Job-urile lunii în turism: noiembrie 2021

Toamna vine cu noi job-uri în turism. Găsești mai jos propunerile noastre.

Job-uri Work from home

(NOU) Customer Support Associate (hotel chain) – German, work from home – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene, OTA și furnizori de tehnologie, o persoană pentru postul Customer Support Associate (hotel chain) – German.

Persoana căutată vorbește fluent limba germană și la un nivel bun limba engleză, are bune abilități de comunicare și customer service. Experiența de lucru într-o companie aeriană/de turism reprezintă avantaj, însă nu este obligatorie. Experiență cu un BPO reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru de acasă, pachet salarial competitiv, training, oportunități de carieră într-o echipa în plină dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

(NOU) Customer Support Associate (hotel chain) – French, work from home – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene, OTA și furnizori de tehnologie, o persoană pentru postul Customer Support Associate (hotel chain) – French.

Persoana căutată vorbește fluent limba franceză și la un nivel bun limba engleză, are bune abilități de comunicare și customer service. Experiența de lucru într-o companie aeriană/de turism reprezintă avantaj, însă nu este obligatorie. Experiența cu un BPO reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru de acasă, pachet salarial competitiv, training, oportunități de carieră într-o echipa în plină dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

(NOU) Customer Support Associate (airline) – German, work from home – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene, OTA și furnizori de tehnologie, o persoană pentru postul Customer Support Associate (airline) – German.

Persoana căutată vorbește fluent limba germană și la un nivel bun limba engleză, are bune abilități de comunicare și customer service. Experiența de lucru cu un GDS (Amadeus, Galileo, Sabre) reprezintă avantaj. Experiență cu un BPO reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru de acasă, pachet salarial competitiv, training, oportunități de carieră într-o echipa în plină dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

(NOU) Customer Support Associate (airline) – French & Italian, work from home – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene, OTA și furnizori de tehnologie, o persoană pentru postul Customer Support Associate (airline) – French & Italian.

Persoana căutată vorbește fluent limba franceză și italiană și la un nivel bun limba engleză, are bune abilități de comunicare și customer service. Experiența de lucru cu un GDS (Amadeus, Galileo, Sabre) reprezintă avantaj. Experiență cu un BPO reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru de acasă, pachet salarial competitiv, training, oportunități de carieră într-o echipa în plină dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism, se poate lucra de oriunde – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism revânzătoare, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată are minim 2 ani experiență în agenție de turism, capacitate de a se organiza și a eficientiza muncă (este un post la care se lucrează remote), are cunoștințe excelente de utlizare a sistemelor de rezervări, cunoaște produsul croazieră, are abilități de vânzare, cunoaște tendințele de călătorie interne și externe. Cunoașterea Worldspan reprezintă avantaj.

Se oferă salariu de 3000 lei net, în funcție de experiență, bonuri de masă și comision din vânzări. Se lucrează de luni până vineri, câte 8 ore/zi.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Brașov

(NOU) Agent de turism, Brașov– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism înființată în 2018, o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată trebuie să aibă o experiență in turism de minim 2 ani, sa cunoasca sistemele de rezervari uzuale pentru cazari, bilete de avion low cost, touroperatori romani. Salariul oferit: 3000 lei net + beneficii (în vacanțe și bonusuri în funcție de performanțe). Programul de lucru este de luni până vineri, orele 09:00 -17:00 (nu se lucrează în weekend).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în București/Parțial Remote

(NOU) Corporate Travel Specialist, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism corporate, o persoană pentru postul Corporate Travel Specialist.

Persoana căutată are studii superioare finalizate, deține diplomă Amadeus și diplomă IATA (constituie avantaj), are experiență ca agent ticketing de 3-5 ani în utilizarea sistemului Amadeus nivel avansat, cunoaște limba engleză (avansat), are capacitate de analiză și planificare, experiență de lucru cu clienții corporate, bună capacitate de comunicare și relaționare, capacitata rapidă de decizie, precum și asumarea responsabilitatii pentru deciziile luate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Sales and Marketing Manager România, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie ce oferă servicii B2B, o persoană pentru postul Sales and Marketing Manager România.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență în vânzări în companii de turism (revânzători), vorbește limba engleză și română fluent, are disponibilitatea de a călători în țară și uneori în afara ei, are disponibilitate de a lucra remote și independent (PFA).

Se oferă un pachet salarial competitiv, mediu multinațional, flexibilitatea programului de lucru, oportunitatea de a călători și a descoperi destinații interesante.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent suport rezervari (back office, hibrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism dedicată sectorului corporate, o persoană pentru postul Agent suport rezervari (back office, hibrid).

Persoana căutată vorbește limba engleză la nivel mediu, are o minimă experiență de lucru într-un mediu care presupune folosirea calculatorului sau serviciul clienți, are excelente abilități de comunicare scrisă și verbală, abilități de multitasking și de gestionare a timpului, cu capacitatea de a prioritiza sarcinile.

Se oferă program de lucru de luni până vineri, 8 ore/zi, în intervalul 09-18, cu o ora pauză de masă. În această perioada se lucreză de acasă și prin rotație de la birou, însă acest lucru poate fi modificat.

Se oferă salariu net de 2700 lei, în funcție de experiență + bonuri de masă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Coordinator (French market), București, partially remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler international, o persoană pentru postul Hotel Coordinator (French market).

Persoana căutată vorbește fluent limbile Engleză și Franceză, are bune abilități de comunicare, respectă deadlineurile. Experiența în negociere reprezintă avantaj.

Se oferă program de lucru flexibil de luni până vineri (40 ore pe săptămâna). Poți începe în fiecare zi între orele 8 și 10. În prezent se lucrează câte 3 zile/săptămâna de la birou și 2 zile/săptămâna de acasă.

Se oferă salariu net de 3100 lei + tichete de masă + asigurare medicală privată.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing (Worldspan/Galileo), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, o persoană pentru postul Agent ticketing (Worldspan/Galileo).

Persoana căutată are cunoștințe avansate în Worldspan/Galileo (emitere, reemitere, disputare ADM-uri, BSP), are foarte bune abilități de comunicare în limba română și limba engleză (cel puțîn nivel mediu), este atentă la detalii, are reacții rapide în situații neprevăzute și propune soluții, este proactivă, are capacitate de adaptare la sarcini noi și își dorește să evolueze in cadrul companiei.

Se oferă salariu fix + bonus fix lunar, bonuri de masă (400 ron), buget de vacanțe lunar. Se opera plata dublă a prepor de weekend (se lucrează 1-2 zile de weekend pe lună, 6 ore/zi de weekend; pentru ziua de duminică se oferă si zi liberă plătită).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Târgu Mureș

Agent turism , Târgu Mureș – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism înființată în 2018, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată are 2 ani experiență in domeniu, cunoaște sistemele de rezervări uzuale pentru cazări, bilete de avion low cost, plus cele ale touroperatorilor români pentru destinațiile de tip charter.

Se oferă salariu de 3000 lei/luna (net) + beneficii (în vacanțe și bonusuri în funcție de performanțe). Program de lucru: Luni vineri, 09:00 – 18:00.

Compania face angajări și în Suceava, Brașov și Ploiești.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : cariera in turismCarmina Nitescujob in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response