Ai auzit de noua platforma de rezervari pentru agentiile de turism de la Booking.com?

Saptamana aceasta Booking.com a anuntat ca lanseaza o platforma de rezervari dedicata special pentru agentiile de turism.

Avand in vedere ca Booking.com este vazut in principal ca si “inamicul nr. 1 al agentiilor de turism”, pot spune ca, cel putin pentru mine, a fost o surpriza sa aud despre aceasta platforma.

Platforma se numeste “Booking.com for Travel Agents” si include o serie de unelte create special pentru agentii de turism.

Agentii de turism care se vor inscrie pe platforma vor avea beneficii similare partenerilor afiliati Booking.com si in felul acesta platforma “Booking.com for Travel Agents” devine un fel de extensie a programului de afiliere existent pe care in are Booking.

Platforma va include o serie de unelte customizate pentru nevoile unui agent de turism precum si o serie de rapoarte prin care agentii de turism care utilizeaza platforma sa poata monitoriza rezervarile individuale ale clientilor. Pe langa aceasta facilitate, agentii de turism vor putea scoate rapoare financiare si vor putea urmari evolutia rezervarilor pe care le au de la o luna la alta.

Platforma va fi valabila in intreaga lume si va fi disponibila in 43 de limbi. In plus, Booking promite sa fie la dispozitia agentilor de turism permanent si sa raspunda la telefoane in cateva secunde si la emailuri in cel mult 24 de ore.

Spuneam ca de-a lungul timpului Booking.com a fost vazut ca “inamicul” agentiilor de turism din cauza faptului ca clientii finali comparau ofertele primite de la agentii cu cele de pe Booking si in cele mai multe cazuri nu verificau daca aceste oferte sunt intr-adevar similare (nr de nopti, tip de camera, mic dejun sau servicii incluse/neincluse). Sunt foarte curioasa daca pe viitor urmeaza sa se schimbe aceasta perceptie.

Sa vedem ce va urma 🙂

Tags : specialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response