Travelers of Bucharest

Pentru mine, anul 2015 in ceea ce priveste Turism Market incepe abia acum si asta pentru ca evit sa scriu lucruri doar pentru ca trebuie sa scriu constant saptamana de saptamana. Asadar, pentru ca avem de a face cu un an nou, m-am hotarat sa profit de aceasta ocazie si sa lansez o mica rubrica dedicata proiectelor din turism facute cu pasiune si dezvoltate de oameni care nu au nicio legatura cu agentiile de turism.

Articolul de astazi face parte din aceasta categorie si sunt mandru ca am ocazia sa scriu despre astfel de proiecte constructive si pozitive.

Travelers of Bucharest, reprezinta inceputul unei comunitati, un proiect nou nout nu mai vechi de o saptamana. Pe modelul Silicon Valley unde business-urile de milioane de dolari incep intr-un garaj 🙂 , doi baieti au pus pe hartie intr-o cafenea, intamplator sau nu preferata mea 🙂 , aceasta idee prin care Bucurestiul capata valoare prin ochii turistilor straini.

Alex, un antreprenor cu multe activitati educative in industria turismului si Dragos, unul dintre cei mai talentati si pasionati tineri fotografi pe care ii cunosc, au reusit ca intr-o singura saptamana sa adune organic aproape 2000 de fani pe pagina lor si sa ne prezinte in acelasi timp povestile si experientele turistilor straini din Bucuresti.

Spre deosebire de marile companii in care deciziile se iau greu iar drumul pana la implementare este lung si intortocheat, Alex si Dragos au reusit sa puna in practica ideea lor in doar cateva zile. Desi nu sunt pregatit pentru antreprenoriat deocamdata, cu atat mai mult respect oamenii care isi pun la bataie resursele bazandu-se exclusiv pe ideile si capacitatea lor de a le pune in practica. Astfel, va invit sa vizitati aceasta pagina si sa le faceti cunoscut prietenilor vostri fata frumoasa a Bucurestiului nostru.

In final, va invit, va rog, ca atunci cand va “loviti” de un proiect care merita mentionat, pe care l-ati dezvoltat voi sau oameni mai putin vizibili, sa imi trimiteti un email sau sa imi scrieti pe Facebook, pentru ca numai asa putem face cunoscut tuturor si lucrurile frumoase care se fac in sprijinul dezvoltarii turismului nostru.

Felicitari baieti!

Sa fim inspirati!

Tags : antreprenoriat in turismconsultanta in turismmadalin mancilaRomaniaspecialisti in turism
Madalin Mancila

The author Madalin Mancila

Always forward! Email: madalin@turismmarket.com

4 Comments

  1. Ce frumos din partea ta 😀 Iti multumim, stimabilule! Sa auzim numai de bine si sa vedem #travelersofbucharest cum creste la fel de fain si-n continuare.

Leave a Response