Job-urile lunii în turism: ianuarie 2024

Noul an 2024 vine cu posturi noi disponibile în industria de turism. Mai jos găsești job-uri în București și Cluj.

Job-ul lunii

Pricing and Inventory Executive (hybrid), București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler internațional, 2 persoane pentru postul Pricing and Inventory Executive.

Persoana căutată are studii superioare, experiență de lucru în zona administrativa, bune abilități de comunicare, organizaționale și abilitatea de a prioritiza; are abilitatea de a înțelege calculele de bază profit/pierdere, este o persoana obișnuita sa lucreze în echipa într-un mediu aglomerat.

Programul de lucru este flexibil, de luni pana vineri (40 ore/săptămână; 5 zile) în intervalul 08:30 – 18:30 (1 ora pauza de prânz). Se lucrează 3 zile de la birou și 2 de acasă.

Salariu oferit: 3400 Ron/luna + tichete de masa + asigurare medicala privata.

Te rugam sa depui CV-ul în limba engleză.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în București

Agent turism online, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism renumită și apreciată, o persoană pentru postul Agent turism online

Persoana căutată are studii superioare (specializarea turism reprezintă avantaj), are minim 2 ani experiență intr-o agenție de turism, cunoaște limba engleză la nivel avansat, o alta limba de circulație internațională reprezintă avantaj; are cunoștințe generale de turism, destinații/produse, are atitudine proactiva, deschisa, empatica, dornica de dezvoltare, dorința de a lucra în echipa, abilități de comunicare, planificare, lansare în vederea atragerii de noi clienți.

Programul de lucru: 09:00 – 17:30.

Salariu oferit: 3500 – 4500 Ron/luna + beneficii, în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent de turism incoming, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator specializat pe incoming, o persoană pentru postul Agent turism incoming.

Persoana căutată are un minim de experiență concretă intr-o agenție de incoming (operațional sau contractare), cunoaște limba engleză la nivel avansat, are abilități de comunicare, organizare și planificare.

Programul de lucru: 09:00 – 18:00, luni – vineri. Salariu competitiv, în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing (subagenti), București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism acreditată IATA, cu peste 20 de ani experiență pe piață, o persoană pentru postul Agent Ticketing.

Persoana căutată trebuie să aibă minim 3 ani experiență în utilizarea sistemelor GDS AMadeus și/sau Travelport (Galileo, Worldspan), să aibă capacitate de lucru în echipa, abilități de comunicare, abilități operare calculator (word, excel, email, internet).

Se oferă salariu competitiv + 6000 ron net + bonuri de masă, plata orelor suplimentare.

Programul de lucru este de luni până vineri de la 09:00-18:00. Există și serviciul de urgență (în afară oferlor de program + weekend) . Tură de urgență se plătește suplimentar (500 ron net, declarați în condiții legale) și se oferă o zi liberă în plus. Rotația este o dată la 5-6 săptămâni.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Digital Marketing Specialist (remote), București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, una din primele agenții de turism touroperatoare din România, o persoana pentru postul Digital Marketing Specialist.

Persoana căutată are minim 2 ani experiență în digital marketing/e-commerce, cunoaște și înțelege principiile și tacticile specifice ale digital marketingului, are o gândire analitică înclinată spre prioritizarea acțiunilor ce pot ajuta la atingerea obiectivelor definite, înțelege mediul online și practicile UX, are competente pe platforme ca Facebook, Instagram, TikTok, are experiență de lucru cu instrumente de web analytics.

Programul de lucru: 09:00 – 18:00, luni – vineri.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Cluj

Agent de turism (Front office), Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscută și apreciată, o persoană pentru postul Agent de turism (front office) în Cluj, locație centrală.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență pe o poziție similară, studii superioare finalizate, cunoaște limba engleză la nivel conversațional, cunoaște sistemele de rezervări specifice și produsele turistice externe, este ordonată, organizată, punctuală, comunicativă, sociabilă, ușor de integrat în echipa.

Se lucrează de luni până vineri, interval orar 09-18.

Se oferă salariu negociabil în funcție de experiență, bonus, training, infotripuri.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Credit foto: Tim Mossholder – Unsplash.com

Tags : agent de turismagentie de turismcariera in turismjob in turismrecrutare turismRTT Romaniaspecialisti in turism
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response