Job-urile lunii în turism: mai 2024

Luna mai vine cu posturi noi disponibile în industria de turism. Mai jos găsești job-uri în București, Cluj și remote.

Job-ul lunii

Business Development Manager, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de firme cu peste 17 ani de activitate, o persoană pentru postul Business Development Manager.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență în vânzări într-o agenție de turism, este orientată spre client, rezultate și dezvoltare continuă, are bune abilități de comunicare și atenție la detalii. Se lucrează luni – vineri ora 09:00 – 17:30.

Se oferă salariu net + comision procentual garantat, posibilitatea de a participa la cursuri de formare profesională, posibilitatea de a merge în infotripuri în destinațiile promovate de companie. Beneficii suplimentare: mașină de serviciu, laptop, telefon, asigurare de sănătate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

 

Job-uri în București

Customer Service Executive (FIT reservations), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler global, o persoană pentru postul Customer Service Executive.

Persoana căutată are minim 1 an experiență în industria de turism, este bine organizată, cunoaște limba engleză (business level), cunoaște limba franceză/rusă la nivel conversațional, PC literate, lucrează bine în echipă.

Se lucrează luni – vineri ora 10:00 – 19:00, ocazional sâmbăta/în zilele libere (prin rotație). Se lucrează 3 zile de la birou și 2 de acasă.

Se oferă salariu bazat pe experiență și limbi străine vorbite, tichete de masă și asigurare medicală privată, 20 de zile de concediu/an ce cresc anual cu câte 1 zi până se ajunge la 26 zile/an; bonus anual.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Quality analyst(German), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii globale & OTA-uri, o persoană pentru postul Quality Analyst.

Persoană căutată vorbește fuent limba germană și cunoaște limba engleză la nivel avansat; cunoaste foarte bine procedurile de customer care, este atentă la detalii, are abilități excelente de ascultare, cunoștințe solite de MS Office cu focus pe Excel, abilități demonstrate de a lucra în echipă.

Se oferă pachet salarial competitiv, training, oportunități de creștere în carieră într-o echipa în dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Quality analyst(Italian), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii globale & OTA-uri, o persoană pentru postul Quality Analyst.

Persoană căutată vorbește fuent limba italiană și cunoaște limba engleză la nivel avansat; cunoaste foarte bine procedurile de customer care, este atentă la detalii, are abilități excelente de ascultare, cunoștințe solite de MS Office cu focus pe Excel, abilități demonstrate de a lucra în echipă.

Se oferă pachet salarial competitiv, training, oportunități de creștere în carieră într-o echipa în dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Senior Manager Quality, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii globale & OTA-uri, o persoană pentru postul Senior Management Quality.

Persoana căutată are minim 3-5 ani experiență într-un rol asemănător, experiență în BPO/SSC cu expunere globală este obligatorie, are abilități de lucru în echipa, are abilități organizaționale demonstrate, lucrează confortabil într-un mediu mulți-cultural, vorbește frluent limba engleză iar cunoașterea limbii germane reprezintă avantaj; este disponibilă pentur deplasări de serviciu.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Sales Manager B2B, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism touroperatoare cu peste 25 de ani experiență în organizarea pachetelor cu zbor charter în Egipt, o persoană pentru postul Sales Manager B2B.

Persoană căutată are minim 5 ani experiență în domeniul turismului (de preferat relații B2B), are bune relații cu agențiile de turism partenere, are abilități de lucru în echipa, cunoștințe de limba engleză (sau germană), are abilități organizatorice și administrative, cunoștințe de Microsoft Office, cunoaște sistemele de rezervări internaționale (reprezintă avantaj), are studii superioare, esete o prezența plăcută și are bune abilități de comunicare și reprezentare.

Se lucrează luni-vineri, 09:00 – 18:00 de la birou. Se pot lua concedii vara. Salariul se negociaza în funcție de experienta însă nu mai puțîn de 7000 ron net; se oferta al 13-lea salariu și o vacanța gratuită/an în destinatia promovată.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent de turism B2B, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism touroperatoare cu peste 25 de ani experiență în organizarea pachetelor cu zbor charter în Egipt, o persoană pentru postul Agent de turism B2B.

Persoană căutată are minim 3 ani experiență pe o poziție de agent de turism front și/sau back office, are curs de formare agent de turism absolvit sau studii de specialitate echivalente, are cunoștințe de limba engleză(sau germană), abilități de lucru în echipa, cunoștințe MS Office, cunoașterea sistemelor de rezervări internaționale reprezintă avantaj.

Se lucrează luni-vineri, 09:00 – 18:00 de la birou. Se pot lua concedii vara. Salariul este 5000 ron net, discutabil în funcție de experienta; se oferta al 13-lea salariu și o vacanța gratuită/an în destinatia promovată.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Senior Travel Consultant (hybrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cu portofoliu corporate și leisure, o persoană pentru postul Senior Travel Consultant.

Persoana căutată are experiență de lucru de minim 5 ani în leisure ca și consultant senior, are experiență relevantă în zona “customer care”, experiență în gestionarea platformelor specifice activității de rezervare a serviciilor turistice (cazări, transferuri, rent a car, bilete avion, tren, sisteme rezervări), cunoștințe avansate de ticketing (Amadeus de preferat), cunoștințe foarte bune a destinațiilor Worldwide și locațiilor de top – consultanță oferită să fie la un nivel avansat, limba engleză nivel avansat.

Postul este full time, 8 ore/zi cu 1 ora pauză de masă, postul este hibrid. Salariul oferit este + 6500 Ron. Se oferă bonuri de masă 30 Ron/zi, minus de performanță, asigurare de sănătate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Contracts Executive (hybrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler international, o persoană pentru postul Hotel Contracts Executive.

Persoana căutată are bune abilități de comunicare, are atenție la detalii, este IT literate și cunoaște și folosește pachetul Office; deține carnet de conducere (de preferat), are experiență în negociere (reprezintă avantaj)

Se oferă salariu motivant, tichete de masă și asigurare medicală privată. Concediul anual este de 20 de zile cu o creștere de câte 1 zi pe an pana la 26 de zile. După 1 an în companie, firma oferă 1 zi libera în plus, la aniversarea angajatului.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Travel Consultant (hybrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cu portofoliu corporate și leisure, o persoană pentru postul Travel Consultant.

Persoana căutată are experiență în gestionarea platformelor specifice activității de rezervare a serviciilor turistice (cazări, transferuri, rent a car, bilete avion, tren, sisteme rezervări), cunoștințe avansate de ticketing (Amadeus de preferat; reprezintă avantaj), cunoștințe foarte bune a destinațiilor Worldwide – de preferat sa cunoască mai multe destinații, nu doar Turcia/Grecia/Bulgaria, limba engleză nivel avansat, persoana organizata care sa poată face și activități de back office..

Postul este full time, 8 ore/zi cu 1 ora pauză de masă, postul este hibrid. Salariul oferit este 5000 Ron. Se oferă bonuri de masă 30 Ron/zi, minus de performanță, asigurare de sănătate.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing Amadeus, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism apreciata în piața, o persoană pentru postul Agent ticketing Amadeus.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență în ticketing (Amadeus), excelente abilități de comunicare, este orientata spre client, are abilități de identificare rapidă a soluțiilor tehnice și comerciale.

Program Luni – vineri: 10-18. Salariu oferit: pana la 7000 de lei net, în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Cluj

Agent turism, Cluj – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscuta și apreciata, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată are minim 3 ani de experiență pe o poziție similară, studii superioare finalizate, este ordonata, organizata, punctuală, comunicativă, sociabilă, ușor integrabila în echipa cunoaște sistemele de rezervări specifice industriei, cunoaște limba engleză la nivel conversațional.

Se oferă salariu negociabil în funcție de experiență, bonus, training infotripuri.

Programul de lucru: luni – vineri 09:00 – 18:00.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri remote

Contact Center Associate with German– online travel agency, remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler global, o persoană pentru postul Contact Center Associate.

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene si OTA-uri, o persoană pentru postul Contact Center Associate with German.

Persoana căutată are experiență de lucru în domeniul ospitalității într-un mediu internatioanel (reprezintă avantaj, însă nu este obligatoriu), are cunoștințe excelente de limba Germană și Engleză, are bune ablitati de comunicare și cusomer service, cunoaște MS Office, Outlook, Social media.

Se opera 6000 ron net/luna, táchete de masă, asegurare medicală privată, training, oportunități de crescere în carieră. Se lucreția luni – sâmbătă, 09:30 – 18:30, 5 zile/săptămâna.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing, remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism corporate și leisure cu o experiență de peste 15 ani, o persoană pentru postul Agent ticketing.

Persoană căutată are minim 2 ani experiență într-o agenție de turism cu activitate de ticketing, cunoștințe minime Amadeus, cunoștințe medii de limba engleză

Se licreaza Luni – vineri 09:00 – 17:00. Salariul este negociabil în funcție de experiență (4000 – 6000 ron net), plata orelor suplimentare, a orelor de urgențe, comision din emiteri.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Credit foto: Tim Mossholder – Unsplash.com

Tags : #ConsultantaTMagent de turismagentie de turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response