Job-urile lunii in turism: octombrie 2018

credit foto: unsplash.com

Luna octombrie incepe cu propuneri noi de job-uri in industria de turism. Gasesti mai jos recomandarile noastre.

Job-uri in Bucuresti

Contabil sef, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania recruteaza, pentru clientul sau, una din cele mai vechi si stabile agentii de business travel din Romania, o persoana pentru postul “Contabil sef”.

Se cauta o persoana cu experienta in domeniu, de preferat un expert contabil.

Daca tu esti persoana potrivita, trimite email pe adresa oana.diaconu@recrutare-turism.ro

Health & Safety Administrator, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta, pentru clientul sau, un wholesaler international fondat in Marea Britanie in 1988, 2 persoane pentru postul “Health 7 Safety Administrator”.

Persoanele cautate cunosc limba engleza la nivel avansat (cunoasterea limbii franceze sau germane reprezinta un plus), stiu sa lucreze in Excel, au atentie la detalii si abilitati de multi tasking.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Senior Worldspan Consultant, Bucuresti – RTT Romania

RTT Romania cauta sa recruteze pentru clientul sau, agentie de turism cu experienta de peste 20 de ani, acreditata IATA si cu portofoliu loial de clienti, o persoana pentru postul “Senior Worldspan Consultant”.

Persoana cautata are studii superioare finalizate, experienta 3-5 ani pe o pozitie similara, experienta in utilizarea sistemelor GDS Amadeus, Worldspan si/sau Sabre (emiteri, reemiteri, refund bilete de avion), cunoaste limba engleza la nivel avansat, are capacitate de analiza, planificare, comunicare si relationare, are capacitate rapida de decizie precum si asumarea responsabilitatii pentru deciziile luate, are abilitati de vanzare si negociere si experienta de lucru cu clientii corporate. Diploma IATA constituie avantaj.

Detaliile job-ului le gasesti aici.

Job-uri in Calimanesti

Receptioner, Calimanesti-Caciulata – Hotel Dada Termal

Hotel Dada Termal din Calimanesti – Caciulata cauta o persoana pentru postul Receptioner.

Persoana cautata trebuie sa aiba studii medii, experienta de lucru in domeniul hotelier, atitudine pozitiva si punctualitate, sa aiba capacitate de comunicae si placerea de a lucra si comunica cu publicul, sa aiba abilitati de organizare si prioritizare a activitatilor, sa aiba cunostinte de operare calculator si sa poata lucra bine in echipa. Studiile in domeniul turismului reprezinta avantaj.

CV-urile pot fi trimise pe email mara.buganu@yahoo.com insotite de cateva cuvinte in care candidatii sa isi exprime motivatia pentru a lucra la acest hotel.

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: agent de turismCarmina Nitescuconsultant de turismjob in turismrecrutare turismRTT Romania

Leave a Reply