Relansarea turismului românesc pe coordonate de sustenabilitate. Conferință online 16 – 17.02.2021

Dacă în anii anteriori lunile februarie și martie erau pline de evenimente în turism (și nu numai) iată că și anul acesta se întâmplă la fel, însă online de această data.

Și cum particip cu drag și curiozitate la evenimentele din domeniu, mi-am propus să te țin la curent cu noutățile pe care le aflu iar astăzi îți scriu despre o conferință online tocmai anunțată ce are loc săptămâna viitoare.

Asociația de Ecoturism din România împreună cu Federația Industriei Hoteliere din România și grupul de experți internaționali în turism și sustenabilitate Ecotrans organizează în zilele de 16 și 17 februarie 2021 conferința Relansarea turismului românesc pe coordonate de sustenabilitate“.

Conferința lansează mesajul că începând cu 2021 sustenabilitatea poate relansa turismul românesc:

  • printr-o regândire a fondurilor pentru relansare economică (PNRR)
  • printr-un management mult mai responsabil și performant al destinațiilor și produselor turistice din România.

Programul conferinței este structurat pe două zile, în intervalul 10.00 – 14.00:

  • În prima zi (16 februarie) vor fi abordate instrumentele financiare și politicile publice la nivel european și o discuție privind relansarea turismului intern pe coordonate de sustenabilitate,
  • a doua zi (17 februarie) include exemple de bune practici din România.

Conferința are loc online pe Zoom, participarea este gratuită, însă necesită înscrierea ta pe site-ul lor pentru a primi linkurile aferente. Te poți înscrie fie în una, fie în ambele zile de eveniment iar formularele de înscriere se găsesc aici.

Evenimentul va avea loc pe Zoom și nu va fi transmis live pe Facebook, așa că dacă vrei să participi singură variantă este să te înscrii pe formularul de mai sus.

Eu m-am înscris deja și abia aștept să ascult discuțiile. Ce zici, participi și tu?

Tags : Asociatia de Ecoturism din Romaniaeveniment in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response