în parte.

În acest sens, am o provocare pentru tine, cel care citești siteul Turism Market și ne ești alături de atâta timp.

Răspunde la următoarea întrebare într-un comentariu la acest articol aici pe site sau pe pagina de Facebook a Turism Market și poți câștiga una din cele două invitații gratuite la conferință. Condiții esențiale de participare: să lucrezi în turism, să îți dorești să vii la conferința și, în cazul în care câștigi premiul -să vii la eveniment.

Întrebarea este: “Care consideri că ar fi cea mai utilă măsură legislativă care ar trebui luată pentru activitatea agențiilor de turism din România și de ce?”

Scopul acestei întrebări este să deschidem subiecte de discuții pentru că fiecare dintre cei care lucrează în turism știu că are ceva de spus și cel mai bine este când ne strângem mai mulți să dezbatem lucrurile acestea.

Astfel, concursul începe astăzi, 15 octombrie, odată cu publicarea acestui articol și se încheie săptămâna viitoare, pe 22 octombrie, ora 20. În acest interval toți cei care lucrează în industria de turism și au o propunere de măsură legislativă argumentată sunt invitați să scrie comentariul lor și să intre în concurs. Cei doi câștigători vor fi aleși în funcție de cât de interesantă și utilă industriei este propunerea lor și mai ales – cât de bine argumentată este.

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 23 octombrie aici pe site și contactați fie prin intermediul emailului (dacă au scris comentariul lor aici pe site-este nevoie să completezi adresa de email pentru a putea comenta; important: adresa de email este vizibilă numai administratorului siteului și nu va fi folosită în alt scop), fie prin intermediul profilului de Facebook cu care au comentat. Câștigătorii au 24 de ore la dispoziție pentru a confirma participarea la conferință din 28 octombrie.

Update 23 octombrie: Câștigătorii concursului sunt: Adina Dumitrescu și Alina Neagu.

Acestea fiind spuse eu abia aștept să ne întâlnim la conferință – Turism Market fiind unul din partenerii evenimentului. Voi fi în sala de eveniment și voi transmite live pe Facebook noutăți aflate în timp real. Urmărește hastagul #RDTC2019

Tags : agentie de turismcompanii de turismeveniment in turismRomanian Digital Travel Conferencespecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response