Job-urile lunii în turism: aprilie 2024

Luna aprilie vine cu posturi noi disponibile în industria de turism. Mai jos găsești job-uri în București, Brasov, Cluj și Târgu Mureș.

Job-ul lunii

Agent Turism, Târgu Mureș – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, uagenție de turism înființată în anul 2018 , o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată are minim 2 ani experiență în domeniu, cunoaște sistemele de rezervări uzuale pentru cazări, bilete de avion low cost și cele ale touroperatorilor romani pentru destinațiile de tip charter.

Program de lucre luni-vineri: 09:00 – 17:00
Se oferă 4000 Ron net salariu + beneficii (în vacante și bonusuri în funcție de performante).

Detaliile job-ului le găsești aici.

 

Job-uri în București

Senior Travel Consultant (hybrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cu portofoliu corporate și leisure, o persoană pentru postul Senior Travel Consultant.

Persoana căutată are experiență de lucru de minim 5 ani în leisure ca și consultant senior, are experiență relevantă în zona “customer care”, experiență în gestionarea platformelor specifice activității de rezervare a serviciilor turistice (cazări, transferuri, rent a car, bilete avion, tren, sisteme rezervări), cunoștințe avansate de ticketing (Amadeus de preferat), cunoștințe foarte bune a destinațiilor Worldwide și locațiilor de top – consultanță oferită să fie la un nivel avansat, limba engleză nivel avansat.

Postul este full time, 8 ore/zi cu 1 ora pauză de masă, postul este hibrid. Salariul oferit este + 6500 Ron. Se oferă bonuri de masă 30 Ron/zi, minus de performanță, asigurare de sănătate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Contracts Executive (hybrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler international, o persoană pentru postul Hotel Contracts Executive.

Persoana căutată are bune abilități de comunicare, are atenție la detalii, este IT literate și cunoaște și folosește pachetul Office; deține carnet de conducere (de preferat), are experiență în negociere (reprezintă avantaj)

Se oferă salariu motivant, tichete de masă și asigurare medicală privată. Concediul anual este de 20 de zile cu o creștere de câte 1 zi pe an pana la 26 de zile. După 1 an în companie, firma oferă 1 zi libera în plus, la aniversarea angajatului.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Travel Consultant (hybrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cu portofoliu corporate și leisure, o persoană pentru postul Travel Consultant.

Persoana căutată are experiență în gestionarea platformelor specifice activității de rezervare a serviciilor turistice (cazări, transferuri, rent a car, bilete avion, tren, sisteme rezervări), cunoștințe avansate de ticketing (Amadeus de preferat; reprezintă avantaj), cunoștințe foarte bune a destinațiilor Worldwide – de preferat sa cunoască mai multe destinații, nu doar Turcia/Grecia/Bulgaria, limba engleză nivel avansat, persoana organizata care sa poată face și activități de back office..

Postul este full time, 8 ore/zi cu 1 ora pauză de masă, postul este hibrid. Salariul oferit este 5000 Ron. Se oferă bonuri de masă 30 Ron/zi, minus de performanță, asigurare de sănătate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Luxury travel agent, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism inovatoare în nisa de turism de lux, o persoană pentru postul Luxury Travel Agent.

Persoana căutată are 3-5 ani experiență pe o poziție similară, studii superioare finalizate (specializarea turism reprezintă avantaj), cunoaște limba engleză, are experiență în utilizarea sistemelor de rezervări specifice.

la nivel avansat, o alta limba de circulație internațională reprezintă avantaj; are cunoștințe generale de turism, destinații/produse, are atitudine proactiva, deschisa, empatica, dornica de dezvoltare, dorința de a lucra în echipa, abilități de comunicare, planificare, lansare în vederea atragerii de noi clienți.

Programul de lucru: 09:00 – 18:00, luni – vineri

Salariu oferit: 6000 Ron/luna, negociabil în funcție de experiență, comision din vânzări.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Travel Consultant, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism înființată în 2016, o persoană pentru postul Travel Consultant.

Persoana căutată are minim 2 ani experiență într-o agenție de turism, are abilități de comunicare și planificare, atitudine proactivă, deschisă, entuziastă, flexibilă, este serioasă, are capacitate organizatorică și atenție la detalii.

Se lucrează de luni până vineri de la biroul din Piața Victoriei. Compania este flexibilă și înțelegătoare în zilele în care dorești să lucrezi de acasă (în mod excepțional). Se poate veni la birou oricând în intervalul 8-10,cu condiția de a lucra 8 ore.

Se oferă pachet salarial competitiv, adaptat în funcție de experiență, bonusuri, asigurare privată de sănătate, mediu de lucru plăcut, oportunități de dezvoltare, cursuri de pregătire profesională.

Detaliile job-ului le găsești aici.

2 x Consultant Turism (tur operator), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, una din cele mai mari companii din domeniul vacanțelor și călătoriilor, 2 persoane pentru departamentul operațional care să țină legătura exclusiv cu agenții de turism și cu furnizorii.

Persoana căutată are experiență în turism (agenție de turism, hotel, call center turism) și cunoștințe în operarea sistemelor de rezervări, cunoaște limba engleză la nivel avansat, are disponibilitate la program prelungit în intervale regulate de timp în baza unui program stabilit, este ordonată, organizată, punctuală, orientată spre client, este capabilă să respecte deadline-urile, să gestioneze situații cu un nivel ridicat de stres, este comunicativă, sociabilă, empatică și proactivă.

Program de lucru: 9:00 – 18:00. În afară sezonului (octombrie – mai) programul devine flexibil. Program weekend: prin rotație cu colegii departamentului rezervări sunt responsabili pentru urgențe – strict remote.

Se oferă salariu negociat, bonuri de masă, asigurare medicală privată, reduceri consistente la vacanțe.

Detaliile job-ului le găsești aici.

2 x Product Consultant, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, una dintre primele agenții touroperatoare din România, 2 persoane în departamentul de Producție.

Persoana căutată are experiență în turism, de preferat în departamentul de producție al unui touroperator, are cunoștințe în operarea sistemelor de rezervări, cunoaște limba engleză, are excelente abilități de comunicare, negociere și relaționare cu furnizorii, cunoștințe avansate de Excel.

Sunt preferați candidații cu experiențe care pot lucra fizic la sediul din București.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing Amadeus, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism apreciata în piața, o persoană pentru postul Agent ticketing Amadeus.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență în ticketing (Amadeus), excelente abilități de comunicare, este orientata spre client, are abilități de identificare rapidă a soluțiilor tehnice și comerciale.

Program Luni – vineri: 10-18. Salariu oferit: pana la 7000 de lei net, în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Specialist Back Office (tur operare), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de firme prezent în 16 țări din Europa, inclusiv în România, o persoană pentru postul Specialist Back office.

Persoana căutată cunoaște piața de produse turistice si are minim 1 an experiență în domeniu, foarte bune abilități de comunicare și negociere, este ordonată, organizată și are spirit de inițiativă, are atitudine pozitivă, deschisă și spirit de echipă. Experiența de lucru în sistemele specifice industriei turistice este considerată un avantaj.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent de turism incoming(spaniola), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator – DMC specializat in incoming piete externe, o persoană pentru postul Agent de turism incoming.

Persoana căutată cunoaște limba spaniolă la nivel avansat, are cunoștințe temeinice de geografie.

Program Luni – vineri: 10-18. Salariu oferit +/- 5000 de lei net + bonuri de masă + bonus.

Detaliile job-ului le găsești aici.

 

Job-uri în Brașov

Agent turism, Brașov – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de firme cu peste 17 ani activitate, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată are un minim de experiență în vânzări intr-o agenție de turism, este orientată spre client, rezultate și dezvoltare continuă, are bune abilități de comunicare și este atentă la detalii, cunoaște Destinațiile și sistemele de rezervări specifice.

Programul de lucru: 09:00 – 17:30, în timpul săptămânii

Salariu oferit: peste media pieței + comisioane transparente.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Cluj

Agent turism, Cluj – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscuta și apreciata, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată are minim 3 ani de experiență pe o poziție similară, studii superioare finalizate, este ordonata, organizata, punctuală, comunicativă, sociabilă, ușor integrabila în echipa cunoaște sistemele de rezervări specifice industriei, cunoaște limba engleză la nivel conversațional.

Se oferă salariu negociabil în funcție de experiență, bonus, training infotripuri.

Programul de lucru: luni – vineri 09:00 – 18:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Credit foto: Tim Mossholder – Unsplash.com

Tags : cariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response