Job-urile lunii in turism: Bucuresti, Brasov, Cluj – noiembrie 2016

Au mai ramas numai doua luni pana la finalul anului 2016 asa ca este timpul sa te gandesti daca pentru anul 2017 iti doresti noi provocari in cariera.

Este timpul pentru recomandarile lunii in materie de joburi in turism! In editia din aceatsa luna avem joburi in Bucuresti, Brasov si Cluj.

Job-uri in Bucuresti

2 x Corporate Ticketing Consultant (Amadeus), Bucuresti –  Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, o companie afliata recent unui TMC international, doua persoane pentru postul de Corporate Ticketing Consultant.

Persoanele cautate trebuie sa aiba studii superioare finalizate, experienta de lucru in Amadeus de minim 2 ani, limba engleza la nivel avansat, cunostinte generale de turism si experienta ca agent de ticketing pentru clientii corporate.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Sales Representative (New Business), Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, una din cele mai cunoscute companii de turism specializate pe turismul corporate, o persoana pentru postul “Sales Representative (New Business)”.

Se cere experienta de 3-5 ani in mediu de vanzari pe o pozitie similara, iar experienta in turism reprezinta un avantaj. Persoana cautata trebuie sa fie un bun organizator, sa fie creativa, sa aiba studii superioare si sa cunoasca limba engleza la nivel avansat.

Persoana aleasa pentru acest post va fi subordonata Directorului de Vanzari, va urma strategia companiei cu privire la contractari, va mentine relatia cu clientii si va colabora cu reprezentantii altor departamente din companie.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Product Manager, Bucuresti – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism cauta o persoana pentru postul de “Product Manager” pentru unul din clientii sai, agentie de turism touroperatoare.

Persoana cautata va relationa direct atat cu agentii de turism ai companiei cat si cu furnizorii si cu departamentul de marketing. Persoana cautata va trebui sa conduca o echipa formata din 6 oameni, sa mentina relatia cu actualii colaboratori si sa gaseasca colaboratori noi.

Se cere o experienta de 5 ani in industria turismului, o buna cunoastere a touroperatorilor romani si germani, abilitati de negociere, o minte creativa pentru a veni cu idei noi de pachete de servicii. Toate detaliile job-ului le gasesti aici.

Agent de turism, Bucuresti – Qualis Travel

Qualis Travel, agentie de turism touroperatoare cu activitate exclusiv online este in cautare de o persoana pentru postul de “Agent de turism”.

Candidatul ideal este absolvent de curs de calificare agent de turism sau are studii superioare de turism/profil economic, are o experienta de lucru in domeniu de minim 2 ani de zile si ii place sa lucreze in acest domeniu. Este o persoana deschisa, activa, organizata, adaptabila la situatii noi, cunoaste limba engleza la nivel avansat (scris si vorbit), are abilitati de comunicare excelente si relationeaza usor cu potentialii clienti. Cunoasterea sistemelor de rezervari specifice industriei precum si cunoasterea utilizarii calculatorului (Microsoft Office, internet) sunt  si ele obligatorii.

Principalele taskuri ale persoanei cautate sunt: preluarea solicitarilor de la clienti si intocmirea ofertelor pentru acestia, pastrarea contactului cu clientii & follow-up, realizarea de pachete turistice personalizate pentru clienti, realizarea de pachete turistice si posatrea lor pe siteul agentiei conform procedurilor agentiei, promovarea si vanzarea pachetelor turistice, realizarea rezervarulor efective si urmarirea bunului mers al acestora.

CV-urile insotite de fotografie se pot trimite pe adresa contact@qualistravel.ro

Ospatar, Bucuresti – Journey Pub

Journey Pub, unul dintre cele mai cunoscute pub-uri din Bucuresti este in cautarea unei persoane pentru postul de Ospatar.

Viitorul Ospatar trebuie sa fie tanar la suflet, plin de energie si sa rezoneze cu locatia Journey Pub.

CV-ul poate fi trimis pe adresa marketing@journey-pub.ro.

Bucatar, Bucuresti – Cafe Klein

Cafe Klein, cafenea aflata in centrul vechi al Bucurestiului in cadrul Hotelului Rembrandt cauta Bucatar.

Persoana cautata re experienta de minim 6 luni pe un post similar si va trebui sa pregateasca preparatele conform retetarului, sa pastreze curatenia in bucatarie si sa asigure stocul de materie prima si termenul de valabilitate al produselor folosite.

Programul este de 8 ore/zi, 5 zile/saptamana, se asigura salariu fix, masa, bonuri de masa si decontarea transportului.

CV-urile pot fi trimose pe adresa toni.tatar@rembrandt.ro

Personal curatenie, Bucuresti – Cafe Klein

Cafe Klein, cafenea aflata in centrul vechi al Bucurestiului in cadrul Hotelului Rembrandt cauta o persoana pentru postul de “Personal curatenie”.

Nu este necesara experienta anterioara. Activitati principale: spalat vase, curatenie in bucatarie, curatenie toalete.

Programul este de 12 ore/zi, 15 zile/luna, se asigura salariu fix, masa, bonuri de masa si decontarea transportului.

CV-urile pot fi trimose pe adresa toni.tatar@rembrandt.ro

Camerista, Bucuresti – InterContinental Bucharest

Hotelul InterContinental Bucharest este in cautare de camerista.

Persoana cautata este receptiva, bucuroasa sa vina in intampinarea nevoilor oaspetilor, ii place sa faca lucrurile ca la carte. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj insa nu este o necesitate.

CV-urile pot fi trimise pe adresa de email bucharest@ihg.com

Ryanair Cadet Recruitment Information Day, November 9th, Bucuresti – McGinley Aviation

McGinley Aviation sustine noul program de formare a cadetilor (Cadet Training Program) pentru Ryanair si vine la Bucuresti pentru a organiza un Open Day, miercuri, 9 noiembrie 2016, intre orele 9.30-14.00, la Angelo by Vienna House Hotel Bucharest, Calea Bucurestilor 283, Otopeni. Actiunea vine in sprijinul campaniei de recrutare desfasurate de Ryanair de completare a extinderii flotei pentru urmatorii ani.

Andy O’Shea, Head of Training, Ryanair, impreuna cu Angelo Currao, Pilot Recruitment Officer, vor prezenta detaliile programului de formare. McGinley Aviation va fi prezent pentru a discuta despre procesul de aplicare, dar si detalii legate de criteriile de aplicare. Gasesti aici formularul de inregistrare pentru ziua de informare.

Job-uri in Brasov

Responsabil destinatii de ecoturism,  Brasov – Asociatia de Ecoturism din Romania

Asociatia de Ecoturism din Romania, cunoscuta si ca “Asociatia AER” cauta o persoana pentru postul de “Responsabil destinatii de ecoturism”.

Postul este unul full time disponibil in Brasov. Persoana cautata va coordona retelele locale si retelele nationale de destinatii de ecoturism, se va implica in problemele legate de turism si managementul vizitatorilor la nivelul administratiei de arie protejata, sectorului privat si administratiei publice locale, va contribui direct la scrierea de proiecte si la atragerea de finantari pentru organizatie.

Detaliile complete ale job-ului le gasesti aici. CV-urile se primecs pana pe 7 noiembrie 2016.

Agent de turism, Brasov – TUI Travel Center

TUI Travel Center cauta o persoana pentru postul de “Agent de turism” pentru una din agentiile de turism aflate in Brasov.

Candidatul ideal este o persoana organizata, ordonata si punctuala, o persoana comunicativa, sociabila si proactiva. Cunoasterea limbii germane precum si a sistemelor de rezervari specifice industriei de turism (IrisPlus, Dertour, Eurosite, GTA, Miki, FTI, Worldspan, Amadeus) reprezinta un avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri in Cluj

Consultant Turism & Ticketing, Cluj – Recrutare Turism & Training

Recrutare Turism & Training cauta pentru clientul sau, agentie de turism touroperatoare, o persoana pentru postul de Consultant de turism & ticketing.

Se cer studii superioare finalizate, studii de specializate (reprezinta avantaj), 1 an experienta pe un post de consultant de turism, cunoasterea limbii engleze la nivel conversational.

Taskurile principale includ preluarea solicitarilor de la clienti si intocmirea ofertelor pentru acestia, rezervarea si vanzarea de servicii externe, lucru cu sistemele de rezervari, intocmirea documentelor fiscale si de calatorie, mentinerea legaturii cu clientii.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Credit foto: unsplash.com

Tags : agent de turismjob in turismrecrutare turismspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response