Job-urile lunii în turism: iunie 2019

credit foto: unsplash.com

A început sezonul de vară iar job-urile recomandate ale lunii sunt următoarele:

Job-uri în București

Pricing Executive, București – RTT România

RTT România recrutează pentru clientul său, unul dintre cei mai cunoscuți wholesaleri (hotels), cu 30 de ani de experiență pe piața internațională, o persoană pentru postul de Pricing Executive.

Persoana căutată este absolventă de studii superioare, cunoaște limba Engleză la nivel avansat, are abilități organizatorice și de comunicare și are foarte bune cunoștințe de excel.

Beneficii: salariu motivant, bonuri de masă și asigurare medicală.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism extern, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, o agenție de turism specializată pe segmentul corporate, o persoană pentru postul Agent turism extern.

Persoana căutată are studii superioare finalizate (studiile de specialitate constituie un avantaj), experiență de 2 ani pe o poziție similară, cunoaște limba engleză la nivel avansat(cunoașterea altor limbi străine constituie avantaj), are o bună capacitate de analiză și planificare, și experiență de lucru cu clienții corporate.

Se oferă salariu net de până la 3500 lei/luna, training, oportunități de avansare și de integrare într-o echipă profesionistă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Ticketing Agent (outsourcing company), București – RTT România

RTT România recrutează pentru clientul sau, companie de outsourcing în turism, oferind servicii de ticketing clienților finali, corporate și leisure, clienți exclusiviști (fără reclamații inutile sau cerințe absurde), vorbitori de limba engleză, o persoană pentru postul Ticketing Agent.

Persoana căutată are experiență relevantă în ticketing, rezervare, tarifare (Amadeus), cunoaște limba engleză la nivel avansat (scris și vorbit), are studii superioare și abilități de comunicare, are cunoștințe de operare calculator:MS Office și navigare internet, are abilități de a rezolva și gestiona eficient cerințele clienților, este orientată spre client, are atenție la detalii și oferă servicii de calitate, are capacitate de învățare rapidă și de gestionare a mai multor sarcini simultan, este disponibilă pentru lucrul în ture(inclusiv noaptea). Experiența de lucru în call center reprezintă avantaj.

Se lucrează în ture, prin rotație, inclusiv ture de noapte. Turele sunt concentrate în așa fel încât programul este avantajos pentru personal, lăsând la dispoziție ore libere și având mai puțin de 40 de ore/ săptămână. Programul atipic permite fie să ai două joburi, fie să te ocupați de familie sau de proiecte personale, pentru care nu ai avea timp într-un program clasic de lucru.

Birourile sunt situate în zonă centrală, iar condițiile de lucru foarte bune. Echipa este formată din 5 agenți și un manager, cu o medie de vârstă de 30 de ani, de 4 agenți plus 1 manager. Colectivul este unit, relația cu partenerii și cu clienții fiind una relaxată, care îi motivează pe angajați. Fluctuația de personal este minimă. Se oferă salariu de până la 4200 lei net în funcție de experiență, bonuri de masă și bonus anual.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Consultant turism leisure (exotice), București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, agenție de turism de nișă specializată pe servicii premium, o persoană pentru postul Consultant turism leisure (exotice).

Persoana căutată are experiență anterioară pe o astfel de poziție, cunoste serviciile de turism externe-destinații/produse exotice, cunoaște limba engleză la nivel avansat, are experiență în utilizarea sistemelor de rezervări specifice inclusiv touroperatorii germani, are abilități de vânzare în vederea atragerii de noi clienți, capacitate de comunicare și relaționare și bune abilități de organizare a timpului.

Se oferă salariu de 3000-4000 lei, în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism entry level, București – RTT România

RTT România caută pentru clientul său, un touroperator român, o persoană pentru postul Agent de turism-nivel începător.

Persoana căutată trebuie să cunoască limba engleză, să aibă bune abilități de comunicare și organizare, iar studiile în domeniu reprezintă avantaj.

Se oferă pregătire persoanei angajate, iar aceasta se va ocupa de introducerea tarifelor în sistem și de gestionarea rezervărilor de transferuri. Salariul oferit este în jur de 2500 lei și se negociază la angajare.

Dacă consideri că job-ul etse pentru ține trimite CV-ul pe adresa oana.diaconu@recrutare-turism.ro

Succes!

Credit foto: unsplash.com

Carmina Nitescu

autor Carmina Nitescu

Fac consultanță de business, marketing, comunicare și social media pentru companiile de turism, sunt trainer, coach și organizator de evenimente tematice. Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com
Tags: agent de turismcariera turismcorporate agentjob in turismRecrutare Turism & TrainingRTT Romaniaspecialisti in turismticketing agent

Leave a Reply