Millennials. Promovarea turismului romanesc catre generatia Y – Conferinta 23.02.2018

De cativa ani incoace sezonul de vara incepe parca din ce in ce mai repede. Mai ales daca lucrezi in industria de turism si pregatesti vacante pentru clientii tai cat mai din timp.

Early booking-ul este deja pe buzele tuturor, hotelieri, agentii de turism si turisti deopotriva, iar Targurile de Turism din Bucuresti si din intreaga tara sunt cele mai asteptate.

Iata ca ne mai despart numai cateva zile pana la Targul de Turism din Bucuresti (Romexpo) ce va avea loc in perioada 22 – 25 februarie 2018.

In cadrul acestei editii a Targului de Turism va avea loc conferinta “Millennials. Promovarea turismului romanesc catre generatia Y“, eveniment in cadrul caruia ma bucur sa fiu speaker alaturi de alti oameni faini din industria de turism: Madalin Mancila, Raluca Muresan, Monica Anghelovici, Marian Oancia (iar lista este deschisa) .

Conferinta Millennials se desfasoara in cea de-a doua zi a Targului, pe 23 februarie, in intervalul orar 10:30 – 15:00 (va exista o pauza in jurul pranzului) in Sala Madgearu si abordeaza componenta online a promovarii turismului romanesc.

Temele generale de discutie vor fi:

  • Implicarea autoritatilor in dezvoltarea si promovarea turismului romanesc;
  • Dinamica turismului romanesc in turismul mondial;
  • Importanta turismului local in dezvoltarea turismului national;
  • Social media in turism (Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter)
  • Importanta blogging-ului si vlogging-ului in promovarea turismului romanesc;
  • Fotografia in turism.

In cadrul panelulul “Importanta bloggingului si vloggingului in promovarea turismului romanesc” am placerea de a vorbi pe tema “Blogul de calatorie si decizia de cumparare” si va invit sa veniti in numar cat mai mare.

Participarea la conferinta se face pe baza de invitatie iar eu am 3 invitatii pentru cititorii Turism Market.

Astfel, daca vrei sa participi la conferinta poti castiga prin tragere la sorti una din aceste invitatii. Pentru a intra in concurs am rugamintea sa completezi chestionarul urmator incepand de azi, 12 februarie, pana duminica, 18 februarie ora 23:59. In data de 19 februarie vom anunta castigatorii aici pe site si pe pagina noastra de Facebook. Bineinteles, castigatorii vor fi anuntati si prin intermediul telefonului/emailului pe care ni-l vor lasa ca si contact in chestionar.

Chestionarul se refera la activitatea Turism Market (tipuri de articole, teme abordate, evenimente tematice, etc) si ne ajuta sa aflam ce este mai relevant pentru voi si ce alte lucruri noi va doriti sa aflati de la Turism Market. Ne-am bucura sa primim cat mai multe raspunsuri din partea voastra. Gasesti chestionarul aici.

Concursul s-a incheiat, iar castigatorii sunt:

Roxana Adam – Travel Maker

Cristina Tofan – Romanian Journeys

Mihaela Grama – Asociatia Ulpia Traiana

Acestea fiind spuse sper sa ne vedem sau sa ne revedem cu drag la Targul de Turism si la Conferinta Millennials. Iar legat de conferinta poti afla mai multe informatii in timp real urmarind hastagul #tourism4Y in social media.

O zi frumoasa si pe curand!

Tags : agentie de turismCarmina Nitescumarketing si comunicare in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

1 Comment

  1. România se află pe locul 28 în DESI 2017 (Digital Economy and Society Index). Zonele urbane sunt acoperite de conexiuni în bandă largă de mare viteză, România situându-se pe locul doi în UE în ceea ce privește proporția de abonamente din UE. De asemenea, adoptarea de către consumatori a serviciilor mobile în bandă largă se accelerează. Cu toate acestea, rata de digitalizare a economiei, inclusiv a serviciilor publice, și nivelul competențelor digitale rămân scăzute. Putem vorbi de localizare digitală în Romania ?

Leave a Reply