PR & Communication Summit – 25 februarie 2021 (ediție online)

De azi într-o săptămână particip la un nou eveniment interesant și te invit să vii și tu: PR & Communication Summit.

Evenimentul este organizat online de către cei de la Evensys în data de 25 februarie 2021,  reprezintă un nou concept al fostului PR Forum (dacă urmărești Turism Market de mai mult timp cu siguranță îți amintești că am mai recomandat și participat la această conferință) și aduce noutăți legate de cele mai noi tendințe și perspective în comunicare.

Mă bucur să văd cum chiar și în vremuri cu tot felul de restricții oamenii continuă să fie creativi, transformă provocările întâlnite în oportunități și își reinventează proiectele. Iar nouă, celor din turism, ne transmit idei noi și exemple despre cum putem merge mai departe în ceea ce privește comunicarea pentru a face față noilor provocări.

Cum ultimul an a fost extrem de provocator inclusiv la nivelul comunicării, zic eu că avem o mulțime de lucruri de învățat.

Accesul la conferința din 25 februarie se face gratuit însă este necesar să te înscrii pe formularul de pe site.

Programul PR Summit a fost anunțat deja și îl găsești aici.

Într-un domeniu în continuă schimbare precum cel al relațiilor publice, cunoștințele necesare pentru a fi cu un pas înamarketing intea concurenței nu doar că evoluează, ci devin mai numeroase. PR & Communication Summit aduce la final de februarie cele mai noi tendințe și perspective în comunicare în cea mai mare întâlnire a practicienilor din domeniu. Hai și tu să descoperi cele mai relevante idei, soluții concrete și studii de caz creative într-o zi de conferință.

Evenimentul se adresează practicienilor și specialiștilor în relații publice și comunicare care doresc să afle informații esențiale și să-și formeze o imagine clară asupra transformarilor prin care trece industria de comunicare. Ediția de anul acesta va aduce în prim plan tendințele, oportunitățile și provocările industriei de PR în contextul actual. Mai multe detalii despre conferință găsești aici.

Ce zici, vii și tu?

Tags : Carmina Nitescumarketing si comunicare in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response