La Multi Ani si la cat mai multe realizari in 2013!

erwan-hesry-WPTHZkA-M4I-unsplash

Si pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de 2013 vreau si eu, alaturi de colegii mei, sa iti doresc sa ai un Craciun Frumos petrecut in familie si un revelion plin de distractie si voie buna!

Iti doresc sa incepi noul an in forta, sa fii inspirat si gata sa-ti realizezi visurile in 2013!

Totodata vreau sa iti multumesc pentru ca ai fost alaturi de noi pe Turism Market in acest an si promitem ca si in 2013 sa iti oferim cel putin la fel de multe informatii interesante si totodata multe evenimente!

Vreau sa multumesc pe aceasta cale si colegilor mei care mi-au fost alaturi anul acesta. Andrada si Madalin, fara voi nu as fi reusit sa dezvolt acest proiect. Ma bucur ca sunteti alaturi de mine si stiu ca si anul viitor veti fi acolo pentru a aduce cat mai multe informatii valoroase din lumea turismului.

Cristi, Izabela, Vasilica, Alex, Cosmina, Oana si Dragos: va multumesc pentru ca faceti parte din echia Turism Market si ma bucur ca fiecare dintre voi a venit anul asta cu subiecte dedicate domeniului sau de expertiza. Este minunats a avem alaturi oameni atat de diferiti si cu atatea cunostinte! Turism Market nu ar fi la fel fara vreunul dintre voi!

In incheiere vreau doar sa va spun La Multi Ani si la cat mai multe realizari in 2013!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: Carmina Nitescuspecialisti in turism

2 Comentarii

  1. Sarbatori fericite tuturor si sa ne revedem in 2013 cu multe subiecte interesante din industrie!

Leave a Reply