Job-urile lunii în turism: iunie 2021

Vara vine cu vești tare bune pentru industria de turism: destinațiile au început să se redeschidă, turiștii abia așteaptă următoarele călătorii, iar companiile de turism încep din nou să caute oameni.

Încet încet lucrurile încep să își reia cursul normal și mă bucur că în această lună job-urile în turism sunt din ce în ce mai numeroase. Avem câteva job-uri chiar și în zona corporate după ce acestea au lipsit 1 an de zile. Posturile disponibile luna aceasta  le găsești mai jos.

Job-uri în București

Agent turism extern (corporate), București- RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism dedicată sectorului corporate, o persoană pentru postul Agent turism extern (corporate).

Persoana căutată are experientă de 2 ani pe un post similar, studii superioare finalizate, cunoaște limba engleză la nivel avansat (cunoașterea unei alte limbi străine constituie avantaj), are o bună capacitate de analiză și planificare și experiență relevantă în lucrul cu clienții corporate. Experiența în ticketing (Amadeus) reprezintă un plus și influențează nivelul salarial.

Salariul oferit este 3500-4000 lei net/lună, în funcție de experientă. Se oferă training, oportunități de avansare și de integrare într-o echipă profesionistă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Senior MICE Coordinator, București- RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism dedicată sectorului business, o persoană pentru postul Senior MICE Coordinator.

Persoana căutată are experiență de 3-5 ani pe un post similar, excelente abilități de comunicare, organizare și time management, experiență în a oferi customer service exemplar, abilități de planificare și de livrare în deadline -uri strânse, se simte confortabil să călătorească în interes de serviciu.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing corporate, București- RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism specializată pe segmentele corporate și afiliată unui TMC internațional, o persoană pentru postul Agent ticketing Corporate.

Persoana căutată are studii superioare finalizate, Diplomă Amadeus (basic/emitere), Diplomă IATA (constituie avantaj), experientă de 3-5 ani în utilizarea sistemului Amadeus (emiteri, reemiteri, refund bilete de avion), cunoaște sistemele de mid și back office, cunoaște limba engleză la nivel avansat, are capacitate de analiză și planificare, are experiență de lucru cu clienți corporate, are o foarte bună capacitate de comunicare și relaționare, precum și capacitate rapidă de decizie, asumarea responsabilității și abilități de vânzare și negociere.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Team Leader (GDS team), București- RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism online, o persoană pentru postul team Leader (GDS team).

Persoana căutată are experiență în ticketing și cunoaște sistemul Worldspan, înțelege foarte bine lucrul cu BSP, regulile companiilor aeriene. Totodată persoana căutată are experiență de lucru și în conducerea echipelor de ticketing de minim 2 ani.

Se oferă salaru net de peste 4000 lei/luna, bonusuri și alte beneficii (asigurare medicală, tichete de masă-approximative 400 lei/luna). Se va putea lucra atar de la birou cât și de acasă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Specialist producție (chartere), București- RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism touroperatoare specializată pe pachete de tip charter și destinații exotice, o persoana pentru postul Specialist producție (chartere).

Persoana căutată are experiență de 3-5 ani pe un post similar și experiență în utilizarea sistemelor de rezervări pentru comparații tarife și verificare disponibilități, are cunoștințe operare calculator Microsoft, cunoaște limba engleză.

Salariul oferit este 2800-3200 lei net, în funcție de experiență. Beneficii: comision din vânzări, asigurare medicală în sistem privat, dezvoltare profesională continuă și posibilități de promovare.

Programul de lucru este de luni până vineri în intervalul 09:00-18:00 cu o oră pauză de masă. În sezon se lucrează sâmbăta, prin rotație, cu un program scurt.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri remote, disponibile oriunde

 

Hotel Contact Center Associate (Dutch – home based), disponibil oriunde – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene și OTA-uri, o persoană pentru postul Hotel Contact Center Associate – Dutch.

Persoana căutată cunoaște limbă olandeză (nivel C1) și limbă engleză, are experiență de lucru anterioară internațională în industria ospitalității (reprezintă avantaj), are bune abilități de comunicare și customer service, cunoaște și folosește Microsoft Office, Outlook și social media. Expeienta în BPO reprezintă avantaj.

Se oferă salaru competitiv, training, oportunități de creștere în carieră alături de o echipă internațională.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Contact Center Associate (Norwegian – home based), disponibil oriunde – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene și OTA-uri, o persoană pentru postul Hotel Contact Center Associate – Norwegian.

Persoana căutată cunoaște limbă norvegiană (nivel C1) și limbă engleză, are experiență de lucru anterioară internațională în industria ospitalității (reprezintă avantaj), are bune abilități de comunicare și customer service, cunoaște și folosește Microsoft Office, Outlook și social media. Expeienta în BPO reprezintă avantaj.

Se oferă salaru competitiv, training, oportunități de creștere în carieră alături de o echipă internațională.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Contact Center Associate (French – home based), disponibil oriunde – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene și OTA-uri, o persoană pentru postul Hotel Contact Center Associate – French.

Persoana căutată cunoaște limbă franceză (nivel C1) și limbă engleză, are experiență de lucru anterioară internațională în industria ospitalității (reprezintă avantaj), are bune abilități de comunicare și customer service, cunoaște și folosește Microsoft Office, Outlook și social media. Expeienta în BPO reprezintă avantaj.

Se oferă salaru competitiv, training, oportunități de creștere în carieră alături de o echipă internațională.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Contact Center Associate (Danish – home based), disponibil oriunde – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene și OTA-uri, o persoană pentru postul Hotel Contact Center Associate – Danish.

Persoana căutată cunoaște limbă daneză (nivel C1) și limbă engleză, are experiență de lucru anterioară internațională în industria ospitalității (reprezintă avantaj), are bune abilități de comunicare și customer service, cunoaște și folosește Microsoft Office, Outlook și social media. Expeienta în BPO reprezintă avantaj.

Se oferă salaru competitiv, training, oportunități de creștere în carieră alături de o echipă internațională.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Customer Support Associate (German – home based), disponibil oriunde – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru clientul său, partener strategic pentru mai mult de 20 de companii aeriene și OTA-uri, o persoană pentru postul Customer Support Associate.

Persoana căutată vorbește fluent limbă germană și are cunoștințe solide de limbă engleză, are bune capacităti de comunicare și customer service și este axată pe rezolvarea cerințelor clienților. Totodată, experiența anterioară cu o companie aeriană internațională reprezintă avantaj (însă nu este obligatorie). Persoana căutată trebuie să fie disponibilă pentru a lucra în ture (inclusiv ture de noapte).

Se oferă salariu competitiv, posibilitatea de a lucra de acasă din orice oraș, oportunități de creștere în carieră într-o echipă internațională în dezvoltare.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Tulcea

Front Office Executive, Tulcea – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, resort 5* situat in Delta Dunării, o persoana pentru postul Front Office Executive.

Persoana căutata trebuie să cunoască sistemul Opera, să fie punctuală, să anticipeze nevoile clienților atunci când acest lucru este posibil și să crească satisfacția clienților.

Se oferă contract pe perioadă nedeterminată, cazare și masă în cadrul resortului.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Hotel Reservation Executive, Tulcea – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, resort 5* situat in Delta Dunării, o persoana pentru postul Hotel Reservation Executive.

Persoana căutata trebuie să știe să gestioneze rezervările venite din mai multe platforme de comunicare, să îmbunătățească tehnica de vânzări, să gestioneze cererile și detaliile rezervărilor, să se ocupe de rezervări de grup.

Se oferă cazare și masă în cadrul resortului.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Tags : cariera in turismCarmina Nitescujob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response