Job-urile lunii in turism: ianuarie 2017

Anul 2017 vine cu multe planuri bine puse la punct si cu oportunitati de schimbare a carierei. Lucrezi in turism si vrei sa incepi anul intr-o echipa noua?

Iata care sunt propunerile noastre de job-uri in turism pentru luna ianuarie.

Hotel Content Clerk, Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Content Clerk, post apartinand departamentului Product Management.

Persoana cautata trebuie sa fie absolventa de studii superioare, sa cunoasca limba engleza la nivel conversational, sa poata ofera in Microsoft Office (Outlook si Excel), sa fie atenta la detalii si sa aiba abilitati bune de comunicare; experienta de lucru in industria turismului reprezinta un avantaj si se doreste ca persoana resectiva sa fi lucrat anterior pe un post similar.

Detaliile jobului le gasesti aici.

Hotel Co-ordinator with French, Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Co-ordinator.

Se cauta o persoana cu foarte bune abilitati administrative si organizatorice, o persoana care stie sa lucreze confortabil atat in echipa cat si pe cont propriu. Persoana ideala cunoaste si vorbeste limba engleza si franceza fluent, stie sa respecte deadlineurile, are bune abilitati de comunicare. Experienta in negociere reprezinta un avantaj.

Detaliile jobului le gasesti aici.

Ticketing Agent (Airline), Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru unul din clientii sai, o persoana pentru postul de Ticketing Agent.

Persoana cautata are experienta de 2 ani intr-o companie aeriana sau intr-o agentie de turism, are experienta de lucru cu un GDS (Amadeus/Worldspan/Sabre/orice alt GDS), cunoaste limba engleza la nivel mediu, are bune abilitati de comunicare si de ascultare (lucru cu clientul direct).

Detaliile jobului le gasesti aici.

Business Analysis Executive, Bucuresti –  Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Business Analysis Executive.

Persoana cautata este absolventa de facultate, cunoaste foarte bine limba engleza, Microsoft Excel, are bune abilitati organizatorice, este atenta la detalii si are o atitudine prietenoasa. Reprezinta un avantaj sa fi detinut in trecut un post similar, insa acesta nu este un lucru definitoriu.

Detaliile jobului le gasesti aici.

IT Business Analyst Support (XML Team), Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta o persoana pentru postul de IT Business Analyst Support(XML Team) pentru clientul sau, un wholesaler international.

Persoana cautata are studii universitare finalizate, cunoaste foarte bine limba engleza (vorbit si scris), orice alta limba straina cunoscuta reprezinta avantaj, cunoaste foarte bine Microsoft Excel si SQL, este o persoana bine organizata, este atenta la detalii si este o persoana prietenoasa.

Detaliile jobului le gasesti aici.

Credit foto: unsplash.com

Tags : agentie de turismcariera in turismjob in turismrecrutare turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response