Job-urile lunii în turism: octombrie 2020

Finalul lunii octombrie aduce cu el câteva noi oportunități de carieră în București, județul Brașov, Tulcea, dar și câteva propuneri de job-uri ce pot fi făcute de oriunde, de la distanță. Mai jos găsești propunerile noastre realizate cu sprijinul RTT România. Pentru că secțiunea job-urilor remote, disponibile pentru lucrul de acasă din orice oraș este nouă, aceasta este prezentată prima în cele de mai jos.

Job-uri remote, disponibile oriunde

Contact Center Supervisor, disponibil oriunde – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru clientul său, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene și OTA-uri, o persoană pentru postul Contact Center Supervisor.

Persoana căutată trebuie să cunoască foarte bine limba germană și engleză, are cel puțin 2 ani experiență pe un post similar, bune abilități de comunicare și customer service. Orice experiență în BPO (business process outsourcing) sau contact center este un avantaj.

Se oferă salariu competitiv, posibilitatea de a lucra de acasă din orice oraș, oportunități de creștere în carieră într-o echipă internațională în dezvoltare. Se va lucra în ture 24/7 (inclusiv ture de noapte).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Customer Support Associate – German, disponibil oriunde – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru clientul său, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene și OTA-uri, o persoană pentru postul Customer Support Associate – German.

Persoana căutată trebuie să cunoască foarte bine limba germană și engleză, are bune abilități de comunicare și customer service. Orice experiență în BPO (business process outsourcing) sau contact center este un avantaj. Experiența anterioară într-o companie aeriană sau de turism reprezintă avantaj, însă nu este obligatorie.

Se oferă salariu competitiv, posibilitatea de a lucra de acasă din orice oraș, oportunități de creștere în carieră într-o echipă internațională în dezvoltare. Se va lucra în ture 24/7 (inclusiv ture de noapte).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job în București

Trainer Airline contact center – German, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru clientul său, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene și OTA-uri, o persoană pentru postul Trainer Airline contact center – German.

Persoana căutată trebuie să cunoască foarte bine limba germană și engleză, să aibă abilitatea de a oferi training în limba germană cu ușurință, să aibă abilități de trainer și de gestionare a relației cu clientul, experiență în training, minim 2-3 ani experiență în livrarea de training, abilitatea de a lucra cu o echipă muliculturala. Experiența în lucrul cu GDS-uri reprezintă un mare avantaj.

Se oferă un pachet de lucru dual, atât din birou cât și de acasă, salariu competitiv, oportunități de creștere în carieră într-o echipă internațională în dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job în Brașov

Ajutor de bucătar pensiune 4*, Brașov – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru un client al lor vechi ce a preluat o pensiune cu 17 camere  în zona Bran-Fundata, o persoană pentru postul de Ajutor de Bucătar.

Experiența în bucătăria românească reprezinta avantaj. Se va efectuă o probă de lucru pe felurile de mâncare prezentate.

Pentru persoanele care nu locuiesc în zonă se asigură cazare în pensiune, în cameră individuală. Contractul este pe perioadă nedeterminată. Se plătesc orele suplimentare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Tulcea

Agent Concierge, Tulcea – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul său, un resort de lux din Delta Dunării, o persoană pentru postul Agent Concierge.

Persoana căutată se ocupă de primirea clienților, oferă informații clienților în legătură cu serviciile opționale, excursii, închirieri, activități și efectuează diferite rezervări. Contractul se încheie pe perioadă nedeterminată.

Pe lângă salariul fix (2500 de lei net), se oferă cazare și masă în resort.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent rezervări, Tulcea – RTT România
(Full Time)

RTT România caută pentru clientul său, un resort de lux din Delta Dunării, o persoană pentru postul Agent rezervări.

Persoana căutată se ocupă de poperarea rezervărilor de la agențiile de turism, turiști individuali și firme colaboratoare, precum și de operarea extranetului specific hotelului. Se oferă training. Contractul se încheie pe perioadă nedeterminată.

Pe lângă salariul fix (2500 – 3000 de lei net), se oferă cazare și masă în resort.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : cariera in turismCarmina Nitescujob in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response