Travel Smart Forum revine cu ediția a treia la Cluj

Luna octombrie este plină cu evenimente nu numai în București ci și la Cluj.

Astfel, mă bucur să vin cu vestea ediției a treia a Travel Smart Forum, eveniment ce are loc în după amiaza zilei de 24 octombrie 2019 la Cluj. Evenimentul este organizat de Travel Smart Hub la Hotel Platinia și își dorește a fi unul inspirational pentru călătorii.

Ca și în anii trecuți, Turism Market susține evenimentul ca și partener media iar mai jos găsești câteva detalii legate de acesta. Dacă ești în Cluj pe 24 octombrie merită să mergi să găsești inspirație la Travel Smart Forum.

Anul acesta a sosit rândul poveștilor. A acelor povești din spatele călătoriilor, povești motivaționale, povești inspirationale, povești de viată reale, spuse de călători pentru călători” ne spun organizatorii evenimentului.

Principalele teme abordate alături de speakerii lor sunt:

Inspiring travel stories with families around the world

Alina Ceclan de la thehappykid.blog și Oana Hajos de la Haiosii.ro vă vor povesti despre ce înseamnă să călătorești pe termen lung în familie, să vă bucurați împreună de momente unice, despre curajul de a face acest pas, despre bucuriile și greutățile întâmpinate.

Stories by world nomads

Diana Turcu și Alex Drăgan Designed To Travel ne vor inspira prin design-ul călătoriilor lor. Ne vor arăta că micile detalii dintr-o călătorie contează foarte mult. “Sunt de părere că oamenii ar trebui să aprecieze mai mult ceea ce îi înconjoară atunci când călătoresc și să observe micile lucruri care alcătuiesc un moment sau o senzație. Detalii care spun povești. Speră să îi inspire pe participanți să observe mai multe lucruri în călătoriile lor: ferestre, balcoane, acoperișuri, scaune și lămpi, toate cu povești adesea rămase nedescoperite” (După cum spun chiar ei în descrierea blogului.)

Raluca Mureșan (www.ralucalatoreste.ro) ne va arăta lumea prin ochii unui călător profesionist. Ghid de turism și travel consultant cu experiență, călătorește foarte mult și cu siguranța a strâns multe povești inspiraționale în portofoliu.

Trails with stories

Beatrice Androne de la UnRucsac.com a fost pe faimosul traseu de pelerinaj El Camino iar la Travel Smart Forum va povesti despre acesta.

Și pentru că bicicletele electrice sunt foarte prietenoase cu mediul înconjurător iar România are trasee și înălțimi deosebite, vom afla o poveste frumoasă, scrisă pe 2 roți, spusă de Mihai Andrei Pop, fondator Ridetopia.ro. “

De ce sa participi la Travel Smart Forum 2019:

  • Vei afla povești reale despre cele mai inspirante povești de călătorie
  • Vei afla cele mai utile sfaturi de la călători pentru călători
  • Peste 100 de participanți
  • Vei face parte dintr-o comunitate de iubitori de travel
  • Networking & cocktail
  • Multe alte surprize pregătite de organizatori

Accesul la eveniment se face gratuit însă, daca vrei să participi, este nevoie să te înscrii pe acest formular. O zi inspirată să ai!

Tags : eveniment in turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response