Job-urile lunii în turism: februarie 2024

Luna februarie vine cu posturi noi disponibile în industria de turism. Mai jos găsești job-uri în Grecia (temporar), Brașov, București, Cluj, Timișoara și remote.

Job-ul lunii

De această dată avem 3 job-uri recomandate ca și job al lunii, toate hibrid:

Pricing and Inventory Executive (hybrid), București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler internațional, 2 persoane pentru postul Pricing and Inventory Executive.

Persoana căutată are studii superioare, experiență de lucru în zona administrativa, bune abilități de comunicare, organizaționale și abilitatea de a prioritiza; are abilitatea de a înțelege calculele de bază profit/pierdere, este o persoana obișnuita sa lucreze în echipa într-un mediu aglomerat.

Programul de lucru este flexibil, de luni pana vineri (40 ore/săptămână; 5 zile) în intervalul 08:30 – 18:30 (1 ora pauza de prânz). Se lucrează 3 zile de la birou și 2 de acasă.

Salariu oferit: 3400 Ron/luna + tichete de masa + asigurare medicala privata.

Te rugam sa depui CV-ul în limba engleză.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Manual tester (hybrid), București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, un wholesaler internațional, 2 persoane pentru postul Manual Tester.

Persoana căutată a mai lucrat pe un post similar sau în industria de turism, cunoaște limba engleză la nivel avansat, cunoaște si folosește MS Office, este motivată, are abilitatea să prioritizeze, să se țină de deadlineuri și să lucreze bine atât singură cât și în echipă.

Programul de lucru este de luni până vineri de la 8 la 17 (40 ore/săptămână). Se lucrează 3 zile de la birou și 2 de acasă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Accounts Payable Clerk (hybrid), București– RTT România
(Full time)

RTT Romania cauta sa angajeze pentru clientul lor, un wholesaler internațional, o persoana pentru postul Accounts Payable Clerk.

Persoana căutată trebuie să cunoască limba engleză la nivel avansat, să fie absolvent de facultate, să aibă bune abilități de organizare și comunicare și o experiență de lucru de minim 6 luni.

Beneficii: salariu motivant, bonuri de masă și asigurare medicală.
Se lucrează de luni până vineri, programul începe între orele 8-10 și are 8 ore cu 1 ora pauză. Se lucreze 40 ore/săptămână, orar flexibil. Se lucrează 3 zile de la birou și 2 de acasă.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Târg de job-uri în domeniul hotelier

Bacolux Hotels România vă invită la cea de-a IV-a ediție a Târgului de Joburi ce va avea loc la Bacolux Koralio, Eforite Nord.
Acest eveniment este dedicat atât celor cu experiență în domeniu, cât și celor la început de drum în industria ospitalității.
Indiferent dacă îți dorești să faci primii pași în cariera ta sau ești în căutarea unei noi provocări profesionale, te invităm să ne cunoaștem!

Data evenimentului: 5 – 7 martie 2024
Locație: Bacolux Koralio, Eforie Nord, strada 23 August, nr. 6

Program:
Marți + Miercuri, 5 și 6 martie: 10:00 – 18:00
Joi, 7 martie: 09:00 – 12:00
Trimiterea CV-urilor: hr@bacoluxhotels.ro

Job în Grecia

Sales Representative (Summer Job), Grecia – RTT România pentru Tez Tour
(Temporar)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, Tez Tour, o persoană pentru postul Sales Representative. Postul este temporar, disponibil pe perioada verii.

Persoana căutată are cetățenie europeană, cunoaște limba Română și Engleză, are carnet de conducere valabil într-o țară din UE și 1 an experiență de condus. Reprezintă avantaj experiență de lucru în vânzări.

Aplica cu un CV în limba engleză însoțit de fotografie.
Salariu oferit: 1000 – 2000 euro/lună, în funcție de perioada din sezon.

Contractul este disponibil pentru perioada Mai – Septembrie, iar ca și Travel Representative vei lucra cu turiști romani care vizitează Grecia. Vei locui în Creta, Rodos sau Peloponez, în funcție de nevoile companiei. Compania va acoperi costurile de transport, combustibil pentru călătoriile interne și cazare. După al doilea sezon de lucru legea Greciei iti acordă câte 500 euro/luna pentru perioada din afara sezonului.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în București

Marketing Executive (hybrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator ce ofera solutii pentru group travel & online FIT, o persoană pentru postul Marketing Executive.

Persoana căutată are experiență în tarifare, rezervări hoteliere și operațiuni (reprezint avantaj), are orientare spre clienți, este flexibila și adaptabila, este o persoana organizata și are abilități de management, este disponibilă sa lucreze cu deadlineuri strânse, cunoaște limba engleză la nivel fluent, are competente de lucru în Excel, Word, Power point.

Programul de lucru: 09:00 – 18:00, luni – vineri. În fiecare zi de miercuri + alte 2 zile se va lucra de la birou, în restul zilelor se poate lucra de acasă. Postul necesita deplasări în interes de serviciu pentru a te întâlni cu hotelieri din Europa.

Se oferă salariu bazat pe experiență, tichete de masa și asigurare medicală privată (Medlife).

Detaliile job-ului le găsești aici.

Chief Accountant (hybrid), București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, unul din cele mai mari OTA-uri din Europa, o persoană pentru postul Chief Accountant.

Persoana căutată are experiență în industria de turism. Aceasta va coordona înregistrarea, verificarea și reconcilierea tranzacțiilor economice din contabilitatea primară, financiară și de gestiune cu scopul respectării cerințelor privind standardele contabile, legislația fiscală și procedurile de audit intern și extern.

Se oferă salariu de 10 000 Ron bet bazat pe experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Luxury Travel Agent, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism inovatoare în nisa de turism de lux, o persoană pentru postul Luxury Travel Agent.

Persoana căutată are 3-5 ani experiență pe o poziție similară, studii superioare finalizate (specializarea turism reprezintă avantaj), cunoaște limba engleză, are experiență în utilizarea sistemelor de rezervări specifice.

la nivel avansat, o alta limba de circulație internațională reprezintă avantaj; are cunoștințe generale de turism, destinații/produse, are atitudine proactiva, deschisa, empatica, dornica de dezvoltare, dorința de a lucra în echipa, abilități de comunicare, planificare, lansare în vederea atragerii de noi clienți.

Programul de lucru: 09:00 – 18:00, luni – vineri

Salariu oferit: 6000 Ron/luna, negociabil în funcție de experiență, comision din vânzări.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent turism online, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism renumită și apreciată, o persoană pentru postul Agent turism online

Persoana căutată are studii superioare (specializarea turism reprezintă avantaj), are minim 2 ani experiență intr-o agenție de turism, cunoaște limba engleză la nivel avansat, o alta limba de circulație internațională reprezintă avantaj; are cunoștințe generale de turism, destinații/produse, are atitudine proactiva, deschisa, empatica, dornica de dezvoltare, dorința de a lucra în echipa, abilități de comunicare, planificare, lansare în vederea atragerii de noi clienți.

Programul de lucru: 09:00 – 17:30.

Salariu oferit: 3500 – 4500 Ron/luna + beneficii, în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent de turism incoming, București – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator specializat pe incoming, o persoană pentru postul Agent turism incoming.

Persoana căutată are un minim de experiență concretă intr-o agenție de incoming (operațional sau contractare), cunoaște limba engleză la nivel avansat, are abilități de comunicare, organizare și planificare.

Programul de lucru: 09:00 – 18:00, luni – vineri. Salariu competitiv, în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent ticketing (subagenti), București– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism acreditată IATA, cu peste 20 de ani experiență pe piață, o persoană pentru postul Agent Ticketing.

Persoana căutată trebuie să aibă minim 3 ani experiență în utilizarea sistemelor GDS AMadeus și/sau Travelport (Galileo, Worldspan), să aibă capacitate de lucru în echipa, abilități de comunicare, abilități operare calculator (word, excel, email, internet).

Se oferă salariu competitiv + 6000 ron net + bonuri de masă, plata orelor suplimentare.

Programul de lucru este de luni până vineri de la 09:00-18:00. Există și serviciul de urgență (în afară oferlor de program + weekend) . Tură de urgență se plătește suplimentar (500 ron net, declarați în condiții legale) și se oferă o zi liberă în plus. Rotația este o dată la 5-6 săptămâni.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Brașov

Agent turism, Brașov – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de firme cu peste 17 ani activitate, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată are un minim de experiență în vânzări intr-o agenție de turism, este orientată spre client, rezultate și dezvoltare continuă, are bune abilități de comunicare și este atentă la detalii, cunoaște Destinațiile și sistemele de rezervări specifice.

Programul de lucru: 09:00 – 17:30, în timpul săptămânii

Salariu oferit: peste media pieței + comisioane transparente.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Cluj

Agent de turism (Front office), Cluj– RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cunoscută și apreciată, o persoană pentru postul Agent de turism (front office) în Cluj, locație centrală.

Persoana căutată are minim 3 ani experiență pe o poziție similară, studii superioare finalizate, cunoaște limba engleză la nivel conversațional, cunoaște sistemele de rezervări specifice și produsele turistice externe, este ordonată, organizată, punctuală, comunicativă, sociabilă, ușor de integrat în echipa.

Se lucrează de luni până vineri, interval orar 09-18.

Se oferă salariu negociabil în funcție de experiență, bonus, training, infotripuri.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri în Timișoara

Agent turism, Timișoara – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de firme cu peste 17 ani activitate, o persoană pentru postul Agent turism.

Persoana căutată are un minim de experiență în vânzări intr-o agenție de turism, este orientată spre client, rezultate și dezvoltare continuă, are bune abilități de comunicare și este atentă la detalii, cunoaște Destinațiile și sistemele de rezervări specifice.

Programul de lucru: 09:00 – 17:30, în timpul săptămânii

Salariu oferit: peste media pieței + comisioane transparente.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Job-uri remote

Area Sales Manager (resellers), remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, touroperator activ in peste 40 de destinatii, o persoană pentru postul Area Sales Manager (resellers).

Persoana căutată are experiență în domeniul turismului (obligatoriu), este o persoana sociabilă și rezistenta la stres, este orientata spre rezultate, are abilități de lucru în echipa, cunoaște limba engleză. Permisul de conducere este obligatoriu.

Se oferă salariu competitiv, mașină de serviciu, posibilitate de lucru remote, bilete de avion pe curse proprii, reduceri la pachetele de vacanta.

Compania angajează persoane din București, Timișoara, Iași, Suceava, Cluj. Trimite CV-ul în limba engleză.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent de turism, remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, grup de firme din zona de consultanță ce a achiziționat în 2023 o agenție de turism organizatoare ce avea experiență de 5 ani pe piață, o persoană pentru postul Agent de turism.

Persoana căutată are 1-3 ani experiență pe o poziție similară, disponibilitate la program prelungit în funcție de sezon.

Se oferă salariu de la 5000 RON net în funcție de experiență, bonus, plata orelor suplimentare, facilități extra salariale sub formă de bonusuri de sărbători. Programul, concediul și zilele nelucrătoare se respectă. Nu se lucreză în weekend decât opțional.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Agent de rezervari, remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cu 11 ani experienta in domeniu, o persoană pentru postul Agent de rezervări.

Persoana căutată se va ocupa de gestionarea rezervărilor pentru produsele proprii, a locațiilor proprii, găsirea de noi clienți, studiul de piața si rezervări (majoritatea lor sunt de grup – tabere, Teambuilding). Limba engleză este obligatorie.

Această poziție este una full time și poate fi făcută remote din orice oraș al țării.

Salariu oferit: până la 5000 Ron/lună, în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Specialist marketing, remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, agenție de turism cu 11 ani experiență în domeniu, o persoană pentru postul Specialist Marketing.

Persoana căutată se va ocupa de promovarea produselor create de către firmă în site-urile cunoscute, mailing, campanii publicitare. Persoana căutată cunoaște în amănunt rețelele de social media (Facebook, Instagram, TikTok), cunoaște sistemele de promovare prin reclame și programe plătite (Google, Facebook, Instagram, TikTok), creare de conținut ce poate fi folosit la promovare produselor (audio-video, slideshow, text), găsirea partenerilor în publicitate (radio, TV, etc). Cunoașterea limbii engleze este obligatorie.

Această poziție este una full time și poate fi făcută remote din orice oraș al țării.

Salariu oferit: până la 5000 Ron/lună, în funcție de experiență.

Detaliile job-ului le găsești aici.

Ticketing Agent (Outsourcing company), remote – RTT România
(Full time)

RTT România caută pentru unul din clienții săi, firma de outsourcing in turism, o persoană pentru postul Ticketing Agent.

Persoana căutată are experiență relevantă în ticketing, rezervare, tarifare (GDS), cunoaște limba engleză la nivel avansat, are studii superioare, are excelente abilități de comunicare, abilități de a rezolva și gestiona eficient cerințele clienților, orientare spre client și atenție la detalii, capacitate de învățare rapidă și de gestionare a mai multor sarcini simultan, disponibilitate pentru lucrul în ture, inclusiv noaptea; experiența de lucru într-un call center reprezintă avantaj.

Beneficii: 6000 de lei net (după primele 6 luni) și 5000 de lei net în primele 6 luni (în functie de experiență) + bonuri de masă. Se lucrează de acasă, din orice oraș .

Contractul se încheie pe perioadă determinată de 2 ani, cu posibilitate de prelungire. Contractul începe pe data de 15.04.2024

Detaliile job-ului le găsești aici.

Succes!

Credit foto: Tim Mossholder – Unsplash.com

Tags : agent de turismagentie de turismhotelindustria ospitalitatiijob in turismrecrutare turismRTT Romania
Carmina Nitescu

The author Carmina Nitescu

Ofer servicii de marketing și comunicare pentru companiile de turism, sunt trainer și organizator de evenimente tematice.

Tel: 004 0745 310 811 | Email: carmina@turismmarket.com

Leave a Response