Job-urile lunii în turism: octombrie 2019

Toamna și-a intrat deja în drepturi, ne pregătim de un nou sezon de iarnă aici în industria de turism, iar luna octombrie este o perioadă foarte potrivită pentru a te îndrepta spre noi orizonturi în carieră. Mai jos găsești job-urile recomandate ale lunii.

Job-uri în București

Agent ticketing Worldspan (turism & grupuri), București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, un touroperator cu vechime pe piața de turism din România, o persoană pentru postul Agent ticketing worldspan. Persoana căutată se va ocupa de rezervările individuale și va ajuta în gestionarea grupurilor complexe.

Persoana căutată trebuie să aibă 1-3 ani experiență în ticketing (Worldspan), are cunoștințe foarte bune de operare calculator (Word, Excel, Adobe, navigare internet, sisteme specifice domeniului), cunoaște limba engleză la nivel avansat, are cunoștințe de geografie, este o persoană bine organizată, dinamică și orientată spre rezultate, are capacitatea de a lucra în echipă. Studiile în domeniul turismului reprezintă avantaj.

Beneficii: salariu net lunar, în funcție de experiență, este de până la 4000 lei. Se oferă posibilittaea de a merge în infotripuri în destinațiile promovate de companie.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Responsabil Colectare Debite, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul sau, unul dintre primele TMC-uri din România ce deține acreditare IATA, o persoană pentru postul Responsabil Colectare Debite.

Persoana căutată trebuie să cunoască limba engleză la nivel avansat și să aibă experiență de 1-3 ani pe o poziție similară.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Specialist în marketing, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, agenție touroperatoare specializată pe destinații de vară, exotice, corporate și bilete de avion, o persoană tânără, dinamică, pasionată de turism și marketing online pentru postul Specialist în marketing.

Persoana căutată trebuie să fie creativă și atentă la detalii, să știe să comunice, să fie proactivă, capabilă să lucreze în echipă, știe să se încadreze în deadline-uri și lucrează în ritm rapid și atent, este capabilă să se implice în mai multe proiecte fără a face rabat de la calitate, are cunoștințe operare calculator (Word, Excel, Outlook, internet). Constituie avantaj: cunoașterea instrumentelor de analiză, statistică și raportare, studii în Marketing/Publicipate/Cercetare de piață, cursuri/traininguri de marketing, experiență în marketing online și rețele de socializare, cunoașterea industriei turistice sau cea a serviciilor.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing (mediu/junior), București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, agenție de turism ce face turism inovator, vinde excursii în jurul lumii, yachting de lux, dar și turism corporate, o persoană care să completeze echipa în postul Agent Ticketing.

Persoana căutată are minim 1 an experiență în Amadeus, emitere bilete de avion, atitudine pozitivă și optimistă, este atentă la detalii și are dorință de a descoperi itinerarii interesante și eficiente.

Salariul oferit este între 3000-3500 lei net, în funcție de experiență. Se oferă bonuri de masă, asigurare Medlife și bonusuri discreționale. Programul de lucru este 08:30-17:30, iar agenția se află în zonă Promenada Mall.

Detaliile job-ului le găsești aici.

System Specialist, București – Cocktail Holidays

Agenția de turism Cocktail Holidays caută o persoană pentru postul de System Specialist. Postul este unul full time, pe partea de back-office, disponibil în București.

Persoana căutată trebuie să fie bine organizată, structurată, să iubească cifrele, să fie dornică să învețe cum lucrează un touroperator și cum se crează pachetele turistice. Persoana căutată poate fi la început de drum în turism dacă își dorește să învețe (agenția își dorește să susțină un candidat nou pe care să îl învețe), însă este apreciată și experiența în turism.

Dacă consideri că job-ul de mai sus îți este potrivit, trimite CV-ul tău pe adresa jobs@cocktailholidays.ro

Job-uri în Cluj

Agent turism extern, Cluj – RTT România

RTT România caută pentru clientul lor, agenție de turism din Cluj care de mai bine de 10 ani oferă servicii de calitate turiștilor săi, o persoană pentru postul Agent turism extern.

Persoana căutată are minim 1 an experiență(ideal ar fi și mai mult), cunoaște sitemele de rezervări ale touroperatorilor români dar și platforme precum GDS și Hotelcon. Cunoastera Traffics sau a unei platforme de ticketing constituie avantaj.

Salariul oferit este între 2500 și 3000 lei net, în funcție de experiență. Alte modalități de recompensare: bonusuri, infotrip-uri, team building-uri, posibilitatea de a primi comisioane mărite pentru clienții proprii, bonusuri de sărbători. Program de lucru: luni-vineri, interval orar 09:18.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : job in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Reply