Job-urile lunii in turism: august 2017

credit foto: unsplash.com

Luna aceasta iti propunem job-uri in orase precum Bucuresti, Cluj, Constanta.

Job-uri in Bucuresti

Hotel Coordinator for the French Market, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, o persoana pentru postul de Hotel Coordinator for the French Market.

Persoana cautata trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, organizare si administrare, sa poata lucra bine atat singura cat si in echipa, sa cunoasca bine limba Engleza si Franceza.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

2 Hotel Contracts Coordinators with Italian, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, un wholesaler international, doua persoane pentru postul de Hotel Contracts Coordinators with Italian.

Persoanele cautate trebuie sa aiba bune abilitati de comunicare, organizare si administrare, sa poata lucra bine atat singura cat si in echipa, sa cunoasca bine limba Engleza si Italiana.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Agent turism (vacante), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, agentie de turism specializata pe destinatii de familie, exotice, croaziere si city break-uri, o persoana  tanara care sa se alature echipei.

Candidatul ideal are studii superioare finalizate (cursurile de profil reprezinta avantaj), este comunicativ, sociabil, usor de integrat intr-o echipa, cunoaste limba engleza la nivel conversational, are cunostinte in operarea sistemelor de rezervari specifice industriei, are cunostinte de ticketing (Worldspan) si a sistemelor de rezervari precum Wizz Air, BlueAir, Ryanair, GoGlobal, Hotelcon, Bistro.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Sales Representative (Romanian Market), Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza pentru clientul sau, companie de turism cu peste 10 ani experienta pe piata Europeana, o persoana pentru postul de Sales Representative pentru piata romaneasca.

Job-ul se va desfasura in principal in Bucuresti insa din cand in cand se vor face diferite deplasari in alte orase din Romania.

Candidatul ideal are o minima experienta in industria turismului, cunoaste bine limba engleza iar alta limba straina reprezinta un avantaj, cunoaste bine piata de turism din Romania, este o persoana deschisa careia ii place sa aiba un program de lucru flexibil si poate lucra pe cont propriu foarte bine.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Ospatar Autoservire zona Piata Victoriei, Bucuresti – Supapa

Supapa“, autoservire cu mancaruri sanatoase si delicioase, cauta o persoana pentru postul de Ospatar Autoservire (barbat).

“Supapa” se afla in zona Piata Victoriei si serveste mancaruri de tip slow food in fiecare zi de luni pana vineri de la 11 la 16. Persoana cautata trebuie sa aiba experienta minim 1 an ca ospatar. Se cauta o persoana tanara, vesela, serioasa. Programul de lucru va fi de luni pana vineri orele 09 – 17 si se ofera salariu plus pranz.

CV-ul poate fi depus pe email mona.bratescu@supapata.ro

Job-uri in Cluj

Consultant (turism, ticketing, evenimente, corporate), Cluj – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, agentie de turism de talie mica cu portofoliu corporate solid, specializata pe organizarea de evenimente si congrese medicale, o persoana pentru postul de Consultant.

Persoana cautata are studii superioare finalizate, experienta de minim 1 an intr-o pozitie similara, experienta in utilizarea sistemelor de rezervari specifice industriei, cunoaste limba engleza la nivel conversational, este comunicativa, socialibila si orientata spre client. Cunoasterea sistemelor de rezervari specifice biletelor de avion reprezinta un avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri in Constanta

Consultant turism extern, Constanta – RTT Romania

RTT Romania cauta pentru clientul sau, unul dintre cele mai importante branduri in turism din Romania, o persoana pentru postul de Consultant turism extern in Constanta.

Candidatul ideal are studii superioare finalizate (de preferat geografie/turism), experienta de 1-3 ani intr-o pozitie similara, cunostinte de operare a sistemelor de rezervari specifice industriei, cunosctinte ticketing Amadeus/Worldspan (reprezinta avantaj), cunoaste limba engleza la nivel conversational, are abilitati de vanzare si negociere, este orientat spre client si spre solutii.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: cariera turismjobjob in bucurestijob in Londrajob in turismrecrutarerecrutare turismRTT RomaniaSupapa

Leave a Reply