Oportunitati de finantare in turism. Accesarea fondurilor europene in 2015

Pentru a veni in intampinarea oamenilor de turism care doresc sa acceseze fonduri europene pentru a deschide un business in turism sau pentru a dezvolta un business pe care il au, Turism Market te invita la evenimentul “Oportunitati de finantare in turism. Accesarea fondurilor europene in 2015” care are loc miercuri, 28 ianuarie 2015, la Hotel Europa Royale, Bucuresti.

Motive pentru a veni la eveniment:

 • Explorezi noi oportunitati – fie ca ai deja un business in turism sau vrei sa deschizi unul, vei avea ocazia sa cunosti mai multe detalii legate de accesarea fondurilor europene si modalitatea de functionare a acestora
 • Afli ce fonduri europene pot fi accesate in turism – Afli care sunt fondurile europene care au programe dedicate turismului, dar si programe conexe cu turismul
 • Afli care sunt pasii in accesarea fondurilor europene – expertul invitat de noi va explica pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a accesa cu succes fondurile europene
 • Primesti ca Bonus: “Ghidul fondurilor europene deschise pentru turism 2014-2020” (material electronic emis de Comisia Europeana)
 • Live Q&A – vei putea pune intrebari directe speakerului evenimentului, expert in zona accesarii fondurilor europene
 • Networking – te vei afla intr-un mediu de business de turism alaturi de alti colegi din industrie si de oameni de business din alte domenii, altele decat turismul
 • Premii – ai ocazia sa castigi prin tragere la sorti una din cele 3 sedinte de consultanta de business in turism pe care le oferim.

Cui se adreseaza evenimentul:

Evenimentul se adreseaza companiilor de turism care doresc sa acceseze fonduri europene in turism pentru dezvoltarea de noi proiecte si totodata celor care nu lucreaza in turism/ nu au un business in acest domeniu dar care sunt interesati de dezvotarea unui business in turism si cauta noi oportunitati.

Speakerul evenimentului

Anamaria RavarAnamaria Răvar – Expert in Management de proiect si Accesarea Fondurilor structurale

Economist de profesie, Anamaria Răvar scrie si implementeaza proiecte cu finantare nerambursabila de mai bine de 3 ani.

Este expert certificat in management de proiect si accesarea fondurilor structurale si, in prezent, urmeaza un program de studii doctorale la Academia de Studii Economice din Bucuresti.

A fost redactor al portalului www.fonduri-structurale.ro, iar din ianuarie 2015 este vicepresedinte responsabil cu evenimentele si proiectele al Young Skal Bucuresti, o asociatie a tinerilor profesionisti in turism.

In cadrul evenimentului va vorbi despre:

 • care sunt fondurile europene disponibile din 2015 in turism
 • modalitati si oportunitati de accesare a fondurilor europene
 • cum obtii finantare si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi
 • ce este important sa stii inainte de depunerea unui proiect (resurse umane, beneficii, riscuri)

Moderator

Carmina Nitescu 2014_1Carmina Nitescu Consultant de business in turism, Coach, Trainer, fondator TurismMarket.com

Carmina Nitescu este consultant de business, marketing si social media pentru companiile de turism, este trainer si coach si organizeaza evenimente in cadrul proiectelor proprii sau pentru diverse companii.

Este unul dintre fondatorii singurului blog colectiv dedicat industriei turismului din Romania, TurismMarket.com, blog pe care il coordoneaza si in cadrul caruia organizeaza si sustine diferite workshopuri, traininguri si evenimente dedicate industriei turismului.

Cu o experienta de 9 ani in turism, Carmina Nitescu este antreprenor si atunci cand nu se ocupa de proiectele din cadrul business-ului propriu calatoreste si totodata imparte din experienta sa in sesiunile de training sau evenimentele pe care le sustine in fata celor care doresc o cariera in turism sau care doresc sa se specializeze pe un anumit segment in turism.

Programul evenimentului este urmatorul:

18:30-19:00  sosire si inscrierea participantilor
19:00-20:00 Speech Anamaria Ravar -Partea 1
20:00-20:10 coffee break
20:10-21:00  Speech Anamaria Ravar -Partea 2 si Q&A
21:00-21:05  extragere premii
21:00-21:30  networking

Detaliile evenimentului sunt urmatoarele:

Data: 28 ianuarie 2015
Interval orar: 18:30-21:30
Locatia: Hotel Armonia 4*, Hotel Europa Royale Bucharest, Str. Franceza nr.60 Bucuresti

Update 21.01.2015 (ora 10): deoarece am avut multe cereri pentru acest eveniment si am depasit numarul de locuri disponibile la Hotel Armonia 4*, locatia a fost schimbata cu Hotel Europa Royale Bucharest

Update 21.01.2015 (ora 14): In acest moment inchidem inscrierile pentru ca am epuizat deja toate locurile disponibile (inclusiv pe cele anuntate in plus de dimineata)

Update 28.01.2015: Locurile s-au ocupat extrem de repede la acest eveniment. Tocmai pentru ca nu am putut raspunde pozitiv celor care s-au inscris mai tarziu (si au fost trecuti pe lista de asteptare), ne gandim sa reluam evenimentul pe 10 martie 2015.

Daca vrei sa vii la cea de-a doua editie, poti face o preinscriere trimitand un email pe adresa carmina@turismmarket.com in care sa soliciti asta.

Investitia ta in acest eveniment este urmatoarea si difera in functie de data la care te inscrii si daca vii singur sau insotit de catre un coleg(a) din aceeasi companie.

Inscrie-te si plateste taxa de participare anticipat, pana pe 23.01.2015:

60 lei/persoana
100 lei/2 persoane din aceeasi companie

Incepand cu data de 24.01.2015 si pana pe 28.01.2015 inclusiv:

90 lei/persoana
160 lei/2 persoane din aceeasi companie

Nota: Persoanele inscrise pana pe 23.01.2015 dar care aleg sa achite taxa de participare la fata locului in ziua evenimentului vor achita taxa de 90 lei/persoana sau 160 lei/2 persoane din aceeasi companie.

Ce este inclus?

 • accesul la eveniment si la dezbaterile din cadrul acestuia
 • posibilitatea de a interactiona cu speakerul invitat si de a pune intrebari
 • coffee break
 • networking

Bonus: Ghidul fondurilor europene deschise pentru turism 2014-2020 (material electronic emis de Comisia Europeana)

Premii: la finalul workshopului poti castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 3 premii constand in cate o sedinta de consultanta de business, premii oferite de Carmina Nitescu

Numar minim de participanti: 25 persoane

Numar maxim de participanti: 35 persoane 60 persoane

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile iar confirmarea inscrieri se face pe e-mail dupa efectuarea platii.

Pentru a te inscrie la eveniment completeaza formularul urmator cu urmatoarele date: nume, telefon, email, numar de persoane. Vei primi un email cu un link de confirmare pe care te rugam sa dai click pentru a confirma inscrierea.

Update 21.01.2015 (ora 14): In acest moment inchidem inscrierile pentru ca am epuizat deja toate locurile disponibile (inclusiv pe cele anuntate in plus de dimineata)

Formularul de inscriere nu mai este disponibil pentru acest eveniment

Daca vor mai exista modificari pe parcurs, vom anunta.

Daca nu te-ai inscris inca si vrei sa te trecem pe o lista de asteptare te rog trimite un email pe adresa carmina@turismmarket.com si solicita acest lucru.

Dupa ce te inscrii completand formularul vei primi pe e-mail toate detaliile de PLATA (numar de cont, modalitati de plata). Bonusul (Ghidul fondurilor europene 2014-2020) il vei primi pe email dupa confirmarea platii.

Important: numarul de telefon si adresa de email vor fi folosite numai in comunicarea informatiilor despre acest eveniment si a evenimentelor viitoare. Aceste date nu vor fi facute publice in niciun fel, fiind proprietatea organizatorilor.

Daca ai intrebari sau nelamuriri iti stau la dispozitie. Gasesti datele mele de contact mai jos.

Tags : Carmina Nitescueveniment turism marketfinantari nerambursabile in turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response