Job-urile lunii în turism: martie 2019

credit foto: unsplash.com

Prima lună de primăvară vine cu câteva oportunități faine în ceea ce privește cariera în turism. Mai jos găsești joburile recomandate de noi pentru această lună.

Responsabil identificare și implementare clienți noi, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul sau, un TMC (Travel Management Company) internațional cu experiență de peste 20 de ani pe o piață foarte dinamică, o persoană pentru postul de Responsabil identificare și implementare clienți noi.

Dezvoltarea se va face în 2 direcții: account management pentru clienții actuali, prin recomandarea soluțiilor tehnice care pot eficientiza procesele de rezervare și transparența acestora. În paralel, persoana angajată va aduce noi clienți în portofoliu.

Persoana căutată are studii superioade finalizate, experiență de minim 3 ani în vânzări (de preferat în turism, dar nu obligatoriu), cunoaște limba engleză la nivel avansat și are ușurință în folosirea și înțelegerea diverselor soluții tehnice. Salariul oferit depinde de experiență și va fi negociat în concordanță cu aceasta.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Manager sisteme informatice, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul sau, o agenție de turism corporate afiliată internațional și cu un focus crescut pe partea de tehnologie, o persoană pentru postul de Manager sisteme informatice. Agentia de turism respectivă a achiziționat și dezvoltat platforme multiple și este acum în căutarea unei persoane care să înțeleagă procesele la nivel macro pentru a fi liant între nevoile departamentelor și soluțiile tehnice propuse. TRAINING/ PROCEDURI/ EVALUĂRI/ AUDIT/ TEHNOLOGIE.

Persoana căutată are experiență de management de echipă și/sau management de proiect, cunoaște tehnologiile folosite în agențiile de turism (soluții de back și mid office, integrări, dezvoltare B2C/ B2B, soltii specifice corporate travel), are experiență în crearea de proceduri de lucru și înțelege procesele specifice agențiilor de turism (ofertare, rezervare, facturare, matching furnizori, raportare etc). Salariul oferit depinde de experiență și va fi negociat în concordanță cu aceasta.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Consultant de turism, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul lor, o nouă agenție de turism pe care o au în portofoliu, 3 persoane pentru postul Consultant de turism.

Persoanele căutate au între 3 și 5 ani experiență într-o poziție similară, experiență de lucru cu touroperatorii germani (Bistro), cunosc limbă engleză la nivel avansat.

Programul de lucru este până la oră 17:30 și nu se lucrează în weekend. Se oferă 3500 lei net/luna + bonuri de masă + asigurare medicală privată Medlife + sistem de bonusare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Marketing Specialist, Bucuresti – Cocktail Holidays

Touroperatorul Cocktail Holidays cauta o persoana pentru a-si intregi departamentul de marketing pe postul Marketing Specialist.

Persoana cautata poate fi la nivel entry level in masura in care isi doreste sa invete, ii place domeniul turismului si este implicata in ceea ce face. Este apreciata totusi experienta in industria de turism si aportul adus de o astfel de persoana.

Responsabilitatile principale vor fi legate atat de zona marketingului online(ex.trimitere newsletere), cat si de cel offline. Agentia de turism Cocktail Holidays este cunoscuta in special pentru lucrul B2B iar persoana cautata va avea atributii in diversele actiuni realizate de companie: roadshow, prezentari, participare targuri.

Daca consideri ca job-ul de mai sus iti este potrivit, trimite CV-ul tau pe adresa jobs@cocktailholidays.ro

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: cariera in turismjob in turismrecrutare turismRecrutare Turism & TrainingRTT Romania

Leave a Reply