Job-urile lunii în turism: septembrie 2020

Toamna vine cu vești bune și job-uri noi în industria de turism. Totodată, pe lângă job-uri noi în București, Brașov și Tulcea, RTT România aduce toamna asta posturi din industria de turism extinsă-au adăugat pe lângă postuirle în agenții de turism, posturi în cadrul unor unități de cazare.

Job-uri în Brașov

Cameristă pensiune 4*, Brașov – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru un client al lor vechi ce a preluat o pensiune cu 17 camere  în zona Fundata, o persoană pentru postul de Cameristă.

Printre atribuțiile persoanei căutate se numără: să curețe camerele, holurile și alte încăperi; să curețe și să dezinfecteze băile; să schimbe așternuturile în camere; să schimbe săpunuri, șampoane, geluri de duș, prosoape, precum și alte produse necesare; să furnizeze mâncare și băuturi; spalarea și călcarea lenjeriei. Se va efectua probă de lucru.

Pentru persoanele care nu locuiesc în zonă se asigură cazare în pensiune, în cameră individuală. Contractul este pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este între 2000 și 3000 de lei net. Se plătesc orele suplimentare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Bucătar pensiune 4*, Brașov – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru un client al lor vechi ce a preluat o pensiune cu 17 camere  în zona Fundata, o persoană pentru postul de Bucătar.

Persoană căutată are experiență în bucătăria românească, iar meniul se va stabili împreună cu o firmă de consultanță. Se va efectuă o probă de lucru pe felurile de mâncare prezentate.

Pentru persoanele care nu locuiesc în zonă se asigură cazare în pensiune, în cameră individuală. Contractul este pe perioadă nedeterminată. Salariul este între 3000 și 4000 de lei net. Se plătesc orele suplimentare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în București

Contabil junior (general ledger), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru clientul său, agenție de turism, o persoană pentru postul Contabil junior (general ledger).

Reprezintă un mare avantaj în procesul de selecție cunoașterea sistemului de facturare TINA și a sistemului contabil OMC.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Tulcea

Front Office Supervisor, Tulcea – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul său, un resort de lux din Delta Dunării, o persoană pentru postul Front Office Supervisor.

Pe lângă salariul fix, se oferă cazare și masă în resort. Contractul se încheie pe perioadă nedeterminată, iar experiența în utilizarea sistemului Opera este obligatorie.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Front Office Executive, Tulcea – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul său, un resort de lux din Delta Dunării, o persoană pentru postul Front Office Executive.

Pe langa salariul fix, se ofera cazare si masa in resort. Contractul se incheie pe perioada de 3 luni cu posibilitatea de prelungire. Experienta in utilizarea sistemului Opera este obligatorie.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent Concierge, Tulcea – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul său, un resort de lux din Delta Dunării, o persoană pentru postul Agent Concierge.

Persoana căutată se ocupă de primirea clienților, oferă informații clienților în legătură cu serviciile opționale, excursii, închirieri, activități și efectuează diferite rezervări. Contractul se încheie pe perioadă nedeterminată.

Pe lângă salariul fix (2500 de lei net), se oferă cazare și masă în resort.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent rezervări, Tulcea – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul său, un resort de lux din Delta Dunării, o persoană pentru postul Agent rezervări.

Persoana căutată se ocupă de poperarea rezervărilor de la agențiile de turism, turiști individuali și firme colaboratoare, precum și de operarea extranetului specific hotelului. Se oferă training. Contractul se încheie pe perioadă nedeterminată.

Pe lângă salariul fix (2500 – 3000 de lei net), se oferă cazare și masă în resort.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : cariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response