Job-urile lunii în turism: martie 2024

Luna martie vine cu posturi noi disponibile în industria de turism. Mai jos găsești job-uri în Grecia (temporar), București și remote.

Job-ul lunii

Agent de turism B2B (remote), RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, una din primele agenții touroperatoare din România, o persoană pentru postul Agent de turism B2B(remote).

Persoana căutată are experiență de lucru de cel puțin 2 ani în turism sau domenii conexe, preferabil în vânzări B2B, cunoaște industria turismului, a destinațiilor și a produselor turistice, are experiență în utilizarea sistemelor de rezervări specifice domeniului, excelente abilități de comunicare și negociere, se exprimă ușor în limba română cât și engleză (oral și scris).

Salariul este negociabil cu fiecare persoană în parte și va fi unul corect, corelat cu nevoile financiare actuale. Se caută persoane din București pentru a lucra de la birou, iar în cazul în care ai peste 3 ani experiență pe o poziție similară există posibilitatea de a lucra remote din alt oraș.

Detaliile job-ului le găsești aici.

 

Job în Grecia

Sales Representative (Summer Job), Grecia – RTT România pentru Tez Tour
(Temporar)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, Tez Tour, o persoană pentru postul Sales Representative. Postul este temporar, disponibil pe perioada verii.

Persoana căutată are cetățenie europeană, cunoaște limba Română și Engleză, are carnet de conducere valabil într-o țară din UE și 1 an experiență de condus. Reprezintă avantaj experiență de lucru în vânzări.

Aplica cu un CV în limba engleză însoțit de fotografie.
Salariu oferit: 1000 – 2000 euro/lună, în funcție de perioada din sezon.

Contractul este disponibil pentru perioada Mai – Septembrie, iar ca și Travel Representative vei lucra cu turiști romani care vizitează Grecia. Vei locui în Creta, Rodos sau Peloponez, în funcție de nevoile companiei. Compania va acoperi costurile de transport, combustibil pentru călătoriile interne și cazare. După al doilea sezon de lucru legea Greciei iti acordă câte 500 euro/luna pentru perioada din afara sezonului.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în București

Marketing Executive (hybrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator ce ofera solutii pentru group travel & online FIT, o persoană pentru postul Marketing Executive.

Persoana căutată are experiență în tarifare, rezervări hoteliere și operațiuni (reprezint avantaj), are orientare spre clienți, este flexibila și adaptabila, este o persoana organizata și are abilități de management, este disponibilă sa lucreze cu deadlineuri strânse, cunoaște limba engleză la nivel fluent, are competente de lucru în Excel, Word, Power point.

Programul de lucru: 09:00 – 18:00, luni – vineri. În fiecare zi de miercuri + alte 2 zile se va lucra de la birou, în restul zilelor se poate lucra de acasă. Postul necesita deplasări în interes de serviciu pentru a te întâlni cu hotelieri din Europa.

Se oferă salariu bazat pe experiență, tichete de masa și asigurare medicală privată (Medlife).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing (hybrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism corporate și leisure cu experiență de peste 15 ani, o persoană pentru postul Agent Ticketing.

Persoana căutată are minim 2 ani experiență într-o agenție de turism cu activitate de ticketing, cunostințe minime Amadeus, cunoștințe medii de limba engleză.

Program de lucru Luni – Vineri: 09:00 – 18:00. Salariu negociabil în funcție de experiență (6000-7000 de lei net), plata orelor suplimentare, a orelor de urgență (rotație la 6-7 săptămâni), comision din emiteri.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Regional Sales Manager, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, companie de travel technology, o persoană pentru postul Regional Sales Manager.

Persoana căutată este proactivă, orientată către soluții, flexibilă valabilă să gestioneze schimbarea și adaptabilă, abilitatea de a vedea lucrurile din unghiuri multiple, pasionată și curioasă legat de tehnologie și inovație.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Specialist Back Office (tur operare), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de firme prezent în 16 țări din Europa, inclusiv în România, o persoană pentru postul Specialist Back office.

Persoana căutată cunoaște piața de produse turistice si are minim 1 an experiență în domeniu, foarte bune abilități de comunicare și negociere, este ordonată, organizată și are spirit de inițiativă, are atitudine pozitivă, deschisă și spirit de echipă. Experiența de lucru în sistemele specifice industriei turistice este considerată un avantaj.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent de turism incoming(spaniola), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator – DMC specializat in incoming piete externe, o persoană pentru postul Agent de turism incoming.

Persoana căutată cunoaște limba spaniolă la nivel avansat, are cunoștințe temeinice de geografie.

Program Luni – vineri: 10-18. Salariu oferit +/- 5000 de lei net + bonuri de masă + bonus.

Detaliile job-ului le găsești aici.

 

Job-uri remote

Agent Ticketing, remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism corporate și leisure cu experiență de peste 15 ani, o persoană pentru postul Agent Ticketing.

Persoana căutată are minim 2 ani experiență într-o agenție de turism cu activitate de ticketing, cunostințe minime Amadeus, cunoștințe medii de limba engleză.

Program de lucru Luni – Vineri: 09:00 – 18:00. Salariu negociabil în funcție de experiență (5000-6000 de lei net), plata orelor suplimentare, a orelor de urgență (rotație la 6-7 săptămâni), comision din emiteri.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Ticketing Agent (Outsourcing company), remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, firma de outsourcing in turism, o persoană pentru postul Ticketing Agent.

Persoana căutată are experiență relevantă în ticketing, rezervare, tarifare (GDS), cunoaște limba engleză la nivel avansat, are studii superioare, are excelente abilități de comunicare, abilități de a rezolva și gestiona eficient cerințele clienților, orientare spre client și atenție la detalii, capacitate de învățare rapidă și de gestionare a mai multor sarcini simultan, disponibilitate pentru lucrul în ture, inclusiv noaptea; experiența de lucru într-un call center reprezintă avantaj.

Beneficii: 6000 de lei net (după primele 6 luni) și 5000 de lei net în primele 6 luni (în functie de experiență) + bonuri de masă. Se lucrează de acasă, din orice oraș .

Contractul se încheie pe perioadă determinată de 2 ani, cu posibilitate de prelungire. Contractul începe pe data de 15.04.2024

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Credit foto: Tim Mossholder – Unsplash.com

Tags : agent de turismjob in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response