O noua editie a conferintei Experience Bucharest. 05 noiembrie 2018

experience bucharest 2017 1

Credeai ca numai in octombrie au loc evenimente interesante in turism? Ei bine, luna noiembrie se anunta si ea a fi destul de plina!

Pe 5 noiembrie 2018 are loc o noua editie a conferintei Experience Bucharest la Radisson Blu Hotel, in Bucuresti.

Evenimentul se adreseaza specialistilor in turism, oamenilor de social media si celor de marketing din industria de turism si promite multa inspiratie venita din partea speakerilor invitati – bloggeri, vloggeri, instagrameri, influenceri din intreaga lume.

Evenimentul se afla la a doua editie, face parte din campania de promovare a Bucurestiului, “Experience Bucharest” si are loc in ultima din cele 4 zile de tururi dedicate bloggerilor romani si straini. Ca si prima data, conferinta doreste sa prezinte Bucurestiul ca si destinatie turistica, iar programul anuntat include povesti de succes despre orase precum Bucuresti si Oradea si exemple de povesti de succes din orase din intreaga lume spuse de creatori de continut, manageri de destinatie si autoritati de turism din Thailanda, Grecia, Dubai si Austria.

Mai multe detalii despre conferinta gasesti pe siteul oficial si pe evenimentul de pe Facebook.

Daca nu ai inca planuri pentru data de 5 noiembrie si vrei sa participi la conferinta te poti inscrie aici. Inscrierile au inceput de ceva timp iar locurile sunt limitate. Ne vedem acolo?

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: eveniment in turismExperience Bucharestspecialisti in turism

Leave a Reply